- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
- #1.521
Ayyyyyy canımmmm çok sevindim ya:) tebrik ederim allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinTahlil sonucum çıktı arkadaşlar, transferimin 11.günü hcg değerim:556
Bence ikizler geliyor sabadaTahlil sonucum çıktı arkadaşlar, transferimin 11.günü hcg değerim:556
Ayyyyyy canımmmm çok sevindim ya:) tebrik ederim allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Amin inşallah canım benim, şaşkınlıktan sevinemiyorum bileBence ikizler geliyor sabada
Tabikide hayırlısı olsun ama ikiz olurdaysa fena olmaz dimi ama:) ay kendim gibi sevindim valla dün akşamda dua etmiştim senin için bide Nuray için güzel başladık bugüne:)Amin inşallah canım benim, şaşkınlıktan sevinemiyorum bileValla değer böyle yüksek olunca ilk akla gelen ikiz olması ama Hayırlısını istedim hep, şimdi de aynen öyle :))
Kuzuuummm bizede doktor bir tanesi erkek diğeri kendini göstermiyor demişti hatırlarsan biz erkeğe Demir ismini koyduk :)Ya kızlar valla bana isim bulun ya hiç hoşuma giden erkek ismi bulamıyorum:) biri Deniz olacak o kesin ama diğeri nolcak isimsiz mi kalıcak benim oğluşum
Valla bende sürekli araştırma içindeyim ama bi türlü içime sinen bişey bulamadım:) senin şimdi bir erkek diğeri nolcak bellimi anlayamadımKuzuuummm bizede doktor bir tanesi erkek diğeri kendini göstermiyor demişti hatırlarsan biz erkeğe Demir ismini koyduk :)
Biri erkek diğeri kendini göstermedi çarşamba günü kontrolümüz var inşallah gösterir bu sefer :)Valla bende sürekli araştırma içindeyim ama bi türlü içime sinen bişey bulamadım:) senin şimdi bir erkek diğeri nolcak bellimi anlayamadım
Ay hafi bakalım oda kız olsun:) ya iki tane olunca isimde zorlanıyor insan:) demir de güzel isim:) valla aklınıza gelen isim olursa burdan yazında fikir oluşsun canım:)Çarşamba haber ver bakalım ne olucak kaçıncı hafta olmuştu canım senin?Biri erkek diğeri kendini göstermedi çarşamba günü kontrolümüz var inşallah gösterir bu sefer :)
2 gün sonra 15.haftaya giricez canım inşallah bende diğerinin kız olmasını çok istiyorum kızın ismi bile hazır :) Buarada Doruk ismini de çok beğeniyorum ben fikir olsun :)Ay hafi bakalım oda kız olsun:) ya iki tane olunca isimde zorlanıyor insan:) demir de güzel isim:) valla aklınıza gelen isim olursa burdan yazında fikir oluşsun canım:)Çarşamba haber ver bakalım ne olucak kaçıncı hafta olmuştu canım senin?
Doruk benimde aklımda eşimde doruk olsun diyor ama yinede araştırıyorum ben. Ama hiç olmazsa doruk olabilir Onu da beğeniyorum:)bu arada kız lar biraz geç gösterirmiş kız olabilir seninki:) ama hayırlısı neyse o olsun rabbim gönlüne göre versin canım:)2 gün sonra 15.haftaya giricez canım inşallah bende diğerinin kız olmasını çok istiyorum kızın ismi bile hazır :) Buarada Doruk ismini de çok beğeniyorum ben fikir olsun :)
Sağol canım benimmm. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallahhhDoruk benimde aklımda eşimde doruk olsun diyor ama yinede araştırıyorum ben. Ama hiç olmazsa doruk olabilir Onu da beğeniyorum:)bu arada kız lar biraz geç gösterirmiş kız olabilir seninki:) ama hayırlısı neyse o olsun rabbim gönlüne göre versin canım:)
Amiiinnn canım benim:)Sağol canım benimmm. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallahhh
Ya çok duygulanıyorum böyle daha hiç yüz yüze bile görüşmediğin bir insanın kalpten duasında yer alınca..Tüm kalbimle söylüyorum ben de, dün uyku tutmadıkça dua ettim tüm isteyenlere,bildiklerime isim isim..Senin için de bebeklerini sağlıkla kucağına alsın inşallah diye dua ettimTabikide hayırlısı olsun ama ikiz olurdaysa fena olmaz dimi ama:) ay kendim gibi sevindim valla dün akşamda dua etmiştim senin için bide Nuray için güzel başladık bugüne:)
Çınar, Uras, Arda bunlar geldi aklıma :) Bir de oğlumuz olursa diye eşimin istediği AlpYa kızlar valla bana isim bulun ya hiç hoşuma giden erkek ismi bulamıyorum:) biri Deniz olacak o kesin ama diğeri nolcak isimsiz mi kalıcak benim oğluşum
Tamamdır canım yazdım bunlarıda bi kenara:)Çınar, Uras, Arda bunlar geldi aklıma :) Bir de oğlumuz olursa diye eşimin istediği Alp
Aynı duyguları paylaşıyoruz canım aynı yollardan geçiyoruz bu nedenle birbirimizi daha iyi anlıyoruzYa çok duygulanıyorum böyle daha hiç yüz yüze bile görüşmediğin bir insanın kalpten duasında yer alınca..Tüm kalbimle söylüyorum ben de, dün uyku tutmadıkça dua ettim tüm isteyenlere,bildiklerime isim isim..Senin için de bebeklerini sağlıkla kucağına alsın inşallah diye dua ettim
Yani 3 buçuk ayı bir hafta geçmiş oluyor canımKızlar bu ay hesabı nasıl oluyor çözemedim gitti
14+4 bugün kaç aylık oluyor ?
Canım benim çooooooook sevindim insallah gün ve gün artar hep haberdar et olurmu .....Tahlil sonucum çıktı arkadaşlar, transferimin 11.günü hcg değerim:556
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?