- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
- #1.381
Canım hayırlı olsun transferin inş hayırlı güzel haberler verirsin bizeKızlar merhaba uzun bir sürecin son evresine geldim bugün transferim yapıldı hayırlı sonuçlar alırız hep birlikte inşlh
Canım çok erken yapmışsın testi. Okadar erken yapmadım onun için bilemiyorum bence biraz daha bekle en az 10. Gün yaptır oda kan testi olsunBenim 5. Günüm dü kan verdim 0,1 çıktı daha sonra yükselen oldu mu ?
Canım ben Brüksel tüp bebek merkezinde yaptırmıştım şişlide tavsiye edebilirim Yücel Karaman var istersen bi araştır derim.Merhaba. Eski mesajlari okuyamadim. Bende eylul gibi tup bebek yaptirmayi dusunuyorum. Beylikdüzünde yasiyorum buraya yakin iyi bir tup bebek merkezi bilen varmi. birde surec nasil ilerliyor biraz bilgi verebilirmisiniz cok heyecanliyim
Tamam canım öyle yapıcam 6. Gün salgılanır diyo hcg heryerde keşke okusaydım bi sinirle verdim zatenCanım çok erken yapmışsın testi. Okadar erken yapmadım onun için bilemiyorum bence biraz daha bekle en az 10. Gün yaptır oda kan testi olsun
Canım benim hadi hayırlı olsun tedavin inş herşey çok güzel olucak dualarım seninle:)Selam kızlar sayılı günler cabuk geçermiş denesem mi denemesem mi derken üçüncü gün ignemi vuruldum ... ilk kontorolde iki yumurtan var dedi doktor salı günü tekrar kontorol var bakalım ne diyecek ....ayrıntıları sizinle paylaşırım sevgilerr
Ecem yarın kontrolüm var 4 .iğneyi vuruldum bugün bakalım yarın neler diyecek ne olur Ecem duanı eksik etme inşallah hayırlısıyla Rabbim yüzümüzü güldürsün bu kiloları boşa almış olmayayımCanım benim hadi hayırlı olsun tedavin inş herşey çok güzel olucak dualarım seninle:)
Dua ediyorum aklımdasın:) rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inş. Kontrolden sonra haberdar et merak ederim canım. Hiç stres yapma bu aradaEcem yarın kontrolüm var 4 .iğneyi vuruldum bugün bakalım yarın neler diyecek ne olur Ecem duanı eksik etme inşallah hayırlısıyla Rabbim yüzümüzü güldürsün bu kiloları boşa almış olmayayım
Canım sadece 2 yumurtam varmış onu büyütecek bugün 2 tane olduğunu duyunca çok üzüldüm 2 tane inşallah boş çıkmazDua ediyorum aklımdasın:) rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inş. Kontrolden sonra haberdar et merak ederim canım. Hiç stres yapma bu arada
Tabikide pozitif olmaya çalışıyorum ama ne bileyim içime bir korku girdi ...bir arkadaş yazmış 9 tane yumurtam vardı ilkinde hepsi boş ve döllenmedi ikincisinde 2 yumurta vardı sadece ama hamile kaldım diye yazmış inşallah darısı başıma ....ve tüm istiyenlerin başına rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınDua ediyorum aklımdasın:) rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inş. Kontrolden sonra haberdar et merak ederim canım. Hiç stres yapma bu arada
Canım benim hiç moralini bozma bak en büyük örnek benim 12 yumurtam oluşmuştu toplamada 6 tanesi alındı olgun bulundu. Onlardan en son iki yumurta kalmıştı transfer gününe TEK’i teması ama bir tanesi tuttu oda bölündü ikiz oldu:) yani sayıya hiç takılma canım rabbim verecekse bir tane olması bile yeterli böyle düşün sen ne kadar pozitif olursan herşey okadar iyi oluyor bunu unutma. Kaliteleri iyi olur inş.Tabikide pozitif olmaya çalışıyorum ama ne bileyim içime bir korku girdi ...bir arkadaş yazmış 9 tane yumurtam vardı ilkinde hepsi boş ve döllenmedi ikincisinde 2 yumurta vardı sadece ama hamile kaldım diye yazmış inşallah darısı başıma ....ve tüm istiyenlerin başına rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canım benim çok teşekkür ederim inan kafam takıldı diyorum içi boşmu dolumu ya döllenmesse buna benzer türlü türlü şeyler geçiyor kafamdan ama sen yazınca rahatladım inan desteğin için çok teşekkür ederim iyiki varsın.. bu arada sen nasılsın ne kadar oldu şuan iyiler mi seni yoruyorlarmıCanım benim hiç moralini bozma bak en büyük örnek benim 12 yumurtam oluşmuştu toplamada 6 tanesi alındı olgun bulundu. Onlardan en son iki yumurta kalmıştı transfer gününe TEK’i teması ama bir tanesi tuttu oda bölündü ikiz oldu:) yani sayıya hiç takılma canım rabbim verecekse bir tane olması bile yeterli böyle düşün sen ne kadar pozitif olursan herşey okadar iyi oluyor bunu unutma. Kaliteleri iyi olur inş.
