- 15 Şubat 2017
- 2.275
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
- #1.461
en buyuk korkum ya hıc bır xaman olmassa cocugum?
Haydi hayırlısıKizlar hayirli geceleriniz olsun sanirim bende katildim araniza once asilama icin gonal f kullandim ama doktorum cok fazla yumurtam buyudugu icin tup bebek yapilmasinin daha dogru olacagi soyledi cuma gunu yumurtalarim toplanacak :)
Evet canım çift yumurta biri erkek dedi ama diğeri kendini göstermedi :)Canım senin çift yumurta ikizi dimi?cinsiyet öğrendin mi?
Hayırlısı olsun, hadi bakalım bize 1 yumurta da yeterKızlar bugün hastaneden aradılar bir tanesi döllenmiş ilk gün tabi gidişat nasıl olur bilmiyorum ...ikincisini sordum o henüz döllenmemiş dediler ki bekleyelim ayrıntıları yarın haber veririz dediler. Bu arada ben ilk iki yumurtam olduğunda çok üzüldüm dedim çok az eşim dediki niye üzülüyorsun bu ay hiç olmamış diyip geride de dönebilirdik dedi .baktım doğru söylüyor şükrettim sonra yumurtalar toplanana kadar acaba içi boşmu korkusu yaşadım dediler ki ıkiside iyi yine şükrettim şimdi dediler ki biri döllendi 2 cisi belli deyil bakıyoruz daha tam korkacakken düşündüm rabbim ol derse olur pozitif düşünmeye devam rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin .Bu arada blue canım ben burda misafir olarak kalıyorum taze yiyecekler felan olmuyor malesef işte dışardan yiyoruz hep transfer olsun evime bir döneyim hayırlısı ile düzenli beslenmeye çalışacağım...sadece kabız olmamak gerekiyor o yüzden kayısı incir kurusu birde kabak çekirdeği hep eli mde estorefem progeston iğnesi günlük iki günlük antibiotik verdi karnıma yapıştırmaya bant kullanıyorum östörojen yükselmesin diğeymiş birde folik asit kullanıyorum .işte kızlar bende böyle yarını heyecanla dualarla bekliyorum
Hoşgeldin canım ..Rabbim hayırlısıyla hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah..Kizlar hayirli geceleriniz olsun sanirim bende katildim araniza once asilama icin gonal f kullandim ama doktorum cok fazla yumurtam buyudugu icin tup bebek yapilmasinin daha dogru olacagi soyledi cuma gunu yumurtalarim toplanacak :)
Amin canım çok teşekkür ederim ..Allah razı olsun bugün telefon bekliyorum canım belki yarın transfer olur hayırlısı artık Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın insallahhHayırlısı olsun, hadi bakalım bize 1 yumurta da yeterzaten normal şartlarda insanlar 1 yumurta ve 1 sperm ile hamile kalıyor hiç düşünme o kısmı sen. Senin için de dua ediyorum, gerçi herkes için dilimde dualar.. Bu mübarek günlerde güzel haberler verelim inşallah hep Daha transfer olmadın doğru, beslenme o zaman daha önemli, o zaman daha dikkatli olursun. Haberlerini bekliyorum:)
Anladım canım inş sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın minnoşları:)Evet canım çift yumurta biri erkek dedi ama diğeri kendini göstermedi :)
Hayırlı olsun canım tedavinKizlar hayirli geceleriniz olsun sanirim bende katildim araniza once asilama icin gonal f kullandim ama doktorum cok fazla yumurtam buyudugu icin tup bebek yapilmasinin daha dogru olacagi soyledi cuma gunu yumurtalarim toplanacak :)
Aminnn kuzum inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza miniklerimizi :)Anladım canım inş sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın minnoşları:)
Maşallah miniklere :) Çok sevindim canım ne güzel hep sağlıklı olsunlar inşallahSlm kızlar ben kontrolden geldim çok şükür bu kontroldende sorunsuz ayrıldık. Detaylı ultrason. Yarım saat falan sürdü. Bütün organlarına tek tek bakıldı miniklerimin. Herşey normal çıktı çok şükür
Masallah Çok sevindim canım Allahım hayırlısıyla kucağına Almayı da nasip etsin inşallah...Slm kızlar ben kontrolden geldim çok şükür bu kontroldende sorunsuz ayrıldık. Detaylı ultrason. Yarım saat falan sürdü. Bütün organlarına tek tek bakıldı miniklerimin. Herşey normal çıktı çok şükür
Saol canım benim rabbim hepimizin kucağını doldursun:)Masallah Çok sevindim canım Allahım hayırlısıyla kucağına Almayı da nasip etsin inşallah...
Tşk ederim canım benim iyiyim ben. Detaylı ultrason güzel di. Bütün organlarını TEK’ten inceledi Dr um. Bi sorun görünmüyor çok şükür:) miniklerim çok hareketliydiler yarım saat sürdü.ECEdeniz8107 Canım nasılsın ? nasıl geçti detaylı ultrason ?
Saol canım benim inş. :)Maşallah miniklere :) Çok sevindim canım ne güzel hep sağlıklı olsunlar inşallah
Ohhh maşallah minik paşalara hadi gözün aydın canım güzel geçmesine çok sevindim :)Tşk ederim canım benim iyiyim ben. Detaylı ultrason güzel di. Bütün organlarını TEK’ten inceledi Dr um. Bi sorun görünmüyor çok şükür:) miniklerim çok hareketliydiler yarım saat sürdü.
Canım benim dualarım seninleKızlar birazdan transferim var dua edin lütfen......
Amin Eceeeeem cok tesekkür ederim .Canım 2 tane 1 ci kalite embriyo transfer ettiler pek anlamadım ama hayırlısı olsun..Canım benim dualarım seninlerabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş bitişe haberdar et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?