- 16 Ocak 2018
- 32
- 21
- 3
- 36
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
- #1.421
İnşallah canım heyecanlı bekleyiş devam ediyor hayırlısı inşallahCanım hayırlı olsun .Tanıdıklarımda silik çıkanlar hep anne oldu inşallah kan dada cıkar ..haberlerini bekliyoruz
Merhaba kızlar bugün kanda gebelik baktırdım çok şükür hamileyim :)Canım hayırlı olsun .Tanıdıklarımda silik çıkanlar hep anne oldu inşallah kan dada cıkar ..haberlerini bekliyoruz
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahMerhaba kızlar bugün kanda gebelik baktırdım çok şükür hamileyim :)
Hayırlı olsun canım çok şükür rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok tebrik ediyorumMerhaba kızlar bugün kanda gebelik baktırdım çok şükür hamileyim :)
Canım duygulandım valla Allah razı olsun, inşallah çektiklerimiz son olur. Kucaklarımız dolar da bu günlerimizi tebessümle hatırlarız :) Bugün oldum transferimi, bebeklerimizi aldık geldik diye bakıyoruz ailece. Sonuç gelince inşallah üzülmeyiz.. Her dua ettiğimde kendim için,sana da edicem. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahInşallah canım rabbim Bize vede tüm ısteyene bebislerini kucağına almayı nasip etsin. Biz eşimle tüp bebek olayına girelim mi girmeyelimmi diye çok düşündük . Ve dedimki bir defa deneyeceğiz .Olursa ne mutlu bize dünyanın en mutlu insanı oluruz Ama Olmazsa da bu konu burda kapanıp hayatımızın geri kalanını 2 kişilik aile olarak devam ettireceğiz...Rabbim hayırlısı ne ise bizlere onu nasip etsin ...Bu arada saatimi kurdum 14 e Eceyede aynını yapmıştım dualarım seninle olacak .
İnşallah canım çok sağolHayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Çok teşekkür ederim inşallah canımHayır
Hayırlı olsun canım çok şükür rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok tebrik ediyorum
Amin canımCanım duygulandım valla Allah razı olsun, inşallah çektiklerimiz son olur. Kucaklarımız dolar da bu günlerimizi tebessümle hatırlarız :) Bugün oldum transferimi, bebeklerimizi aldık geldik diye bakıyoruz ailece. Sonuç gelince inşallah üzülmeyiz.. Her dua ettiğimde kendim için,sana da edicem. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Rabbim hayırlısıyla pozitifi görmeyide nasip eder inşallah ....Benimde yarın sabah yumurtalarım toplanacak zaten 2 tane var dedi doktor inşallah kalitelidir .. şimdiden heyecan yapıyorum ve saymaya başlıyoruz bugünden itibaren birrrrrrCanım duygulandım valla Allah razı olsun, inşallah çektiklerimiz son olur. Kucaklarımız dolar da bu günlerimizi tebessümle hatırlarız :) Bugün oldum transferimi, bebeklerimizi aldık geldik diye bakıyoruz ailece. Sonuç gelince inşallah üzülmeyiz.. Her dua ettiğimde kendim için,sana da edicem. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Hadi bakalım, bizleri de haberdar et nasıl geçti opu diye. Dualarım seninle, o 2 yumurta hayırlısıyla bebek olur inşallahAmin canım
Rabbim hayırlısıyla pozitifi görmeyide nasip eder inşallah ....Benimde yarın sabah yumurtalarım toplanacak zaten 2 tane var dedi doktor inşallah kalitelidir .. şimdiden heyecan yapıyorum ve saymaya başlıyoruz bugünden itibaren birrrrrrdualarım seninle canım...
Canım tebrik ederim:) rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin:)Merhaba kızlar bugün kanda gebelik baktırdım çok şükür hamileyim :)
Canım transferin hayırlı olsun hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz:)Canım duygulandım valla Allah razı olsun, inşallah çektiklerimiz son olur. Kucaklarımız dolar da bu günlerimizi tebessümle hatırlarız :) Bugün oldum transferimi, bebeklerimizi aldık geldik diye bakıyoruz ailece. Sonuç gelince inşallah üzülmeyiz.. Her dua ettiğimde kendim için,sana da edicem. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Canım bende ikizlere hamileyim ama benim tek yumurta ikizleri ilk zamanlar benimde biri daha uysal diğeri daha hareketliydi. Ama son gittiğimizde ikisinde çok hareketliydi maşallah:) sorun edilecek bişey değildir benceSelam kızlarrr birşey sorucam çok saçma biliyorum ama kafama takıldı. Çift yumurta ikizlerine hamileyim ben biri hareketli ama diğeri 2dir kontrollerde çok sessiz uysal hareketsiz böyle niyeki acaba :)
Canım opu inş güzel geçmiştir:) inş kaliteli embriyoların olur dualarım seninleAmin canım
Rabbim hayırlısıyla pozitifi görmeyide nasip eder inşallah ....Benimde yarın sabah yumurtalarım toplanacak zaten 2 tane var dedi doktor inşallah kalitelidir .. şimdiden heyecan yapıyorum ve saymaya başlıyoruz bugünden itibaren birrrrrrdualarım seninle canım...
İnşallah canım, burdan güzel haberleri paylaşmak nasip olur :) Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama şu anda hamileymiş gerçekten devamı gelecekmiş gibi düşünüyorumCanım transferin hayırlı olsun hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz:)
Canım pozitif olmak güzel Tabiri herzaman:) ama sonuç olumsuz olursa ve bu seni çok etkileyecekse Daha temkinli davranmanı öneririm. Ama inş. Pozitifi görürsün bellide içine doğmuştur canımİnşallah canım, burdan güzel haberleri paylaşmak nasip olur :) Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama şu anda hamileymiş gerçekten devamı gelecekmiş gibi düşünüyorum
Slmmmm Ecem bugün topladılar yumurtaları 2 side iyi görünüyor spermde i yi dediler bakalım persembe günü arıyacaklar büyük ihtimalle cuma transfer inşallah döllenir ler....eşim kaç gündür Elif geliyor elif diyor hayırlısı bakalımCanım opu inş güzel geçmiştir:) inş kaliteli embriyoların olur dualarım seninlebizide haberdar et meraklardayım:) rabbim gönlüne göre versin
Amin inşallah canım Allah razı olsun :)Canım tebrik ederim:) rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?