- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
- #1.581
Elimden geldiği kadar dikkat ediyorum canım ama yinede daha çok minik olduğundan korkuyorum...kuaförüm canım ben günde 10 saat çalışıyorum ayaktayım hep ..Bakalım nasıl olacak .Bide midem bulanmaya başladı daha erken degilmi bugün transferin 14.günü ..Canım dikkat et sen yinede ama çokta evham yapma yani:) ne iş yapıyordun?
Öncelikle aramıza hoşgeldin.İnsallah rabbim gönlüne göre verir rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Okuduğum kadarıyla herkes farklı doktordan doktora değişiyor .Benim tedavim toplam 15 gün sürdü sedece 2 ay öncesinden doktoruma kontorole gittim histereskopi rahime çizik atma işlemi uygulandı ve bir sürü vitamin ve düzenleyici ilaç verdi doktorum..toplam 2 yumurtam vardı başka olmadı zorlu bir dönem ama bir okadarda umut dolu ne düşünürsen onu çağırırsın dediler. Sigara konusuna gelince günde 20 25 dal sigara içen insandım. 8 mart dünya kadınlar günü bıraktım .negatifi gördüğüm an başlayacam diyerekten inan bana .halen canım çok istiyor ama hamile kaldıktan sonra bırakınca bebegede zararı oluyor .oyüzden bırakmaya çalış canım varsa soruların eli den geldiğince yanıtlamaya çalışırım sevgiler...Öncelikle hepinize hayırlı evlatlar dilerim. Bir kaç yeni hamile haberi okudum tebrik ederim. Sağ salim kucaginiza alın inşallah .bende bu ay tüp bebek için gidicem şimdiden stresini ve heyecanını yaşamaya başladım. nasıl bir süreç beni bekliyor bilmek istiyorum
Bu arada ben sigara kullanan biriyim nasıl yapıcam hiçbir fikrimde yok. Tabiki icmemeye gayret edicem. .sizler nasıl bir yol izlediniz benimle paylaşır misiniz. Neleri yaptınız neleri yapmadiniz mesela
Cevap yazdığın için ben teşekkür ederim. .bugün azaltmaya başladım gayret ettim tamamen bırakabilir miyim denersem belki ama çok stresli oluyorum icmeme ihtimalini bile düşününce ama şu hayatta en çok istediğim şeyde anne olmak. .Rabbim yardım etsin bana..Çok acı çekiyor musun bu tedavilerde. .rahime çizik atma nedir neden yapıyorlarÖncelikle aramıza hoşgeldin.İnsallah rabbim gönlüne göre verir rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Okuduğum kadarıyla herkes farklı doktordan doktora değişiyor .Benim tedavim toplam 15 gün sürdü sedece 2 ay öncesinden doktoruma kontorole gittim histereskopi rahime çizik atma işlemi uygulandı ve bir sürü vitamin ve düzenleyici ilaç verdi doktorum..toplam 2 yumurtam vardı başka olmadı zorlu bir dönem ama bir okadarda umut dolu ne düşünürsen onu çağırırsın dediler. Sigara konusuna gelince günde 20 25 dal sigara içen insandım. 8 mart dünya kadınlar günü bıraktım .negatifi gördüğüm an başlayacam diyerekten inan bana .halen canım çok istiyor ama hamile kaldıktan sonra bırakınca bebegede zararı oluyor .oyüzden bırakmaya çalış canım varsa soruların eli den geldiğince yanıtlamaya çalışırım sevgiler...
