- 31 Ocak 2018
- 229
- 272
- 23
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
- #1.561
Çok şükür canım, iyi olun da analı oğulluSaol canım benim aynen gerçekten zor:) inş bakalım test sonucu Çarşamba çıkıcak ozaman iğne olabilir şimdilik çok şükür iyi herşey. Sen nasılsın nasıl gidiyor taze anne:)
Saol canım benim ya artık daha çok dikkat etmeye çalışıyorum:)Canımmm çok geçmiş olsunnn çok dikkat et kendine
Kalp sesini duymak çok güzel bişey o an anlıcaksın daha gerçek olduğunu muhtemelen ikiz olduğunu da öğrenebilirsin ben sana söyleyim kalp sesi için gittiğimizde öğrenmiştik biz de sesi burda iki kalp atıyor:) çok güzel bi duyguydu rabbim sanada yaşatsın inş:) öyle hiç çift çizgiyi göremicem gibi duygular bende yaşadım ama öyle olmuyormuş çok şükür:) kimseye söyleme bencede daha rahat oluyorsun bir müddet yoksa her kafadan ses çıkıyor en güzeli biraz sabret:) inş herşey yolunda gider canım:) rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla biran önce yaşatsın bu mutluluğuÇok şükür canım, iyi olun da analı oğulluBen de iyiyim çok şükür, haziran 7de kese muayenesine gidicez. Sanırım keseyi görüp kalp sesini duymadan hamileliğime inanamayacağım. Kimseye de söylemedik zaten ne olur ne olmaz diye... İnsanın tüm kalbiyle isteyip uzun zamandır olmasını beklediği şey olunca böyle değişik duygular hissediyormuş. Mesela o idrar testinde hiç bir zaman çift çizgi göremiyecem gibi hissetmiştim hep o yüzden de yapmamıştım. Ama son gün zaten yüzleşme günü diye cesaret edip yaptım :)
Amin canım benimKalp sesini duymak çok güzel bişey o an anlıcaksın daha gerçek olduğunu muhtemelen ikiz olduğunu da öğrenebilirsin ben sana söyleyim kalp sesi için gittiğimizde öğrenmiştik biz de sesi burda iki kalp atıyor:) çok güzel bi duyguydu rabbim sanada yaşatsın inş:) öyle hiç çift çizgiyi göremicem gibi duygular bende yaşadım ama öyle olmuyormuş çok şükür:) kimseye söyleme bencede daha rahat oluyorsun bir müddet yoksa her kafadan ses çıkıyor en güzeli biraz sabret:) inş herşey yolunda gider canım:) rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla biran önce yaşatsın bu mutluluğu
Canım benim ilk gittiğimde tek kese göründü ama kalp atışı duyulmamıştı. Sonra 7 +2de kalp atışı için çağırmıştı o gün iki kalp atışı duyduk. Zaten tek yumurta olduğu için ilk kontrolde belli olmamıştıAmin canım benimKesede belli olmuyor mu ikiz olup olmadığı? Bi de benim internette yaptığım hesaplamaya göre şu anda 4+5 teyiz, haftaya kese muayenesinde 6+1 olacak. Kalp de duyulur mu?
Canım biliyordum ya dedim sana içime doğdu diye:) tebrik ederim rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş:)Kızlar test sonucum pozitif miş ..inanamıyorum hamileymişim .eşim aradı doktoru tebrik etmişler pazartesi sabahı tekrar doktora gideceğim....
Oh be, ne güzel haber buKızlar test sonucum pozitif miş ..inanamıyorum hamileymişim .eşim aradı doktoru tebrik etmişler pazartesi sabahı tekrar doktora gideceğim....
Maşallah tebrikler canım. Sağlıkla kucağına almak nasip olsunKızlar test sonucum pozitif miş ..inanamıyorum hamileymişim .eşim aradı doktoru tebrik etmişler pazartesi sabahı tekrar doktora gideceğim....
Teşekkürler ecemm amin inşallah. Cümlemizin inşallah..Canım biliyordum ya dedim sana içime doğdu diye:) tebrik ederim rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş:)
Amin canım çok teşekkür ederimm..Maşallah tebrikler canım. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun
GErçekten çok mutlu oldum önce blue sonra sen çok güzel oldu:) ay şuradaki arkadaşlar hafi bakalım burası uğur getirsin hepinize sırayla gelsin bebişlerTeşekkürler ecemm amin inşallah. Cümlemizin inşallah..
Amin ecemm rabbim herkese tattırsın bu duyguyu kimsenin kucağını boş bırakmasın ..Gerçi ben halen inanamıyorumGErçekten çok mutlu oldum önce blue sonra sen çok güzel oldu:) ay şuradaki arkadaşlar hafi bakalım burası uğur getirsin hepinize sırayla gelsin bebişler
Aminn inşallah canım çok teşekkür ederimm..Maşallah tebrikler canım. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Canım dikkat et sen yinede ama çokta evham yapma yani:) ne iş yapıyordun?Amin ecemm rabbim herkese tattırsın bu duyguyu kimsenin kucağını boş bırakmasın ..Gerçi ben halen inanamıyorum
..bilenler diyo aman çok tehlikeli dönem dikkat diye işe başlayacağım haftaya günde 10 saat ayaktayım nasıl olacak bilmiyorum ..
Merhaba arkadaşım hayırlı olsun, inşallah tedavin olumlu sonuçlanır. Aşılama Yen’i yaptırdığına göre tahlillerin rahim filmin filan yapılmıştır diye düşünüyorum. Elindeki sonuçlarla bir tüp bebek merkezine başvurursan doktorun protokolüne göre hareket ederler.Merhaba hanımlar, bende bu aralar tüp tedavisine başlamak istiyorum inşallah. Aşılama denedi bir kere ve tutmadığını dün akşam öğrendim canım çok sıkkın. Ama yapacak daha fazla birşey yok Tüp Bebeğe başlamak istiyorum. Ruhen ve moral olarak kendimde olmasamda birşeye başlayacaksam aşamalarını öğrenmek istiyorum. Bilen arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
- Eş probleminden dolayı tüp e başvuracağım. Sayıda çok az düşüklük var morfoloji(2) ve hızlı ileri sorunlu( bazen 0 bazen yüzde 5-6)
- hangi aşamalardan geçeceğim?
- çok yıpratıcı bir süreç mi?
- Eşimin değerleriyle tutma olasılığı var mı ? (yavaş ileri hareketli )
- maddi olarak çok yorar mı ? rapor şartlarım uyuyo sanırım raporu almam çok uzun sürer mi?
- hemen başvurulan ay embriyo yerleştriliyor mu?
Çok sevindim eceeem çok şükür. Allahım sağlık sıhatle kucağına almayı nasip etsin canım ogluşlarını. ..Slm kızlar hastaneden geldim test sonucu negatif çıktı çok şükür:) uyuşmazlık alışını yaptırdım şimdilik birsıkıntı görünmüyor. Sizler ne yapıyorsunuz pozitif alan arkadaşlar nerelerdesiniz kan değerleriniz kaç artırımı nasıl gidiyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?