2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Hayırlısı olsun, hadi bakalım bize 1 yumurta da yeter zaten normal şartlarda insanlar 1 yumurta ve 1 sperm ile hamile kalıyor hiç düşünme o kısmı sen. Senin için de dua ediyorum, gerçi herkes için dilimde dualar.. Bu mübarek günlerde güzel haberler verelim inşallah hepDaha transfer olmadın doğru, beslenme o zaman daha önemli, o zaman daha dikkatli olursun. Haberlerini bekliyorum:)

Kizlar hayirli geceleriniz olsun sanirim bende katildim araniza once asilama icin gonal f kullandim ama doktorum cok fazla yumurtam buyudugu icin tup bebek yapilmasinin daha dogru olacagi soyledi cuma gunu yumurtalarim toplanacak :)
Hoşgeldin canım ..Rabbim hayırlısıyla hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah..

Amin canım çok teşekkür ederim ..Allah razı olsun bugün telefon bekliyorum canım belki yarın transfer olur hayırlısı artık Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın insallahh

Maşallah miniklere :) Çok sevindim canım ne güzel hep sağlıklı olsunlar inşallah

Masallah Çok sevindim canım Allahım hayırlısıyla kucağına Almayı da nasip etsin inşallah...

Tşk ederim canım benim iyiyim ben. Detaylı ultrason güzel di. Bütün organlarını TEK’ten inceledi Dr um. Bi sorun görünmüyor çok şükür:) miniklerim çok hareketliydiler yarım saat sürdü.
Ohhh maşallah minik paşalara hadi gözün aydın canım güzel geçmesine çok sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…