- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
- #1.481
AAa gerçekten mi hadi hayırlısı canın çok sevindim:)kaç hücreli olduğunu falan söylediklerimi peki?Amin Eceeeeem cok tesekkür ederim .Canım 2 tane 1 ci kalite embriyo transfer ettiler pek anlamadım ama hayırlısı olsun..
Hadi hayırlısı olsun :) Güzel haberler verelim önce ben sonra senKızlar birazdan transferim var dua edin lütfen......
8 miş galiba canım dediki tam istediğimiz gibi gelişti dediler tam sormadım kiAAa gerçekten mi hadi hayırlısı canın çok sevindim:)kaç hücreli olduğunu falan söylediklerimi peki?
Amin canım insallahhhhhHadi hayırlısı olsun :) Güzel haberler verelim önce ben sonra sen
Çok güzel canım inş. Güzel haberler vereceksin bize:) pozitif olucak inş.8 miş galiba canım dediki tam istediğimiz gibi gelişti dediler tam sormadım ki
Canım senin test günün ne zaman bana 28 zi dediler bizim aramızda 5 gün olduğuna göre 23 cü mü?Amin canım insallahhhhh
Bana sordun di mi? :) bana 25 i dediler test günü ama ben 23ünde yaptırmayı düşünüyorum..Canım senin test günün ne zaman bana 28 zi dediler bizim aramızda 5 gün olduğuna göre 23 cü mü?
Evet canım hayırlısı olsun ...İnsallah güzel haberler alırız sabırsızlıkla bekliyorum artık .. bana doktor 2 gün hep yat 2 saatte bir kalk 10 dakika dolaş evde dedi tabi ilaçlarda iğneler devam sende de aynımı?Bana sordun di mi? :) bana 25 i dediler test günü ama ben 23ünde yaptırmayı düşünüyorum..
Hayırlısıyla seninde güzel haberlerini alırız inşallah ilaçlar malesef şişiriyor kendimi külçe gibi hissettim zaten zayıfta deyilim progeston gnol f estorefem menegon bunlar çok Şişirdi inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz.....Kizlar benimde yumurtalarim toplandi dun ne zor oluyormus butun vucudum sisti sanki ilcalar bana agir geldi galiba toplam 32 yumurtal toplandi 26 tanesi kaliteliymis 19 tanesi dollenmis p tesi tekrar arayacaklar dua edin banada insallah guzel haberler alalim hepimiz
Benim doktorum yatma, hiç bir faydası yok dedi..Ben de yatmadım,tamam dinleniyorum evdeyim ama ilk 2 gün bile yatmadım. Aynen ilaçlara devam sadece coraspirin eklendi. Beklemek zor ama sonu güzel olur inşallahEvet
Evet canım hayırlısı olsun ...İnsallah güzel haberler alırız sabırsızlıkla bekliyorum artık .. bana doktor 2 gün hep yat 2 saatte bir kalk 10 dakika dolaş evde dedi tabi ilaçlarda iğneler devam sende de aynımı?
Amin canim benim insallah Allahim guzel sonuclar nasip etsin senin transverin yapildi mi canimHayırlısıyla seninde güzel haberlerini alırız inşallah ilaçlar malesef şişiriyor kendimi külçe gibi hissettim zaten zayıfta deyilim progeston gnol f estorefem menegon bunlar çok Şişirdi inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz.....
Sende güzel haberler alirsin insallah canimBenim doktorum yatma, hiç bir faydası yok dedi..Ben de yatmadım,tamam dinleniyorum evdeyim ama ilk 2 gün bile yatmadım. Aynen ilaçlara devam sadece coraspirin eklendi. Beklemek zor ama sonu güzel olur inşallah
Ayyy inşallah, çok teşekkür ederim :)Sende güzel haberler alirsin insallah canim
Evet canım cuma günü yapıldı inşallah cümlemize güzel haberler almak nasip olur ...Amin canim benim insallah Allahim guzel sonuclar nasip etsin senin transverin yapildi mi canim
Insallah canimEvet canım cuma günü yapıldı inşallah cümlemize güzel haberler almak nasip olur ...
Canım iyiyiz biz:) sen nasılsın nasıl gidiyor transfer sonrası dönem bol bol su iç bu arada sana tavsiyelerimi sunayım:) beslenmene dikkat et c vitamini bol bol. Ananas ye bide ama çok aşırıya kaçma.Kızlarrr sevgili anne adayları sesiniz çıkmıyor. Herkes iyimi ?nasılsınız?
Yok canım, yarın kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum ama annemle eşim tutturdu test gününü bekle diye. Cuma günü yani, of o kadar bekledim.. İdrar testi yapmayı düşünmüyorum, tek çizgi fobisi oldu sanırım bende :) Biraz da korku başladı, böyle hiç değilse umut varblue-dreams canım sen test yaptığım meraktayım haber ver:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?