Rica ederim canım ne demek:) sen hem pozitif ol herşey inş güzel olucak:)hiç Olacak mı olmıcakmı düşüncelerine girme bence kafanı başka şeylerle meşgul et bu süreçte. Ben hep öyle yapmıştım. Eşimde sağolsun her akşam şunu yapalım buraya gidelim falan hiç boş kalmamaya çalıştım düşünmemiştim tavsiye ederim işe yarıyor. Bu arada ben iyiyim çok şükür:) 20. Haftaya girdik valla zaman geçiyor:)en son gittiğimizde herşey yolundaydı. Cuma kontrolüm var detaylı ultrason zamanı geldi ayrıca aşı zamanı falan. Valla zaman geçiyor koca bi gökbilim oldu bile şimdiden ikiz olunca böyle oluyormuşCanım benim çok teşekkür ederim inan kafam takıldı diyorum içi boşmu dolumu ya döllenmesse buna benzer türlü türlü şeyler geçiyor kafamdan ama sen yazınca rahatladım inan desteğin için çok teşekkür ederim iyiki varsın.. bu arada sen nasılsın ne kadar oldu şuan iyiler mi seni yoruyorlarmı
Canım 20. Hafta maşallahRica ederim canım ne demek:) sen hem pozitif ol herşey inş güzel olucak:)hiç Olacak mı olmıcakmı düşüncelerine girme bence kafanı başka şeylerle meşgul et bu süreçte. Ben hep öyle yapmıştım. Eşimde sağolsun her akşam şunu yapalım buraya gidelim falan hiç boş kalmamaya çalıştım düşünmemiştim tavsiye ederim işe yarıyor. Bu arada ben iyiyim çok şükür:) 20. Haftaya girdik valla zaman geçiyor:)en son gittiğimizde herşey yolundaydı. Cuma kontrolüm var detaylı ultrason zamanı geldi ayrıca aşı zamanı falan. Valla zaman geçiyor koca bi gökbilim oldu bile şimdiden ikiz olunca böyle oluyormuşinş sonrasında kilo kalmaz sen bu arada yediklerine içtiklerine dikkat et güzel beslen yumurtalar kaliteli olsun inş herşey gönlünce olur canım
Canım duygu durumu değişiklikleri hep oluyor normal şeyler yani bendede olmuştu ara ara. Sen kendini rahatlatmaya çalış. Valla nasıl bakıcam kaygıları çok yaşıyorum canım ben. Ailem yanımda deil uzaklar gelirler ama be kadar kalıcakları. Eşimin ailesi var açıkcası onlarla ben rahat edemem. Bilmyrm yani çok endişelerim var. Ben birazda özgürlüğüme düşkün biriyim yani sürekli evde kalırsam falan çok bunalırım düşünsene7/24 evde bebeklerle. Allah yardım eder inş. İsim valla biri Deniz olucak eşimde bende istiyorduk bu ismi diğeri hala bulamadık:) varsa öneriler alabilirim:) zor işlermiş canım ama şunuda düşünüyorum zaman geçiyor neleri atlattım bu süreçte inş. Bunlarıda atlatacak allah izin verirse. Yarın kontrol sonrası haberleri veririm inş. Herşey yolundadır rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Canım 20. Hafta maşallahzaman ne çabuk geçiyor biz şimdi istanbulda bir teyzenin yanında kalıyoruz ama şansımıza hep yağmur bide aldığım ilaç ve iğnelerden sanirim biraz tuhaflaştım 2 dakika gülüp 5 dakika ağlasam durumundayım tek bende mi oluyor bu Ecem ikiz kızım olsa ismi elif ece ne olur duanı eksik etme inşallah senin bebişlerinde kontrolü de güzel haberler getirirsin bize ...ya hiç nasıl bakıcam nasıl kucağımda ikisini tasıyacam emzirme felan hiç bu konuda endişe yaşıyor musun? Ben çok heyecanlı yerinde duramayan bir tipim bebeklerin ikisi ağlasa herhalde bende onlarla oturup ağlarım gibime geliyor :)) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah .... bu arada isim düşündünmü
Hamile kaldığın halde çektiklerini unutmayıp burda herkese moral olmaya çalışıyorsun, ne güzel kalbin var :) Allah bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bize de yaz kontrol sonundaCanım duygu durumu değişiklikleri hep oluyor normal şeyler yani bendede olmuştu ara ara. Sen kendini rahatlatmaya çalış. Valla nasıl bakıcam kaygıları çok yaşıyorum canım ben. Ailem yanımda deil uzaklar gelirler ama be kadar kalıcakları. Eşimin ailesi var açıkcası onlarla ben rahat edemem. Bilmyrm yani çok endişelerim var. Ben birazda özgürlüğüme düşkün biriyim yani sürekli evde kalırsam falan çok bunalırım düşünsene7/24 evde bebeklerle. Allah yardım eder inş. İsim valla biri Deniz olucak eşimde bende istiyorduk bu ismi diğeri hala bulamadık:) varsa öneriler alabilirim:) zor işlermiş canım ama şunuda düşünüyorum zaman geçiyor neleri atlattım bu süreçte inş. Bunlarıda atlatacak allah izin verirse. Yarın kontrol sonrası haberleri veririm inş. Herşey yolundadır rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?