- 31 Ocak 2018
- 229
- 272
- 23
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
- #1.541
Amin canım, yarın da yaptıracam tahlil inşallah dediğin gibi güzel katlanırCanım benim çooooooook sevindim insallah gün ve gün artar hep haberdar et olurmu .....
Canım benimde üç katından fazla artış olmuştu ikiz olma ihtimali çok bence:)Merhabalar arkadaşlar, 11. gün 556 çıkmıştı değerim bugün 13.gün 1983 çıkmışçok şükür düşmemiş de 4 kat artış fazla değil mi? İkizleri olan arkadaşlar sizde de mi böyle olmuştu? Acaba ikiz diye mi bu kadar artmış ki..
Oh rahatladım, değeri ilk görünce şok oldum. Yani bu kadar artış kötü bir şeyin göstergesi olmasın da..Canım benimde üç katından fazla artış olmuştu ikiz olma ihtimali çok bence:)
Canımmm, hadi hayırlı haberlerle gel :) adet olma hissi bende de vardı çok ağrı olmasa da..Hatta hala varKızlar yarında benim kan vermem gerekiyor ama bugün karin ve bel agrım var .adet olacak gibiyim sanki...bide transfer gününü de sayarsak 11.gün ...sizne dersiniz...
Tabikide canım yazmazmıyım pozitif yada negatif ne gelirse artik şansımıza..dizin iyi haberleriniz beni mutlu ediyor. Hep paylaşmaya devam edin olurmuuu.Canımmm, hadi hayırlı haberlerle gel :) adet olma hissi bende de vardı çok ağrı olmasa da..Hatta hala varYaz bize de çok merak ederim
Hay maşallah buralar yine şenlendi . Tebrik ederim arkadaşım Allah sağlıkla bebejlerini kucağına almayı nasip etsin.Merhabalar arkadaşlar, 11. gün 556 çıkmıştı değerim bugün 13.gün 1983 çıkmışçok şükür düşmemiş de 4 kat artış fazla değil mi? İkizleri olan arkadaşlar sizde de mi böyle olmuştu? Acaba ikiz diye mi bu kadar artmış ki..
Çok teşekkür ederim canım benim, amin inşallahHay maşallah buralar yine şenlendi . Tebrik ederim arkadaşım Allah sağlıkla bebejlerini kucağına almayı nasip etsin.
Dualarım seninle canımSelam kızlar bugün kan tahlili verdim .önce idrar aldılar idrarda pozitif gibi gözüküyor ama en iyisi kanda çıkar dediler..ama dün çatlarıma iğnem vardı belki o yüzden olabilir idrarda dua edin ne olur ... olursa çok büyük süpriz olacak ..
Canım benim dualarım seninle rabbbim sağlıklı evlatlar versin inşSelam kızlar bugün kan tahlili verdim .önce idrar aldılar idrarda pozitif gibi gözüküyor ama en iyisi kanda çıkar dediler..ama dün çatlarıma iğnem vardı belki o yüzden olabilir idrarda dua edin ne olur ... olursa çok büyük süpriz olacak ..
Canım benim çok geçmiş olsun .çok dikkat et kendine .Bu mübarek günlerde Rabbim sizi korusun sağlık sihat versin insallah..Kozlar bende kötü bi gece geçirdim maalesefdün lekelenmem oldu şimdi Dr dan geldik çok şükpe herşey iyi. Kan uyuşmazlığı için test yapıldı Çarşamba sonucu alıcaz bakalım inş. Onda da bişey çıkmaz gece hiç uyumadım zor şeyler.
Saol canım benim :)sen ne yaptın merak ettim?Canım benim çok geçmiş olsun .çok dikkat et kendine .Bu mübarek günlerde Rabbim sizi korusun sağlık sihat versin insallah..
Canım çok geçmiş olsun, annelik zor desene :) inşallah testin sonucu da güzel gelirKozlar bende kötü bi gece geçirdim maalesefdün lekelenmem oldu şimdi Dr dan geldik çok şükpe herşey iyi. Kan uyuşmazlığı için test yapıldı Çarşamba sonucu alıcaz bakalım inş. Onda da bişey çıkmaz gece hiç uyumadım zor şeyler.
Canım sonuç çıktı mı? Merak ettim seniCanım benim çok geçmiş olsun .çok dikkat et kendine .Bu mübarek günlerde Rabbim sizi korusun sağlık sihat versin insallah..
Saol canım benim aynen gerçekten zor:) inş bakalım test sonucu Çarşamba çıkıcak ozaman iğne olabilir şimdilik çok şükür iyi herşey. Sen nasılsın nasıl gidiyor taze anne:)Canım çok geçmiş olsun, annelik zor desene :) inşallah testin sonucu da güzel gelir
Canımmm çok geçmiş olsunnn çok dikkat et kendineKozlar bende kötü bi gece geçirdim maalesefdün lekelenmem oldu şimdi Dr dan geldik çok şükpe herşey iyi. Kan uyuşmazlığı için test yapıldı Çarşamba sonucu alıcaz bakalım inş. Onda da bişey çıkmaz gece hiç uyumadım zor şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?