2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Kizlar benimde yumurtalarim toplandi dun ne zor oluyormus butun vucudum sisti sanki ilcalar bana agir geldi galiba toplam 32 yumurtal toplandi 26 tanesi kaliteliymis 19 tanesi dollenmis p tesi tekrar arayacaklar dua edin banada insallah guzel haberler alalim hepimiz

Evet
Bana sordun di mi? :) bana 25 i dediler test günü ama ben 23ünde yaptırmayı düşünüyorum..
Evet canım hayırlısı olsun ...İnsallah güzel haberler alırız sabırsızlıkla bekliyorum artık .. bana doktor 2 gün hep yat 2 saatte bir kalk 10 dakika dolaş evde dedi tabi ilaçlarda iğneler devam sende de aynımı?

Hayırlısıyla seninde güzel haberlerini alırız inşallah ilaçlar malesef şişiriyor kendimi külçe gibi hissettim zaten zayıfta deyilim progeston gnol f estorefem menegon bunlar çok Şişirdi inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz.....

Benim doktorum yatma, hiç bir faydası yok dedi..Ben de yatmadım,tamam dinleniyorum evdeyim ama ilk 2 gün bile yatmadım. Aynen ilaçlara devam sadece coraspirin eklendi. Beklemek zor ama sonu güzel olur inşallah

Amin canim benim insallah Allahim guzel sonuclar nasip etsin senin transverin yapildi mi canim

blue-dreams canım sen test yaptığım meraktayım haber ver:)
Yok canım, yarın kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum ama annemle eşim tutturdu test gününü bekle diye. Cuma günü yani, of o kadar bekledim.. İdrar testi yapmayı düşünmüyorum, tek çizgi fobisi oldu sanırım bende :) Biraz da korku başladı, böyle hiç değilse umut var Senin kaçıncı gün çıkmıştı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…