2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Hamile kaldığın halde çektiklerini unutmayıp burda herkese moral olmaya çalışıyorsun, ne güzel kalbin var :) Allah bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bize de yaz kontrol sonunda
Tşk ederim canım benim ya:) bak ağlatıcaksın beni zaten hormonlar tavan yapmış:)seninde inş transferin güzel geçerhiç stres yapma transfer kolay bi işlem. Sonrasında inş. Güzel haberlerini alıcaz:) kaç tane transfer edilecekti canım?

Canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ...Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın kısmet olursa 1 hafta aramız olacak gibi benimde önümüzdeki hafta yumurtam toplanıp o haftada transfer olacak tabi yumurtalar kaliteli olursa olmassa ki Allah göstermesin bizde bu konu burda kapanacak ... Rabbim herkese evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah...kacta olucak transferin yaz lütfen dua latin seninle olacak ....

Eceeeem nasilsin?Hatta nasılsınız kontorol nasıl geçti ...Bebişler ne yapıyor..

Amin inşallah burdan güzel haberleri veririz birbirimize Pazartesi günü saat 14:00 dedi doktorum transfer için. Heyecanla bekliyorum :) 2 embriyo transferinden yana doktorum şansı artırmak için, ben de kabul ettim artık çoğul gebelikten biraz çekiniyorum da.. Yaş 35'in altı ama 2 transfer yapacak inşallah çözülünce her şey yolunda giderse. İnşallah kaliteli, sana pozitif sonuç verecek embriyoların oluşur hayırlısıyla benim de dualarım seninle.. Benim ilk denemem 2 senedir istiyoruz olmadı bir sebep görünmese de. Senin kaçıncı deneme?Neden bu konu burda kapanacak merak ettim özel değilse

Ağlama bebişleri de üzme :) Stres yok da heyecan var diyelim, kesin pazar gecesi uyuyamam ben 2 embriyo transfer edilecek çözdürülürken bir sıkıntı çıkmazsa. Aslında ben tedaviye ilk başlarken hep tek embriyo koyduracam diyordum, çoğul gebelikten hem hamilelik sürecinden hem de ikiz bebeğe bakmaktan korktuğum için ama şansı artıralım dedi doktorum. Eşim de ikiz ikiz diye tutturunca kabul ettim :) Hayırlısı artık, Rabbim verirse kolaylığını da verir..

Kızlar transferi olanlardan haber gelmiyor nasılsınız?Lütfen haberlerinizi paylaşın..sevgilerr
Merhaba kızlar transferimin 9. Günündeyim sabah dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi silik bir şekilde belirdi pazartesi kan vericem inşlh güzel sonuçlar olur yine de çok ümitlendirmek istemiyorum kendimi

Eceeeem nasilsin?Hatta nasılsınız kontorol nasıl geçti ...Bebişler ne yapıyor..
Canım çok sağol hepimiz iyiyizpaşaları gördük çok hareketliler bi yerlerinde durmuyorlar:) ama çok şükür herşey yolunda gidiyor bi sorun çıkmadı bu sefer biraz evham yapmıştım ayda bir çağırınca sanırım meraktan oldu:) ama iyiler şükür kıpır kıpırlar bi görsen detaylı demişti ama bi sonraki hafta bakalım detaylıya dedi daha net olur dedi haftaya tekrar gidicez bakalım. Bendeki gelişmeler böyle. Sende beslenmene dikkat et bol bol dinlen kaliteli kaliteli yumurtaların olsun inşşş:)

Hayırlısı olur inş. canım ya hepiniz için dua ediyorum eveymiş ikiz gebelik biraz daha zor oluyor daha erken yaşıyorsun Nisa’lar beş aylıksın ama altı aylık gibi oluyorsun örnek ben:) ama olsun canım rabbim yardım eder inş. Bende korkmuyor değilim hep ikizim olsun istemiştim ama şimdi bakımından korkuyorum ama yapıcaz bi şekilde. Sağlıklı olsunlarda allah yardım eder inş. Güzel haberler verirsin inş bize.

Merhaba kızlar transferimin 9. Günündeyim sabah dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi silik bir şekilde belirdi pazartesi kan vericem inşlh güzel sonuçlar olur yine de çok ümitlendirmek istemiyorum kendimi
Hafi hayırlı oldun diyelim canım ozaman:) bende 8. Gün yapmıştım silik çıkmıştı ama 10. Gün Kanda da pozitifi görmüştüm:)

C
Canim gozun aydin allah tamamina erdirsin embriyonun kalite derecelendrmesi neydi senin?
Bnde transfer olucamda kalitesz oluyo genelde bnm

C

Canim gozun aydin allah tamamina erdirsin embriyonun kalite derecelendrmesi neydi senin?
Bnde transfer olucamda kalitesz oluyo genelde bnm
Benim iki tane 3. Gün embriyosuydu biri 8 hücreli çok iyi kalite diğerinde 6 hücreli iyi kalite embriyom vardı. Biri tutmadı muhtemelen 8 hücreli çok iyi kalite olan tuttu oda bölündü tek yumurta ikizi oldu canım

Inşallah canım rabbim Bize vede tüm ısteyene bebislerini kucağına almayı nasip etsin. Biz eşimle tüp bebek olayına girelim mi girmeyelimmi diye çok düşündük . Ve dedimki bir defa deneyeceğiz .Olursa ne mutlu bize dünyanın en mutlu insanı oluruz Ama Olmazsa da bu konu burda kapanıp hayatımızın geri kalanını 2 kişilik aile olarak devam ettireceğiz...Rabbim hayırlısı ne ise bizlere onu nasip etsin ...Bu arada saatimi kurdum 14 e Eceyede aynını yapmıştım dualarım seninle olacak .

Canım hayırlı olsun .Tanıdıklarımda silik çıkanlar hep anne oldu inşallah kan dada cıkar ..haberlerini bekliyoruz

Maşallah canım benim hep güzel haberlerle gel inşallah böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…