- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
- #1.501
Teşekkür ederim Ecem iyiyim çok şükür...iğneler azıcık mahvetti ama diyorum onlar lazım bide evimi istiyorum artık onun haricinde iyiyim...Geçen ikiz annelerin paylaşımını okudum .mutlaka sende arastıriyordursun ilerde fön makinası ve elektirik süpürgesi hayat kurtarıyormuş. Bayan yazmış biri altını doldurmuş ağlıyor diğeri kucak istiyor ağlıyor olacak gibi deyil actim elektirik süpürgesini sustular da sonra halledebildim işleri.yani ecemm İşin zor ama ilerdede gurur kaynakların olacaklar insallahCanım iyiyiz biz:) sen nasılsın nasıl gidiyor transfer sonrası dönem bol bol su iç bu arada sana tavsiyelerimi sunayım:) beslenmene dikkat et c vitamini bol bol. Ananas ye bide ama çok aşırıya kaçma.
Canım ben 8. Gün idrarda baktım silik çıkmıştı. 10. Günde kanda pozitifi görmüştüm. Senin kaçıncı gün olduYok canım, yarın kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum ama annemle eşim tutturdu test gününü bekle diye. Cuma günü yani, of o kadar bekledim.. İdrar testi yapmayı düşünmüyorum, tek çizgi fobisi oldu sanırım bende :) Biraz da korku başladı, böyle hiç değilse umut varSenin kaçıncı gün çıkmıştı?
Ay deme canım yaa zaten korkmuyor değilim:) ama allah kolaylığını verir inş. Canım hangi iğneleri kullanıyorsunİgneler
Teşekkür ederim Ecem iyiyim çok şükür...iğneler azıcık mahvetti ama diyorum onlar lazım bide evimi istiyorum artık onun haricinde iyiyim...Geçen ikiz annelerin paylaşımını okudum .mutlaka sende arastıriyordursun ilerde fön makinası ve elektirik süpürgesi hayat kurtarıyormuş. Bayan yazmış biri altını doldurmuş ağlıyor diğeri kucak istiyor ağlıyor olacak gibi deyil actim elektirik süpürgesini sustular da sonra halledebildim işleri.yani ecemm İşin zor ama ilerdede gurur kaynakların olacaklar insallah
Hiç korkma Tabikide Allah kolaylığını verir. Progeston hergün gün aşırı celaxane birde her üç güne çatlama ignesiAy deme canım yaa zaten korkmuyor değilim:) ama allah kolaylığını verir inş. Canım hangi iğneleri kullanıyorsun
Canım sen transfer olmadın mı ya benim karıştırdım? Progestan iğne Tamm da çatlatma iğnesi neden onu anlamadımHiç korkma Tabikide Allah kolaylığını verir. Progeston hergün gün aşırı celaxane birde her üç güne çatlama ignesi
Hiç korkma Tabikide Allah kolaylığını verir. Progeston hergün gün aşırı celaxane birde her üç güne çatlama ignesi
doğru söylüyorsun canım karıştırmadın.. transfer oldum 18 de 1 tane oviterelle iğnesini üç seferde ayın 21 24 vede 27 si olmak üzere üçe bölüp vurmamı istedi doktor ....bende arastırdım tutunmaya yardımcı oluyormus .. bide yolculuk iğnesi var onuda tam giderken vurdurmalıymısım .anlayacağın süzgeç gibi olduk:)) sen kullanmadınmı bunları..Canım sen transfer olmadın mı ya benim karıştırdım? Progestan iğne Tamm da çatlatma iğnesi neden onu anlamadım
Benim bugün 8.gün, yarın kan versem yani 9. Gün herhalde kesin sonuç olur di miCanım ben 8. Gün idrarda baktım silik çıkmıştı. 10. Günde kanda pozitifi görmüştüm. Senin kaçıncı gün oldu
Bence 10 günü olsun bekle canım....Çünki gün gün değerler yükseliyorsa derimki az daha sabır ..tabikide en iyisini sen bilirsin .inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz.Bu arada heyecan varmı. Ben de hiç bir his yok ya sanki hiç bişe olmamısta transferi ben yaptırmamısım gibi normal mi bu ?Sen nasıl hissediyorsun,?Benim bugün 8.gün, yarın kan versem yani 9. Gün herhalde kesin sonuç olur di mi
O kadar karışık ki duygularım.. İlk birkaç gün acayip mutlu ve heyecanlıydım. Sonra bi endişe kapladı, hafif attım üstümden sonra umutsuzluğu ama bugün yine çöktü endişe.. Sanırım yarın test yaptırmayı düşündüğüm için kötü sonuçtan korkuyorum. Ama aslında haklısın, ben de annem ve eşimi dinleyip test günümü mü beklesem diyorum..Burda birçok kişinin de yaptırıp güzel haber aldığını görünce de ya pozitifse neden bekleyeyim diyorum. Çok uzun oldu ama hislerim böyle :)Bence 10 günü olsun bekle canım....Çünki gün gün değerler yükseliyorsa derimki az daha sabır ..tabikide en iyisini sen bilirsin .inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz.Bu arada heyecan varmı. Ben de hiç bir his yok ya sanki hiç bişe olmamısta transferi ben yaptırmamısım gibi normal mi bu ?Sen nasıl hissediyorsun,?