Canım öncelikle göbekten vede kalçadan günlük iğnelerin olacak göbekten olan bende hiç acımadı ama kalça iğneleri son günler de acıdı hep aynı yere vurulduğu için onun haricinde yumurta toplamı işlemi anestezi altında yapıldığı için hiç bir şey hissetmiyorsun ama transferde minnacık bir sinek ısırığı gibi onuda heyecandan hissetmiyorsun..Çok güzel bir duygu ..Histeroskopi ye gelince ben bu işlemlere başlarken doktoruma söyledim ilk ve son olarak deneyeceğiz olursada olmazsa da şansımıza dedim.ve bundan dolayı doktorum yapılabilecek her işlemi önceden yaptı..mesela histeroskopi yani rahim içi temizliği yanı içerde olabilecek miyom zar daha önce olmuş tüp bebek denemeleri aşılama yada düşünlerden sonra rahim içini bir temizleme içine atılan çizik ise aldığı darbeden dolayı rahimin kendini iyileştirmesinde yaşanan bir yenileme....Demiştim eşime sonuç negatif bile olsa en azından organlarım temizlenmiş ve vücudumun tüm vitamin ihtiyacı karşılanıyor bu sebeple demiştim :))Cevap yazdığın için ben teşekkür ederim. .bugün azaltmaya başladım gayret ettim tamamen bırakabilir miyim denersem belki ama çok stresli oluyorum icmeme ihtimalini bile düşününce ama şu hayatta en çok istediğim şeyde anne olmak. .Rabbim yardım etsin bana..Çok acı çekiyor musun bu tedavilerde. .rahime çizik atma nedir neden yapıyorlar
Canım inş hayırlısıyla sende tedavini görüp pozitif sonucu alırsın. Herşeye yeniden başla ilkini hiç düşünme olumlu bir şekilde tedavine başla herşey daha güzel olucak:)amh düşüklüğü bi şekilde aşılabilir bişey yeterki tek yumurtan bile olsun. Tüp bebek merkezi önerisi istemişsin Bursa’da yaptırmayı düşünüyorsan orada bilemiyorum. İstanbul düşünürsen belki ozaman sana kendi Dr ünü önerebilirimBen de haziran temmuz gibi tup bebek yaptirmayi düşünüyorum.
Daha önce aralikayinda ayında 1 defa denedik. Kimyasal gebelik miydi dış gebelikmiydi derken sagliksiz bir kese gorundu ve gebelik sonlandirildi.
Şimdi 2.defa tup bebek denemek istiyoruz ama bursa acbademde mi yaptirsak yoksa önceki yaptırdığımız yerde mi yaptirsak bilemiyorum. Doktor ve tup bebek merkezi onerirmisiniz. Benim sorunun AMH düşüklüğü.başka sorunumuz yok.
Merhaba canım inş. Tedavin hayırlı olur. Tedavinin yıpratıcı olup olmaması biraz sana bağlı ben çok rahat geçirdim olabildiğince stres yapmadım kendime. Hep başka uğraşlar buldum gezdim bol bol kafa dağıttım. Ve en önemlisi hep pozitif oldum ve çok şükür bebişlerim benimle:)hakkında hayırlısı olur inş.Merhaba hanımlar, bende bu aralar tüp tedavisine başlamak istiyorum inşallah. Aşılama denedi bir kere ve tutmadığını dün akşam öğrendim canım çok sıkkın. Ama yapacak daha fazla birşey yok Tüp Bebeğe başlamak istiyorum. Ruhen ve moral olarak kendimde olmasamda birşeye başlayacaksam aşamalarını öğrenmek istiyorum. Bilen arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
- Eş probleminden dolayı tüp e başvuracağım. Sayıda çok az düşüklük var morfoloji(2) ve hızlı ileri sorunlu( bazen 0 bazen yüzde 5-6)
- hangi aşamalardan geçeceğim?
- çok yıpratıcı bir süreç mi?
- Eşimin değerleriyle tutma olasılığı var mı ? (yavaş ileri hareketli )
- maddi olarak çok yorar mı ? rapor şartlarım uyuyo sanırım raporu almam çok uzun sürer mi?
- hemen başvurulan ay embriyo yerleştriliyor mu?
Saol canın benim:) rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsinÇok sevindim eceeem çok şükür. Allahım sağlık sıhatle kucağına almayı nasip etsin canım ogluşlarını. ..
cevabın için Allah razı olsun canım. evet hsg hormonlar yumurta rezervi çok şükür hepsi normal. bu ay doktorum kist var dedi onları temizleyeceğiz inşallah. artık diğer ay başlarız. 4 yıl oldu canım artık birşeyler yapmam lazım diye düşünüyorum. bu arada fiyat ve hastane araştırması yapacağım inşallah.Merhaba arkadaşım hayırlı olsun, inşallah tedavin olumlu sonuçlanır. Aşılama Yen’i yaptırdığına göre tahlillerin rahim filmin filan yapılmıştır diye düşünüyorum. Elindeki sonuçlarla bir tüp bebek merkezine başvurursan doktorun protokolüne göre hareket ederler.
