2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Canım benimde üç katından fazla artış olmuştu ikiz olma ihtimali çok bence:)

Kızlar yarında benim kan vermem gerekiyor ama bugün karin ve bel agrım var .adet olacak gibiyim sanki...bide transfer gününü de sayarsak 11.gün ...sizne dersiniz...

Kızlar yarında benim kan vermem gerekiyor ama bugün karin ve bel agrım var .adet olacak gibiyim sanki...bide transfer gününü de sayarsak 11.gün ...sizne dersiniz...
Canımmm, hadi hayırlı haberlerle gel :) adet olma hissi bende de vardı çok ağrı olmasa da..Hatta hala var Yaz bize de çok merak ederim

Canımmm, hadi hayırlı haberlerle gel :) adet olma hissi bende de vardı çok ağrı olmasa da..Hatta hala var Yaz bize de çok merak ederim
Tabikide canım yazmazmıyım pozitif yada negatif ne gelirse artik şansımıza..dizin iyi haberleriniz beni mutlu ediyor. Hep paylaşmaya devam edin olurmuuu.

Hay maşallah buralar yine şenlendi . Tebrik ederim arkadaşım Allah sağlıkla bebejlerini kucağına almayı nasip etsin.

Kızlar, yarın operasyonum var...
Bugün çok mutsuzdum... sebebi belli değil. Ergen gibiyim :) ilk defa bu kadar umutsuz ve mutsuz oldum. Hormonlardandır belki ama bilemiyorum.

Selam kızlar bugün kan tahlili verdim .önce idrar aldılar idrarda pozitif gibi gözüküyor ama en iyisi kanda çıkar dediler..ama dün çatlarıma iğnem vardı belki o yüzden olabilir idrarda dua edin ne olur ... olursa çok büyük süpriz olacak ..

Canım benim dualarım seninle rabbbim sağlıklı evlatlar versin inş sonucu alınca hemen yaz bekliyorum

Kozlar bende kötü bi gece geçirdim maalesef dün lekelenmem oldu şimdi Dr dan geldik çok şükpe herşey iyi. Kan uyuşmazlığı için test yapıldı Çarşamba sonucu alıcaz bakalım inş. Onda da bişey çıkmaz gece hiç uyumadım zor şeyler.

Canım benim çok geçmiş olsun .çok dikkat et kendine .Bu mübarek günlerde Rabbim sizi korusun sağlık sihat versin insallah..

Canım çok geçmiş olsun, annelik zor desene :) inşallah testin sonucu da güzel gelir

Canımmm çok geçmiş olsunnn çok dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…