- 31 Ocak 2018
- 229
- 272
- 23
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
- #1.341
Bir türlü transfer olamama aşamasındaTşk ederim canım benim ya:) rabbim sizlerde nasip eder inş. Valla takip edemiyorum çok bu aralar ama girmeye çalışıyorum yinede siz hangi aşamadasınız şimdi?
Canım benim hiç endişe etme stres yaratma kendine. Bende bir ikiz annesi adayı olarak ilk zamanlar lekelenmeler yaşadım. Bir ara iğneler oldum onlar tamamen kesiyor. Ve Hale’n progestan fitil kullanıyorum omunda çok faydasını gördüm. Rahat olmaya çalış bu çok önemli ve ilk zamanlar olan şeyler normal yani hiç kafanı takma:) bak ben çok şükür17. Haftama geldim Allah’ın izniyle.sende dinlen kendine dikkat et
Pazar günü acile gitcez canım inşallah öğrencez belirsizlik insanı daha çok üzüyorCanım bence biraz daha bekle çünkü idrarda geç çıkabiliyor
Canım bu arada hamileliğin nasıl gidiyor Allâhım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahPazar günü acile gitcez canım inşallah öğrencez belirsizlik insanı daha çok üzüyor
Hatırladım şimdi evet canım:)inş bu sefer bi aksilik çıkmazda transfer aşamasına geçersin canım güzel haberlerle gelirsin inş:)Bir türlü transfer olamama aşamasındaHatırlar mısın bilmiyorum, progesteron yüksek çıkmıştı diye 2 adet geçmesini bekledim en son da kocaman bir kist göründü 1 aydır da doğum kontrol hapı kullanarak geçti. Hap bitti,adet olmayı bekliyorum. Bu sefer bir terslik çıkmazsa transfer olacak inşallah :) 3 aydır bekliyor bizim bebeler
Saolasın canım benim. Şuanda iyi gidiyor benim hamileliğim çok şükür inş bi sorun çıkmadan alırım oğluşlarımı kucağıma:)sende inş güzel haberler verirsin bize rabbim hayırlısıyla pozitifi görmeni nasip eder inş. Haber vermeyi unutma bizlerde:)Canım bu arada hamileliğin nasıl gidiyor Allâhım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım benim tek yumurta ikizleri. Valla ben günlük hayattan hiç kopmadım:) tabibi dikkat ettim yattım dinlendim ama öyle hiç yerimden kalkmadan bi gün geçirmedim şuanda da normal hayatıma devam ediyorum. Ağır şeyler kaldırmıyorum çok yormadan evdeki işlerimi yapıyorum. Gezmeye çıkıyorum aralarda yorulduğum zaman mutlaka dinleniyorum. Valla bu işte senin stres yapmaman rahat olman çok önemli bence.herşey güzel olacak merak etme canım:) ilk üç ay geçtikten sonra daha da iyi oluyorsun enerjin yerine geliyor:) bu arada senin tek yumurta mı çift mi?İnşallah cnm bu günler de geçse ilk 3 ay normal dedi doktorum da tabi insan korkuyor dün baya kırmızılar gelince telaslandim bide ilk defa keseleri görünce heyecan yaptım çok:) allah kucağımıza almayı nasip etsin tek yumurtami sizin ki çift mi günlük hayata devam edebiliyormusun
Vermem mi veririm tabi buradaki herkes paylaşsın mutluluğunu ve en önemlisi hüznünü.. Çünkü gerçekten burda çok güzel bi dayanışma var iyi ki buradayız :-D inşallah ece annemiz sen çok iyi bi anne olacaksın biliyor musun kızım olursa adını ece koyucam <3 :-DSaolasın canım benim. Şuanda iyi gidiyor benim hamileliğim çok şükür inş bi sorun çıkmadan alırım oğluşlarımı kucağıma:)sende inş güzel haberler verirsin bize rabbim hayırlısıyla pozitifi görmeni nasip eder inş. Haber vermeyi unutma bizlerde:)
Canım benim tek yumurta ikizleri. Valla ben günlük hayattan hiç kopmadım:) tabibi dikkat ettim yattım dinlendim ama öyle hiç yerimden kalkmadan bi gün geçirmedim şuanda da normal hayatıma devam ediyorum. Ağır şeyler kaldırmıyorum çok yormadan evdeki işlerimi yapıyorum. Gezmeye çıkıyorum aralarda yorulduğum zaman mutlaka dinleniyorum. Valla bu işte senin stres yapmaman rahat olman çok önemli bence.herşey güzel olacak merak etme canım:) ilk üç ay geçtikten sonra daha da iyi oluyorsun enerjin yerine geliyor:) bu arada senin tek yumurta mı çift mi?
