2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Amin inşallah canım benim, şaşkınlıktan sevinemiyorum bile Valla değer böyle yüksek olunca ilk akla gelen ikiz olması ama Hayırlısını istedim hep, şimdi de aynen öyle :))
Tabikide hayırlısı olsun ama ikiz olurdaysa fena olmaz dimi ama:) ay kendim gibi sevindim valla dün akşamda dua etmiştim senin için bide Nuray için güzel başladık bugüne:)

Ya kızlar valla bana isim bulun ya hiç hoşuma giden erkek ismi bulamıyorum:) biri Deniz olacak o kesin ama diğeri nolcak isimsiz mi kalıcak benim oğluşum

Biri erkek diğeri kendini göstermedi çarşamba günü kontrolümüz var inşallah gösterir bu sefer :)
Ay hafi bakalım oda kız olsun:) ya iki tane olunca isimde zorlanıyor insan:) demir de güzel isim:) valla aklınıza gelen isim olursa burdan yazında fikir oluşsun canım:)Çarşamba haber ver bakalım ne olucak kaçıncı hafta olmuştu canım senin?

2 gün sonra 15.haftaya giricez canım inşallah bende diğerinin kız olmasını çok istiyorum kızın ismi bile hazır :) Buarada Doruk ismini de çok beğeniyorum ben fikir olsun :)

2 gün sonra 15.haftaya giricez canım inşallah bende diğerinin kız olmasını çok istiyorum kızın ismi bile hazır :) Buarada Doruk ismini de çok beğeniyorum ben fikir olsun :)
Doruk benimde aklımda eşimde doruk olsun diyor ama yinede araştırıyorum ben. Ama hiç olmazsa doruk olabilir Onu da beğeniyorum:)bu arada kız lar biraz geç gösterirmiş kız olabilir seninki:) ama hayırlısı neyse o olsun rabbim gönlüne göre versin canım:)

Sağol canım benimmm. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallahhh

Tabikide hayırlısı olsun ama ikiz olurdaysa fena olmaz dimi ama:) ay kendim gibi sevindim valla dün akşamda dua etmiştim senin için bide Nuray için güzel başladık bugüne:)
Ya çok duygulanıyorum böyle daha hiç yüz yüze bile görüşmediğin bir insanın kalpten duasında yer alınca..Tüm kalbimle söylüyorum ben de, dün uyku tutmadıkça dua ettim tüm isteyenlere,bildiklerime isim isim..Senin için de bebeklerini sağlıkla kucağına alsın inşallah diye dua ettim

Aynı duyguları paylaşıyoruz canım aynı yollardan geçiyoruz bu nedenle birbirimizi daha iyi anlıyoruz karşılıklı dualarımızçok tşk ederim:) rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…