2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Merhaba kizlar.tup bebek dondurulmusumla ikinci denememdi.doktor ilki tutmayinca dondurulmus embriyolara genetik yapalim dedi.sorun olmazmi diye tereddut ettik cok dusuk bir yuzde oldugunu soyledi.aklimiza takildigi icin kabul ettik.transfer gunu son anda embriyo kendini acmadi dediler ve son embriyomu cozdurduk.suan o embriyo ile kimyasal gebelik geciriyorum.kendiligindende iki kez gecirdim.ben simdi nasil bir yol izlemeliyim bana yardimci olacak doktor onerecek var mi? Hsg temiz.hormonlarda muayenelerde de sorun gozukmuyor.ben ne yapacagimi sasirdim artik.

Selam kızlarrr birşey sorucam çok saçma biliyorum ama kafama takıldı. Çift yumurta ikizlerine hamileyim ben biri hareketli ama diğeri 2dir kontrollerde çok sessiz uysal hareketsiz böyle niyeki acaba :)

Canım duygulandım valla Allah razı olsun, inşallah çektiklerimiz son olur. Kucaklarımız dolar da bu günlerimizi tebessümle hatırlarız :) Bugün oldum transferimi, bebeklerimizi aldık geldik diye bakıyoruz ailece. Sonuç gelince inşallah üzülmeyiz.. Her dua ettiğimde kendim için,sana da edicem. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Amin canım
Rabbim hayırlısıyla pozitifi görmeyide nasip eder inşallah ....Benimde yarın sabah yumurtalarım toplanacak zaten 2 tane var dedi doktor inşallah kalitelidir .. şimdiden heyecan yapıyorum ve saymaya başlıyoruz bugünden itibaren birrrrrrdualarım seninle canım...

Hadi bakalım, bizleri de haberdar et nasıl geçti opu diye. Dualarım seninle, o 2 yumurta hayırlısıyla bebek olur inşallah

Canım transferin hayırlı olsun hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz:)

Selam kızlarrr birşey sorucam çok saçma biliyorum ama kafama takıldı. Çift yumurta ikizlerine hamileyim ben biri hareketli ama diğeri 2dir kontrollerde çok sessiz uysal hareketsiz böyle niyeki acaba :)
Canım bende ikizlere hamileyim ama benim tek yumurta ikizleri ilk zamanlar benimde biri daha uysal diğeri daha hareketliydi. Ama son gittiğimizde ikisinde çok hareketliydi maşallah:) sorun edilecek bişey değildir bence

Canım opu inş güzel geçmiştir:) inş kaliteli embriyoların olur dualarım seninlebizide haberdar et meraklardayım:) rabbim gönlüne göre versin

İnşallah canım, burdan güzel haberleri paylaşmak nasip olur :) Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama şu anda hamileymiş gerçekten devamı gelecekmiş gibi düşünüyorum
Canım pozitif olmak güzel Tabiri herzaman:) ama sonuç olumsuz olursa ve bu seni çok etkileyecekse Daha temkinli davranmanı öneririm. Ama inş. Pozitifi görürsün bellide içine doğmuştur canım

Canım opu inş güzel geçmiştir:) inş kaliteli embriyoların olur dualarım seninlebizide haberdar et meraklardayım:) rabbim gönlüne göre versin
Slmmmm Ecem bugün topladılar yumurtaları 2 side iyi görünüyor spermde i yi dediler bakalım persembe günü arıyacaklar büyük ihtimalle cuma transfer inşallah döllenir ler....eşim kaç gündür Elif geliyor elif diyor hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…