- 31 Ocak 2018
- 229
- 272
- 23
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
- #1.441
Açıkçası her ne kadar kendimi hazırlasam da sonuç negatif olursa üzüleceğime eminim.. Embriyoların tutunmasında moralin önemli olduğu da söylendiği için bari kötüyü düşünmeyeyim diyorum. Aklıma geliyor olmama ihtimali hemen dikkatimi dağıtıyorum.. İnşallah dediğin gibi içime doğmuşturCanım pozitif olmak güzel Tabiri herzaman:) ama sonuç olumsuz olursa ve bu seni çok etkileyecekse Daha temkinli davranmanı öneririm. Ama inş. Pozitifi görürsün bellide içine doğmuştur canım
Bugün bir arkadaşım bebeklerle bağ kur sana tutunsunlar dedi mantıklı..Allah büyük varsa içecek suyu görecek günü yazıldıysa zaten gelicek . Inşallah fazla bekletmeden geliverirlerAçıkçası her ne kadar kendimi hazırlasam da sonuç negatif olursa üzüleceğime eminim.. Embriyoların tutunmasında moralin önemli olduğu da söylendiği için bari kötüyü düşünmeyeyim diyorum. Aklıma geliyor olmama ihtimali hemen dikkatimi dağıtıyorum.. İnşallah dediğin gibi içime doğmuştur
İnş canım benim merakla bekliyorum dualarım sizlerle hepinize dua ediyorum aklımdasınız:)Açıkçası her ne kadar kendimi hazırlasam da sonuç negatif olursa üzüleceğime eminim.. Embriyoların tutunmasında moralin önemli olduğu da söylendiği için bari kötüyü düşünmeyeyim diyorum. Aklıma geliyor olmama ihtimali hemen dikkatimi dağıtıyorum.. İnşallah dediğin gibi içime doğmuştur
Canım çok tşk ederim dualarımdasınızBugün bir arkadaşım bebeklerle bağ kur sana tutunsunlar dedi mantıklı..Allah büyük varsa içecek suyu görecek günü yazıldıysa zaten gelicek . Inşallah fazla bekletmeden geliverirlerEcem sen çok güzel kalpli bir insansın dua et bizlere olurmu
Çok sevindim canım inş kalitelerinde güzel olur ay heyecanlandım bak şimdi:) ya mutlaka haber ver aradıkları zamanSlmmmm Ecem bugün topladılar yumurtaları 2 side iyi görünüyor spermde i yi dediler bakalım persembe günü arıyacaklar büyük ihtimalle cuma transfer inşallah döllenir ler....eşim kaç gündür Elif geliyor elif diyor hayırlısı bakalım
Hadi bakalım inş hayırlısı olur canım:)Ben bugün adet oldum :) 3. Günü iğneye başlayacağım. Yarından sonra yani...
9. Gün de doktorda randevum var..
Ben de aynen öyle yapmaya çalışıyorum, bağ kuralım da bizi bırakmasınlar di mi :) Amin inşallah, isteyen herkese nasip etsin Allahım.. Bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin.. Bu arada beslenme olarak özel birşeyler yapıyor musun? Sanki bi kabak çekirdeği demiştin. Ben protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum bir de İbrahim Saraçoğlu havuç suyu önermiş sabah akşam bir bardak havuç suyu içiyorum.Bugün bir arkadaşım bebeklerle bağ kur sana tutunsunlar dedi mantıklı..Allah büyük varsa içecek suyu görecek günü yazıldıysa zaten gelicek . Inşallah fazla bekletmeden geliverirlerEcem sen çok güzel kalpli bir insansın dua et bizlere olurmu
Allah razı olsun canım :) Bebişlere ve kendine çok dikkat et, kontrol zamanlarında bizi de bilgilendirİnş canım benim merakla bekliyorum dualarım sizlerle hepinize dua ediyorum aklımdasınız:)
Saolasın canım benim:) yarın detaylı ultrason var bakalım geldikten sonra dizinde bilgilendiririm inş. Sorunsuz geçer bakalımAllah razı olsun canım :) Bebişlere ve kendine çok dikkat et, kontrol zamanlarında bizi de bilgilendir
Tamm canım bilgilendirrim tabii:) bakalım nasıl bişey. Benim bildiğim bütün organlarına bakılıyor normal ultrasondan biraz daha uzun sürüyor. Bu arada senin nasıl gidiyor canım hamileliğin?ECEdeniz8107 Canın detaylı ultrasonu çookk merak ediyorum çıkınca hepimizi bilgilendirirsen çok sevinirim :)
Şimdilik bir sıkıntım yok kuzum miniklerim büyüyor sıradaki ultrason günümü bekliyorum :)Tamm canım bilgilendirrim tabii:) bakalım nasıl bişey. Benim bildiğim bütün organlarına bakılıyor normal ultrasondan biraz daha uzun sürüyor. Bu arada senin nasıl gidiyor canım hamileliğin?
yaş??Merhaba,
Uzun zamandır burada yazılanları okuyorum. Bazen güzel haberler alıp ümitleniyorum, bazende yıllardır deneyip başarısız olanları görüp ümitsizliğe kapılıyorum. İlk evliliğimde bebek sahibi olamadığım için 2 kez İstanbul Jinemed hastanesinde tüp bebek tedavisi oldum. İlkinde orta kalite embriyom oluştu ve tutmadı ikincisinde ise transfer edilecek kalitede embriyom olmadı. İyiki de olmamış demek belki gaddarca ama hayırlısı buymuş demek en doğrusu sanırım.
