2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Amin inşallah canım sana bişey sorcam ne kadarlık hamilesin adet agrısı gibi agrın oldumu seninde
11 haftalik olduk cok sukur benim adet ağrısı degil ama yuklemeden bir hafta sonra anlatılamaz bi bobrek agrisi yasadim gece uykudan uyandırıyordu o kadar şiddetliydi ama cok sukur sonradan oda gecti ama bi 15 gun çektim

Canin cok zaman geçmiş ama ancak gördüm yazdigini ben gonalf 450 kullandim benin yumurtalarim biraz dengesiz buyudukleri icin cok uzadi 14 gun igne kukkanmak zorunda kaldim sonra belli bi gunden sonra cetrotide ignesiyle birlikte gonalf kullandım iste sonrası malum transfer oldu oda hemen oldu pazartesi toplandi cuma yukleme oldu insallah seninde guzel haberlerini alırız

Merhaba kızlar ben bu ay dondurulmuş blas transferi oldum. Çift embriyo yapıldı bugün 6. Günüm idrar testi yaptım erken gebelik testi olanlardan çok silik çift çizgiyi gördük buna göre hamile olmuş mu oluyorum

Merhaba canım hayırlı olsun inşallah hamilesindir silik de olsa hamilesin sayılır hadi gözün aydın bu arada nasıl çift koydular canım tek konuyor diye biliyorum senin kaçıncı denemen ve nerde yaptırdın

İnşallah cnm öyleyimdir ben İzmir' de yaptırdım ilk deneme bizim ama morfoloji bozukluğu vardı normal yolla imkansız di 3 defa aşılama yaptırdım bu ilk tüp bebek 4 tane 5. Gün vardı doktorum 2 tane atalım dedi 2 tane de kalsın dedi inşallah tutmuştur.

Kızlar iğnelerime başladım bugün ikinci iğneyi vurdum bir gün sonra ultrason ve tahlil yapmamı istedi doktor sizde durumlar nasıl gidiyor

Slm kızlarrr baya oldu sanırım yazmayalım. Neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor? Benden çok şükür 17. Haftama geldim zaman geçiyor valla:)bu arada benimkilerin cinsiyetlerine belli oldu oğluşlarım geliyor:))

Slm kızlarrr baya oldu sanırım yazmayalım. Neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor? Benden çok şükür 17. Haftama geldim zaman geçiyor valla:)bu arada benimkilerin cinsiyetlerine belli oldu oğluşlarım geliyor:))
Canım hayırla gelsinler minik paşalar :) Sağlıkla doğduklarının haberini de alırız inşallah bu arada bizlere de nasip olur bu güzel duygular

Merhaba anneler ve anne adayları ikiz gebelik yaşayanlar vardır aramızda transferinin 16. Günündeyim ikiz anne adayı oldum ancak dün kanamam oldu bugün biraz daha iyi gidiyor böyle kanaması olan arkadaşlar oldu mu sorun yarattı mi ? Doktorum proloton depot iğne yaptırdı ve şimdi kanamadan kahve rengi lekeleme döndü .. korkuyorum. Dün ilk defa keseleri gördük . Transferin 8. Günün de de böyle lekelenme olmuştu ve geçmişti bu sefer biraz daha fazla geldi ve korkuttu lütfen varsa böyle bir durum yaşayan yada çevresinde yaşamış olan yardımcı olsun ne yapmam gerekiyor sevinemiyorum bu durumda

Canım hayırla gelsinler minik paşalar :) Sağlıkla doğduklarının haberini de alırız inşallah bu arada bizlere de nasip olur bu güzel duygular
Tşk ederim canım benim ya:) rabbim sizlerde nasip eder inş. Valla takip edemiyorum çok bu aralar ama girmeye çalışıyorum yinede siz hangi aşamadasınız şimdi?

Canım benim hiç endişe etme stres yaratma kendine. Bende bir ikiz annesi adayı olarak ilk zamanlar lekelenmeler yaşadım. Bir ara iğneler oldum onlar tamamen kesiyor. Ve Hale’n progestan fitil kullanıyorum omunda çok faydasını gördüm. Rahat olmaya çalış bu çok önemli ve ilk zamanlar olan şeyler normal yani hiç kafanı takma:) bak ben çok şükür17. Haftama geldim Allah’ın izniyle.sende dinlen kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…