2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Canım stres yapma ikizlerde kanamalı hamilelik geçiren çok var ama Dr kontrollerini ihmal etme. Bende pembe kahve leke şeklinde olmuştu ilk zamanlarda ama normal ikiz gebeliklerde yani. Bol bol dinlen ilaçlarını ihmal etme. Bide sana tavsiyem bol bol su iç. Kendine dikkat et Çan’ının:)

kızlarrrr canlaaaar bende bugün bi heyecan vaar ki anlatamammmm cuma günü transferim var dün yine doktoru darlamış olabilirim amaaaam napiym elimde değil sizler nasılsınız cuma günü transfer olacaklar kimler
Slm canım valla biz iyiyiz şükür:)inş transferin güzel geçer:) kaç yumurta toplandı? Kaç embriyo transferi olucak? İnş. Pozitif sonuçları görürsünn:)

Saol canım benim hiç bişeyin garantisi yok bende gergin dua ediyorum Allah’a sağlıklı sıhhatli bir şekilde sorun çıkmadan kucağıma alayım die. Rabbim inş. sanada ikizler versinnn:) bak ne güzel dua ettim ayyy:)) allah yardımcın olsun herzaman destek olucaz birbirimize inş:)

Slm canım valla biz iyiyiz şükür:)inş transferin güzel geçer:) kaç yumurta toplandı? Kaç embriyo transferi olucak? İnş. Pozitif sonuçları görürsünn:)
Canım 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edilecek inş 15 tane toplanmıştı 3. Gün 7iydi ama 5. Güne gidilince 2 kaldı buna şükür tabi ikisi de transfer olacak size de maşallah kuzum senin nasıldı canım kaçıncı gün kaç taneydi

Hadi bakalım bi ikizlerde senden gelsin:) benim iki tane üçüncü gün embriyosu transfer edilmişti. Biri tutmadı diğeri tuttu oda bölünmüş tek yumurta ikizi olucak inş.

Canım benim çok teşekkür ederim .çok yoğun olduğumdan fazla yazamiyorum ama gözüm hep buralarda ogluşların olacağını okudum çok mutlu oldum rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.Benim mesleğimden dolayı bütün müşterilerim benden daha heyecanlı beklemede yada tüp bebek yaptırmak isteyenler sen hamile kalırsan hemen bizde gideceğiz diyorlar..Inşallah umut olur insallah bende bebeğini kucağıma alırım .Bu arada Ecem kaç kilo aldın ben Daha vitamin ve bir kullandigim hazırlık ilacıyla 6 kilo şimdiden aldım bu iğnelere başlayınca kilo alımı oluyormuş dogrumudur ?

Hadi bakalım bi ikizlerde senden gelsin:) benim iki tane üçüncü gün embriyosu transfer edilmişti. Biri tutmadı diğeri tuttu oda bölünmüş tek yumurta ikizi olucak inş.
Ya maşallah keşke benim de ikizim olsa dünyada en çok istediğim şey evlat ikincisi de ikiz evlat rabbim bana d a nasip eder inş

Canım progestan hormonunun yoğun yağ kıvamlı iğne hali çok can yakıyo ya ertesi günlerde
1 hafta sonrasında başlayacağım hiç bir bilgim olmadığından endişelenmeye başladım... hatta histeroskopi yapılacağı gün sabah bir hap verdiler hazneye koymam için diyorumki şansa bak bu günde ne kadar çok agrım var oysa verdikleri ilaç rahim ağzını açmak içinmiş ve o ağrı yapıyormuş ..ya sizler iyiki varsınız en azından paylaşımlar aydınlatıyor çok teşekkürler....

merhaba kızlar.24 nisan da transfer yapıldı. Dün yani 5. gün test yaptım negatif çıktı. Daha 6 gün var. İlk denemem. 36 yaşındayım, erkek infertilitesi kaynaklı tüp bebek yaptırdık 2 yıldır gebelik oluşmayınca. 2 tane 8 hücreli taze embriyo trnsfer edildi, sizce tutar mı? Bugün kandıl, birbirimize dua edelim.

Hayırlı kandiller maşallah hamileliğiniz hayırlı olsun bu mübarek günde hayırlısıyla kucağınıza alın sağlıkla bnmde perşembe 3. Gün embriyosu transfer oldu 2 tane bu 3. Denemem acaba sizde belirti warmıydı ve kaçıncı gün öğrenmiştiniz inşallah bütün uğraşan isteyen herkesin pozitif haberleri olması dileğiyle inşallah

Saol canım benim güzel dileklerin için tşk ederim. Ya bende çok büyük belirtiler olmadı açıkçası bel ağrısı olmuştu bir kaç gün. Ben 8. Gün evde idrar testi yapmıştım orda silik bir şekilde pozitifi gördüm. Daha sonra 10. Gün kan testinde pozitif gördüm canım. Hayırlısıyla inş sende pozitifi görürsün ve tabi tüm isteyenlere rabbim nasip etsin

Canım hayırlı olsun tedavin. Testi erken yapmışsın. Benimde biri 8 hücreli diğeri 6 hücreli iki embriyo transferi yapılmıştı biri tuttu. Muhtemelen 8 hücreli olan de umutluydu zaten çok iyi kalite demişti ve oda bölündü ikizlere hamileyim şuan bence seninde olur inş. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…