Tekrar evlenip Ankara'ya geldikten sonra daha önceki tecrübemden ötürü hemen doktora gitmek ve kontrol edilmek istedim. Sağ yumurtalığım 3,5 cm çikolata kisti var ve başka hiçbir problemim yok sanıyordum. Gittiğim doktor (Cihangir Çakıcı) yumurta rezervimin azaldığını ve istediği genetik testler sonucunda pıhtılaşma problemim olduğunu söyledi. Ama bir arkadaşımın tavsiyesiyle hemen ertesi gün Hakan Yaralıya gittim. Hakan hoca bana rezervimin iyi olduğunu , test sonuçlarına göre pıhtılaşma problemim olmadığını ve bunları testlerin gereksiz testler olduğunu söyledi. Senin hiçbir şeyin yok git kendiliğinden olur dedi. 10. ayın sonunda hamile kalamadığım için tüp bebek tedavisine başladım.(Aralık 2017 de) 14 adet yumurtam toplandı, 9 u olgun çıktı fakat sadece 3 tanesi döllendi. Bunlar 8 hücreli iyi kalitede dedikleri 1 embriyoyu 3. günde transfer ettiler ve tutmadı.
Hakan hoca hala bana sende birşey yok sağlıklısın bir daha deneriz mutlaka bu işi başarırız diyor. Ne yapmam gerektiğini şaşırmış durumdayım.
Hocanın boşa ümit verdiğini düşüneniniz var mı acaba?
en buyuk korkum ya hıc bır xaman olmassa cocugum?Ay, hiçbirşeyden korkmuyorum ama sonuç negatif olursa çok kötü olur muyum diye korkuyorum. Ya da hiç çocuğumuz olmazsa diye.. ne bileyim. Bi tuhaflaşıyor insanı içi.. bakalım. Az kaldı.
Canım hadi bakalım yolun yarısını geçtin sayılır. Çok sevindim pozitif olmana:) rabbim yazdıysa tek yumurta bile yeterli bende hep o şekilde düşündüm ve asla olumsuz düşüncelere girmemiştim. Yarın tekrar ararlar seni ozaman merak ediyorum ya bakalım inş. Güzel olucak:)dualarım seninle. Bide bol bol su iç aklımdayken söyleyim. Gelişmelerderden haber edersin. Bende yarın detaylı ultrasona giricem dualarınızı bekliyorum inş. Bi sorun çıkmaz.Kızlar bugün hastaneden aradılar bir tanesi döllenmiş ilk gün tabi gidişat nasıl olur bilmiyorum ...ikincisini sordum o henüz döllenmemiş dediler ki bekleyelim ayrıntıları yarın haber veririz dediler. Bu arada ben ilk iki yumurtam olduğunda çok üzüldüm dedim çok az eşim dediki niye üzülüyorsun bu ay hiç olmamış diyip geride de dönebilirdik dedi .baktım doğru söylüyor şükrettim sonra yumurtalar toplanana kadar acaba içi boşmu korkusu yaşadım dediler ki ıkiside iyi yine şükrettim şimdi dediler ki biri döllendi 2 cisi belli deyil bakıyoruz daha tam korkacakken düşündüm rabbim ol derse olur pozitif düşünmeye devam rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin .Bu arada blue canım ben burda misafir olarak kalıyorum taze yiyecekler felan olmuyor malesef işte dışardan yiyoruz hep transfer olsun evime bir döneyim hayırlısı ile düzenli beslenmeye çalışacağım...sadece kabız olmamak gerekiyor o yüzden kayısı incir kurusu birde kabak çekirdeği hep eli mde estorefem progeston iğnesi günlük iki günlük antibiotik verdi karnıma yapıştırmaya bant kullanıyorum östörojen yükselmesin diğeymiş birde folik asit kullanıyorum .işte kızlar bende böyle yarını heyecanla dualarla bekliyorum
Canım senin çift yumurta ikizi dimi?cinsiyet öğrendin mi?Şimdilik bir sıkıntım yok kuzum miniklerim büyüyor sıradaki ultrason günümü bekliyorum :)
Olumsuz düşüncelere hiç girmeyin bence kızlaren buyuk korkum ya hıc bır xaman olmassa cocugum?
Ecemmmmm inşallah ikimizde güzel haberler alırız.. Ben arkadaşımın ultrasonla girdim büyük kontorole çok güzel bir duygu yaz mutlaka ilk fırsattaCanım hadi bakalım yolun yarısını geçtin sayılır. Çok sevindim pozitif olmana:) rabbim yazdıysa tek yumurta bile yeterli bende hep o şekilde düşündüm ve asla olumsuz düşüncelere girmemiştim. Yarın tekrar ararlar seni ozaman merak ediyorum ya bakalım inş. Güzel olucak:)dualarım seninle. Bide bol bol su iç aklımdayken söyleyim. Gelişmelerderden haber edersin. Bende yarın detaylı ultrasona giricem dualarınızı bekliyorum inş. Bi sorun çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?