- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
ins canim benim ins hepimiz yeni yila kocaman gobislerle gireriz:) bu arada bende zong.liyim t.dagda yasiyrmEvet canım memleket zong.ama istanbul da yaşıyorum. İnşallah tedavin sürecin güzel geevçer yeni yıl bize ugur getirsin ☺bol bebisli yıl olsun
Aynen ilk denemem olucak canim desteklerinizi bekliyrm burdan birbirimize destek olalim ins hepimiz icin guzel gunler gelicekCanim hiç korkma Allah yardım ediyo senin ilk denemen sanirim
Hayirlisi olsun canim sizin sorun neydi ikinci deneme demissiniz nerde yaptirmistiniz ilkini ikincide ayni yerdemi olucakKızlar merhaba bende Allah izin verirse ocak ayının ilk günü başlıcam ikinci denemem olacak
Çikolata kistim var benim ilkinde yumurtalarım kalitesiz olduğu icin döllenmedi maalesef konya Selçuklu hastanesinde yaptırdımHayirlisi olsun canim sizin sorun neydi ikinci deneme demissiniz nerde yaptirmistiniz ilkini ikincide ayni yerdemi olucak
Anladim canim ins ikincide hayirli saglikli bir hamileligin olur bitkisel kurler falan denedinmi canim onlarinda faydasini gorenler baya cokÇikolata kistim var benim ilkinde yumurtalarım kalitesiz olduğu icin döllenmedi maalesef konya Selçuklu hastanesinde yaptırdım
Aynen ikinci için yaşa bakilmaksizin çift embriyo koyuyorlar. Bakalım hayırlısı artık . Zaten kürtaj sonrası 6 ay beklemek gerekli galiba.Oo guzel dondurulmus olmasi cok fazla isleme gerek yok ikincide cift embriyo koyuyorlar oylemi yapicaksin
Evet canim oyle diyorlar. Yas kacti ben 35 oldugu icin cift embriyo istiyrm gerci doktorumla bu konuyu konusmayi unutmusum ama opu dan sonra soylesem olurmu sence?Aynen ikinci için yaşa bakilmaksizin çift embriyo koyuyorlar. Bakalım hayırlısı artık . Zaten kürtaj sonrası 6 ay beklemek gerekli galiba.
Amin insallah cnm denemedim sadece polen yemeye başladım faydası olurmu bilmiyorum tabi Allah hepimize nasip etsin insallahAnladim canim ins ikincide hayirli saglikli bir hamileligin olur bitkisel kurler falan denedinmi canim onlarinda faydasini gorenler baya cok
İnşallah canim ☺Aynen ilk denemem olucak canim desteklerinizi bekliyrm burdan birbirimize destek olalim ins hepimiz icin guzel gunler gelicek
Amin canim ins faydasini gorursunAmin insallah cnm denemedim sadece polen yemeye başladım faydası olurmu bilmiyorum tabi Allah hepimize nasip etsin insallah
Anladim canim ins yumurta durumu iyi olurda cift koyabiliriz ayyy gecmek bilmiyr günler:) biran once baslasak yaaaYaş 29 benim de. Zaten sana çift embriyo koyarlar yüksek ihtimalle.. Yumurta toplamadan önce zaten birşey diyemezler çift ya da tek koyarız diye .yumurta sayina göre zaten sana öneride bulunurlar . İnsallah olmaz aama olur da iki yumurta toplanırsa sadece tek koyalım diyebilirler .@ECEdeniz8107
Canim benim cok tesekkur ederim. Ayni seyleri yasadigimiz icin birbirimizin halinden anlariz canim.allah tum isteyenlere hayirlisi ile nasip etsinECEdeniz8107 bende cok sabirsizlanmistim ilk tedavimde. Süreci de bilmeyince baya heyecanlı olmuştu . Ama hep pozitif olun lütfen . Bu süreçte bende sizlerle birlikte olacağım buralarda . İyi geliyor benim gibi nice insanın olduğunu bilmek . Diğer insanların tesellileri bile sinirlendiriyor bazen . Beni anlamadıklarını düşünüyorum . Neyse insallah biran önce baslarsiniz tedaviye hayırlısı ile. Bende sizinle birlikte heyecaninizi paylaşırım .:)
Lütfen sitede 29 Kasım 2017'de tüm üyelere bildirim olarak gönderilmiş şu uyarıyı okuyunuz:Arkadaşlar elimde tupbebek tedavisinden kalan 7 kutu gonal f 450, 9 kutu merional 150, 1 kutu orgalutran 0,25 (5 li) ilaç var.Ihtiyactan dolayi uygun fiyata vericem .
merhaba cnm benm daha birkaç gün önce 2. tüp bebek denemem kimyasal oldu suan adet olmayı beklıyrm. hiç dondurlmusumda yok bızımde tekrar tedavıye baslamamız en erken mart nısanı bulur galıba. ıns bu sefer elimiz kolu dolu döneriz tedavılerdenBende 2018 de tekrar deniyecem inşallah hayırlısı ile mart Nisan gibi düşünüyoruz eşim Ocak ayında tedavisine başlayacak dr 3 aylık tedavi verecek inşallah iyi gelişme olursa mart Nisan da tüp bebek macerası tekrar başlayacak korku var ama çokta umutsuzum boşa kürek çekiyoruz gibime geliyorbakalım hayırlısı olsun hepimiz için var mı aranızda mart Nisan ayını bekleyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?