Canım ne söylenir bilmiyorum..Allahtan hayırlısını istemekten başka çare yok .Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ..Ayın 4 de benimde randevum var .ilk buraya yazışım tüp bebek tedavisi düşünüyorum ama korkuyorum ya negatif çıkarsa diye ...ama görümcem geçen hafta doğuma 3 hafta kala bebeğini kaybetti..Anladimki ne yazıldıysa onun ötesine geçemiyoruz Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...Kızlar negatif değerim 0 yıkıldım resmen çok umutluydum şu an şoktayız eşim salı gene verelim kanı belki yükselir değer diyor ama ben sanmıyorum ilacı da zorla içirdi salıya kadar devam edeceksin diyor of kızlar çok zormuş çok Allah kimseyi böyle sınamasın
Atlatırsın canım inş:) geçiyor bi şekilde valla ben 18. Haftaya girdim çok şükür. Benimde çift embriyo transferi yapılmıştı. Biri tütmüş oda ikiye bölündü tek yumurta ikizleri olucak rabbim izin verirse:) allah hepimizin yardımcısı olsun inş.Ay inşallah cnm ben de şu kalan 2 ayı atlatsam Allahın izniyle:) benim çift yumurta cnm çift embriyo konulmustu
Canım benim hiç moralini bozma vardır herşeyde bir hayır öyle düşünmeye çalış. Rabbim en koşa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inş. Kendini toparla ve yola devam. Rabbim yaşatmayacağı şeyin hayalini kurdurmazmış bunu unutma. Dualarım seninleKızlar negatif değerim 0 yıkıldım resmen çok umutluydum şu an şoktayız eşim salı gene verelim kanı belki yükselir değer diyor ama ben sanmıyorum ilacı da zorla içirdi salıya kadar devam edeceksin diyor of kızlar çok zormuş çok Allah kimseyi böyle sınamasın
Nuray cım bende seni merak ediyordum neler yaptın uzun zamandır göremedim seni. Mayıs’ın 4 de mi başlıyorsun tedaviye? Dediklerin çok doğru ben bu tedaviye başladığımda hep o düşüncedeydim rabbim bunu verecekse illaki olucak, vermeyecekseler ne yaparsak yapalım olmıcak diye düşündüm ve hiç stres yapmadım açıkçası. Sonuç tek yumurtadan ikiz bebişler şükürler olsun rabbime:) canım rabbim seninde yanında olsun hayırlı sağlıklı evlatlar. Nasip etsin inş. Gelişmelerden haberdar et bizimse:)Canım ne söylenir bilmiyorum..Allahtan hayırlısını istemekten başka çare yok .Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ..Ayın 4 de benimde randevum var .ilk buraya yazışım tüp bebek tedavisi düşünüyorum ama korkuyorum ya negatif çıkarsa diye ...ama görümcem geçen hafta doğuma 3 hafta kala bebeğini kaybetti..Anladimki ne yazıldıysa onun ötesine geçemiyoruz Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
Kesinlikle haklısın canım alışma sürecindeyim ondan yoksa inançlı insanlarız kendimizi bırakmamalıyız veren Allahım aynı zamanda alır ve biz hiçbir şey diyemeyiz sadece Rabbim sabır versin bizlere ve inşallah sınavımızı geçmenize yardım etsin insallah sen de başla tedavine insallah başarılı olur ilkinde güzel cevabın için de teşekkürler canımCanım ne söylenir bilmiyorum..Allahtan hayırlısını istemekten başka çare yok .Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ..Ayın 4 de benimde randevum var .ilk buraya yazışım tüp bebek tedavisi düşünüyorum ama korkuyorum ya negatif çıkarsa diye ...ama görümcem geçen hafta doğuma 3 hafta kala bebeğini kaybetti..Anladimki ne yazıldıysa onun ötesine geçemiyoruz Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
Sağol canım benim kendime geldim çok şükür vardır bunda da bir hayır deyip yola devam edicez başka yapacak bir sey yok senin gibi tatlış annelerin sayesinde moral buluyoruz biz burda Rabbim daim etsin mutluluğunuzuCanım benim hiç moralini bozma vardır herşeyde bir hayır öyle düşünmeye çalış. Rabbim en koşa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inş. Kendini toparla ve yola devam. Rabbim yaşatmayacağı şeyin hayalini kurdurmazmış bunu unutma. Dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?