- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
- #1.401
Tşk ederim canım benim ya:) bak ağlatıcaksın beni zaten hormonlar tavan yapmış:)seninde inş transferin güzel geçerHamile kaldığın halde çektiklerini unutmayıp burda herkese moral olmaya çalışıyorsun, ne güzel kalbin var :) Allah bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bize de yaz kontrol sonunda
Merhaba arkadaşlar, uzun bekleyiş sonunda inşallah pazartesi günü transfer olacam hayırlısıyla. Var mı benimle aynı zamanlarda transfer olmayı bekleyen? Ocaktan beri bekliyorum ama sanırım en zoru transfer sonrası beklemek olacak. Sonu hayırlı olsun beklerim diyorum tabi de içim kıpır kıpırGenel olarak umutluyum ama bazen yıllarca uğraşanlar var hiçbir sorun görülmediği halde diyip ümitsizliğe kapılıyorum.. Hayırlısı diyelim
Eceeeem nasilsin?Hatta nasılsınız kontorol nasıl geçti ...Bebişler ne yapıyor..Canım duygu durumu değişiklikleri hep oluyor normal şeyler yani bendede olmuştu ara ara. Sen kendini rahatlatmaya çalış. Valla nasıl bakıcam kaygıları çok yaşıyorum canım ben. Ailem yanımda deil uzaklar gelirler ama be kadar kalıcakları. Eşimin ailesi var açıkcası onlarla ben rahat edemem. Bilmyrm yani çok endişelerim var. Ben birazda özgürlüğüme düşkün biriyim yani sürekli evde kalırsam falan çok bunalırım düşünsene7/24 evde bebeklerle. Allah yardım eder inş. İsim valla biri Deniz olucak eşimde bende istiyorduk bu ismi diğeri hala bulamadık:) varsa öneriler alabilirim:) zor işlermiş canım ama şunuda düşünüyorum zaman geçiyor neleri atlattım bu süreçte inş. Bunlarıda atlatacak allah izin verirse. Yarın kontrol sonrası haberleri veririm inş. Herşey yolundadır rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Amin inşallah burdan güzel haberleri veririz birbirimizeCanım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ...Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın kısmet olursa 1 hafta aramız olacak gibi benimde önümüzdeki hafta yumurtam toplanıp o haftada transfer olacak tabi yumurtalar kaliteli olursa olmassa ki Allah göstermesin bizde bu konu burda kapanacak ... Rabbim herkese evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah...kacta olucak transferin yaz lütfen dua latin seninle olacak ....
Ağlama bebişleri de üzme :) Stres yok da heyecan var diyelim, kesin pazar gecesi uyuyamam benTşk ederim canım benim ya:) bak ağlatıcaksın beni zaten hormonlar tavan yapmış:)seninde inş transferin güzel geçerhiç stres yapma transfer kolay bi işlem. Sonrasında inş. Güzel haberlerini alıcaz:) kaç tane transfer edilecekti canım?
Merhaba kızlar transferimin 9. Günündeyim sabah dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi silik bir şekilde belirdi pazartesi kan vericem inşlh güzel sonuçlar olur yine de çok ümitlendirmek istemiyorum kendimiKızlar transferi olanlardan haber gelmiyor nasılsınız?Lütfen haberlerinizi paylaşın..sevgilerr
Canım çok sağol hepimiz iyiyizEceeeem nasilsin?Hatta nasılsınız kontorol nasıl geçti ...Bebişler ne yapıyor..
Hayırlısı olur inş. canım ya hepiniz için dua ediyorumAğlama bebişleri de üzme :) Stres yok da heyecan var diyelim, kesin pazar gecesi uyuyamam ben2 embriyo transfer edilecek çözdürülürken bir sıkıntı çıkmazsa. Aslında ben tedaviye ilk başlarken hep tek embriyo koyduracam diyordum, çoğul gebelikten hem hamilelik sürecinden hem de ikiz bebeğe bakmaktan korktuğum için ama şansı artıralım dedi doktorum. Eşim de ikiz ikiz diye tutturunca kabul ettim :) Hayırlısı artık, Rabbim verirse kolaylığını da verir..