Canım benim çok güzel ifade etmişsin.Ne güzel Ama hiç endişelenme Tabikide gönül istiyor pozitifi görelimO kadar karışık ki duygularım.. İlk birkaç gün acayip mutlu ve heyecanlıydım. Sonra bi endişe kapladı, hafif attım üstümden sonra umutsuzluğu ama bugün yine çöktü endişe.. Sanırım yarın test yaptırmayı düşündüğüm için kötü sonuçtan korkuyorum. Ama aslında haklısın, ben de annem ve eşimi dinleyip test günümü mü beklesem diyorum..Burda birçok kişinin de yaptırıp güzel haber aldığını görünce de ya pozitifse neden bekleyeyim diyorum. Çok uzun oldu ama hislerim böyle :)
Canım, Allah razı olsun.. Ne güzel bir yürek ki hiç tanımadığı bir insanı duasına katıyor. Sen de aynen benim dualarımdasın. Yeri geliyor eşimiz bile anlamıyor bizi ama biz anlıyoruz birbirimizi.. Ben de kendimi eğer o bebek olacaksa doğacak günü belli diye teselli ediyorum ama işte bazen kendimi bile ikna edemiyorum.. Dünyanın en güzel duygusu annelik derler, Allah isteyen herkese tattırsın inşallah..Canım benim çok güzel ifade etmişsin.Ne güzel Ama hiç endişelenme Tabikide gönül istiyor pozitifi görelim
Ama olurda negatif olur diyorumki tabi kendi vardır herseyde bir hayır.Rabbim ol der olur Beraat kandilinde annem dediki kızım doğacak çocukların ruhlari çoktan yaratıldı Yazılan alnına çoktan yazıldı.sen gerekeni yap gerisini duanı et rabbine bırak Allah sana senin için hayırlı olanı verir .. Hiç korkma endişelenme yazıldıysa Alnımıza illaki gelecek bebişimiz...Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın .Her dua da senide alıyorum duama ....
Canım ben çatlatma iğnesini transfer öncesi kullanmıştım seninki daha farklı uygulamış. Sonrasında progestan iğnesini kullandım. Bir kaç gün sonra progestan iyi fitil olarak kullanıyorm halada devam ediyrmdoğru söylüyorsun canım karıştırmadın.. transfer oldum 18 de 1 tane oviterelle iğnesini üç seferde ayın 21 24 vede 27 si olmak üzere üçe bölüp vurmamı istedi doktor ....bende arastırdım tutunmaya yardımcı oluyormus .. bide yolculuk iğnesi var onuda tam giderken vurdurmalıymısım .anlayacağın süzgeç gibi olduk:)) sen kullanmadınmı bunları..
Ya değer düşükse çıkmayabilir sonradan yükseliyor çünkü. Bide senin kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti ya kusura bakma unutuyrmBenim bugün 8.gün, yarın kan versem yani 9. Gün herhalde kesin sonuç olur di mi
Unutabiliyor insan canım, 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Karar verdim zaten test gününü bekleyecem. Arada bir değer olursa boşuna üzülmek ya da umutlanmak istemiyorum. Bu kadar sabrettim 2 gün daha sabredeyimYa değer düşükse çıkmayabilir sonradan yükseliyor çünkü. Bide senin kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti ya kusura bakma unutuyrm
10. Günü bekle canım bencede kanda baktıracaksan. Ay heyecanlandım:) bastırınca hemen vizede yaz burdan:) dua ediyorum sizler için rabbim inş. Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inş.Unutabiliyor insan canım, 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Karar verdim zaten test gününü bekleyecem. Arada bir değer olursa boşuna üzülmek ya da umutlanmak istemiyorum. Bu kadar sabrettim 2 gün daha sabredeyim
Amin inşallah canım benim :) Sonucu yazarım tabi ki de işte negatifse biraz kendimi toplamam zaman alabilir10. Günü bekle canım bencede kanda baktıracaksan. Ay heyecanlandım:) bastırınca hemen vizede yaz burdan:) dua ediyorum sizler için rabbim inş. Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inş.
Hadi bakalım bekliyoruz güzel haberleriniAmin inşallah canım benim :) Sonucu yazarım tabi ki de işte negatifse biraz kendimi toplamam zaman alabilirama pozitifse affetmem :)
Test yaptırdım, sonuç bekliyorum. Yapmam dedim ama son gün nasılsa diye idrar testi yaptım kan vermeden önce ve silik ama gayet net 2.çizgiyi gördümHadi bakalım bekliyoruz güzel haberlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?