2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Canım pozitif olmak güzel Tabiri herzaman:) ama sonuç olumsuz olursa ve bu seni çok etkileyecekse Daha temkinli davranmanı öneririm. Ama inş. Pozitifi görürsün bellide içine doğmuştur canım
Açıkçası her ne kadar kendimi hazırlasam da sonuç negatif olursa üzüleceğime eminim.. Embriyoların tutunmasında moralin önemli olduğu da söylendiği için bari kötüyü düşünmeyeyim diyorum. Aklıma geliyor olmama ihtimali hemen dikkatimi dağıtıyorum.. İnşallah dediğin gibi içime doğmuştur

Bugün bir arkadaşım bebeklerle bağ kur sana tutunsunlar dedi mantıklı..Allah büyük varsa içecek suyu görecek günü yazıldıysa zaten gelicek . Inşallah fazla bekletmeden geliverirler Ecem sen çok güzel kalpli bir insansın dua et bizlere olurmu

İnş canım benim merakla bekliyorum dualarım sizlerle hepinize dua ediyorum aklımdasınız:)

Çok sevindim canım inş kalitelerinde güzel olur ay heyecanlandım bak şimdi:) ya mutlaka haber ver aradıkları zaman

Ben de aynen öyle yapmaya çalışıyorum, bağ kuralım da bizi bırakmasınlar di mi :) Amin inşallah, isteyen herkese nasip etsin Allahım.. Bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin.. Bu arada beslenme olarak özel birşeyler yapıyor musun? Sanki bi kabak çekirdeği demiştin. Ben protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum bir de İbrahim Saraçoğlu havuç suyu önermiş sabah akşam bir bardak havuç suyu içiyorum.

Tamm canım bilgilendirrim tabii:) bakalım nasıl bişey. Benim bildiğim bütün organlarına bakılıyor normal ultrasondan biraz daha uzun sürüyor. Bu arada senin nasıl gidiyor canım hamileliğin?
Şimdilik bir sıkıntım yok kuzum miniklerim büyüyor sıradaki ultrason günümü bekliyorum :)

Kızlar bugün hastaneden aradılar bir tanesi döllenmiş ilk gün tabi gidişat nasıl olur bilmiyorum ...ikincisini sordum o henüz döllenmemiş dediler ki bekleyelim ayrıntıları yarın haber veririz dediler. Bu arada ben ilk iki yumurtam olduğunda çok üzüldüm dedim çok az eşim dediki niye üzülüyorsun bu ay hiç olmamış diyip geride de dönebilirdik dedi .baktım doğru söylüyor şükrettim sonra yumurtalar toplanana kadar acaba içi boşmu korkusu yaşadım dediler ki ıkiside iyi yine şükrettim şimdi dediler ki biri döllendi 2 cisi belli deyil bakıyoruz daha tam korkacakken düşündüm rabbim ol derse olur pozitif düşünmeye devam rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin .Bu arada blue canım ben burda misafir olarak kalıyorum taze yiyecekler felan olmuyor malesef işte dışardan yiyoruz hep transfer olsun evime bir döneyim hayırlısı ile düzenli beslenmeye çalışacağım...sadece kabız olmamak gerekiyor o yüzden kayısı incir kurusu birde kabak çekirdeği hep eli mde estorefem progeston iğnesi günlük iki günlük antibiotik verdi karnıma yapıştırmaya bant kullanıyorum östörojen yükselmesin diğeymiş birde folik asit kullanıyorum .işte kızlar bende böyle yarını heyecanla dualarla bekliyorum

yaş??

Canım hadi bakalım yolun yarısını geçtin sayılır. Çok sevindim pozitif olmana:) rabbim yazdıysa tek yumurta bile yeterli bende hep o şekilde düşündüm ve asla olumsuz düşüncelere girmemiştim. Yarın tekrar ararlar seni ozaman merak ediyorum ya bakalım inş. Güzel olucak:)dualarım seninle. Bide bol bol su iç aklımdayken söyleyim. Gelişmelerderden haber edersin. Bende yarın detaylı ultrasona giricem dualarınızı bekliyorum inş. Bi sorun çıkmaz.

Ecemmmmm inşallah ikimizde güzel haberler alırız.. Ben arkadaşımın ultrasonla girdim büyük kontorole çok güzel bir duygu yaz mutlaka ilk fırsatta

Kizlar hayirli geceleriniz olsun sanirim bende katildim araniza once asilama icin gonal f kullandim ama doktorum cok fazla yumurtam buyudugu icin tup bebek yapilmasinin daha dogru olacagi soyledi cuma gunu yumurtalarim toplanacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…