Hafi hayırlı oldun diyelim canım ozaman:) bende 8. Gün yapmıştım silik çıkmıştı ama 10. Gün Kanda da pozitifi görmüştüm:)Merhaba kızlar transferimin 9. Günündeyim sabah dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi silik bir şekilde belirdi pazartesi kan vericem inşlh güzel sonuçlar olur yine de çok ümitlendirmek istemiyorum kendimi
İnşallah canım güzel haberler paylaşırım sizlerleHafi hayırlı oldun diyelim canım ozaman:) bende 8. Gün yapmıştım silik çıkmıştı ama 10. Gün Kanda da pozitifi görmüştüm:)
Canim gozun aydin allah tamamina erdirsin embriyonun kalite derecelendrmesi neydi senin?Canım benim hiç moralini bozma bak en büyük örnek benim 12 yumurtam oluşmuştu toplamada 6 tanesi alındı olgun bulundu. Onlardan en son iki yumurta kalmıştı transfer gününe TEK’i teması ama bir tanesi tuttu oda bölündü ikiz oldu:) yani sayıya hiç takılma canım rabbim verecekse bir tane olması bile yeterli böyle düşün sen ne kadar pozitif olursan herşey okadar iyi oluyor bunu unutma. Kaliteleri iyi olur inş.
Benim iki tane 3. Gün embriyosuydu biri 8 hücreli çok iyi kalite diğerinde 6 hücreli iyi kalite embriyom vardı. Biri tutmadı muhtemelen 8 hücreli çok iyi kalite olan tuttu oda bölündü tek yumurta ikizi oldu canımC
Canim gozun aydin allah tamamina erdirsin embriyonun kalite derecelendrmesi neydi senin?
Bnde transfer olucamda kalitesz oluyo genelde bnm
Inşallah canım rabbim Bize vede tüm ısteyene bebislerini kucağına almayı nasip etsin. Biz eşimle tüp bebek olayına girelim mi girmeyelimmi diye çok düşündük . Ve dedimki bir defa deneyeceğiz .Olursa ne mutlu bize dünyanın en mutlu insanı oluruz Ama Olmazsa da bu konu burda kapanıp hayatımızın geri kalanını 2 kişilik aile olarak devam ettireceğiz...Rabbim hayırlısı ne ise bizlere onu nasip etsin ...Bu arada saatimi kurdum 14 e Eceyede aynını yapmıştım dualarım seninle olacak .Amin inşallah burdan güzel haberleri veririz birbirimizePazartesi günü saat 14:00 dedi doktorum transfer için. Heyecanla bekliyorum :) 2 embriyo transferinden yana doktorum şansı artırmak için, ben de kabul ettim artık çoğul gebelikten biraz çekiniyorum da.. Yaş 35'in altı ama 2 transfer yapacak inşallah çözülünce her şey yolunda giderse. İnşallah kaliteli, sana pozitif sonuç verecek embriyoların oluşur hayırlısıyla benim de dualarım seninle.. Benim ilk denemem 2 senedir istiyoruz olmadı bir sebep görünmese de. Senin kaçıncı deneme?Neden bu konu burda kapanacak merak ettim özel değilse
Canım hayırlı olsun .Tanıdıklarımda silik çıkanlar hep anne oldu inşallah kan dada cıkar ..haberlerini bekliyoruzMerhaba kızlar transferimin 9. Günündeyim sabah dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi silik bir şekilde belirdi pazartesi kan vericem inşlh güzel sonuçlar olur yine de çok ümitlendirmek istemiyorum kendimi
Maşallah canım benim hep güzel haberlerle gel inşallah böyleCanım çok sağol hepimiz iyiyizpaşaları gördük çok hareketliler bi yerlerinde durmuyorlar:) ama çok şükür herşey yolunda gidiyor bi sorun çıkmadı bu sefer biraz evham yapmıştım ayda bir çağırınca sanırım meraktan oldu:) ama iyiler şükür kıpır kıpırlar bi görsen detaylı demişti ama bi sonraki hafta bakalım detaylıya dedi daha net olur dedi haftaya tekrar gidicez bakalım. Bendeki gelişmeler böyle. Sende beslenmene dikkat et bol bol dinlen kaliteli kaliteli yumurtaların olsun inşşş:)
Hayırlı olsun canım ....Merhaba arkadaşlar :) bu ayki adetimle iğnelere başlıyorum. İlk tedavim ve çok heyecanlıyım.
Tşk ederim canım benim inş sendendir güzel haberler alıcaz:)Maşallah canım benim hep güzel haberlerle gel inşallah böyle
Hayırlı olsun canım tedavin:) rabbim gönlüne göre versinMerhaba arkadaşlar :) bu ayki adetimle iğnelere başlıyorum. İlk tedavim ve çok heyecanlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?