Erkek kaynaklı Sorunlarda birkaç ay eşine ilaç takviye uygulanabiliyor değerlerin yükselmesi için. Ama aşılama yaptıklarına göre değerler çok ta düşük değildir, yoksa aşılama yapamazlardı zaten. Raporsuz fiyatlar 10.000 tl civarı büyük şehirlerde. Rapor şartlarını rapor çıkaracağın hastaneyle görüşmen en doğrusu olur, bazı değişik uygulamalar olabiliyor.
Süreç yıpratıcı ama denememek te pişmanlık.
Alllah razı olsun cevabın için canım . inşallah sağlıkla kavuştursun rabbim yavrularına:) bende başka şeylerle kafamı dağıtmaya çalışıyorum :) bakalım inşallah bende sizin gibi sevinirim :))Merhaba canım inş. Tedavin hayırlı olur. Tedavinin yıpratıcı olup olmaması biraz sana bağlı ben çok rahat geçirdim olabildiğince stres yapmadım kendime. Hep başka uğraşlar buldum gezdim bol bol kafa dağıttım. Ve en önemlisi hep pozitif oldum ve çok şükür bebişlerim benimle:)hakkında hayırlısı olur inş.
Korkma canım rabbime emanet sen çok pimpirikli olmadan yinede dikkat et. Canım kuaför deme bana yaramı deştin aylardır kuaföre gidemiyorum saçımı boyalamıyorum çok dertliyim bu konuda:) Doğum yapayım hemen kendimi kuaföre atıcam diyorum eşime:) sen işin biraz yorucu olabilir canım her fırsatta ayaklarını uzatıp dinlenmeye çalış. Dr kontrollerini ihmal etme. Birde mide bulantısı bende okadar erken olmamıştı bilemiyorum valla herkesin bünyesi farklı. Bende çok uzun sürmedi mide bulantısı:) aç kalmamaya çalış aç kalınca daha çok bulanır. Miden bulaşmada zorla kendini çünkü iyi geliyor:)Elimden geldiği kadar dikkat ediyorum canım ama yinede daha çok minik olduğundan korkuyorum...kuaförüm canım ben günde 10 saat çalışıyorum ayaktayım hep ..Bakalım nasıl olacak .Bide midem bulanmaya başladı daha erken degilmi bugün transferin 14.günü ..
İnş. Canım benim rabbim isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu:)Alllah razı olsun cevabın için canım . inşallah sağlıkla kavuştursun rabbim yavrularına:) bende başka şeylerle kafamı dağıtmaya çalışıyorum :) bakalım inşallah bende sizin gibi sevinirim :))
Canım gözün aydın, maşallah paşalaraSlm kızlar hastaneden geldim test sonucu negatif çıktı çok şükür:) uyuşmazlık alışını yaptırdım şimdilik birsıkıntı görünmüyor. Sizler ne yapıyorsunuz pozitif alan arkadaşlar nerelerdesiniz kan değerleriniz kaç artırımı nasıl gidiyor:)
saol canım:) senin kan değerlerin zaten yüksek çıkmıştı ondan istememiştir Dr bence:)tadını çıkar canım zaman geçer merak etmeCanım gözün aydın, maşallah paşalaraBen sadece iki kez kan testi yaptım, başka istemediler. Beklemedeyim, 7 Haziran’da kese muayenesi var. Bu da başka bir geçmeyen zaman dilimi
Allahım hayırlısını versin arkadaşım, çok üzüldüm. İnşallah hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz tez zamandaSelam kızlar benim bebiş gidiyor galiba 28 de transferin 11.günü kan testim 77.7 cıkmıstı bugün 14.2 ye düşmüş doktorumu aradım dedi malesef iyi bir haber deyil dedi ilaçların hepsini bırak dedi perşembe tekrar kan vericem ama umut bende bitti .rabbim tüm isteyenlerin bebeklerini kucağına almaya nasip etsin inşallah. Dualarım sizinle
Amin canım Rabbim tüm ısteyene versin insallah. İlaçların hepsini bırakıyorum cuma son bir tahlil sonrada benim için çocuk konusu kapanmış olacak ...zaten ilk ve son denememiz olacaktı en azından 1 hafta hamile olarak yaşadım bugün başım çok ağrıyor biraz ağladım eşime çok üzüldüm halen acaba değer ler çıkarmı korkusuyla ağrı kesici alamıyorum..Allahım hayırlısını versin arkadaşım, çok üzüldüm. İnşallah hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz tez zamanda
Canım çok üzüldüm.. Hayırlısı böyleymiş demek, tabi üzülmemek elde değil yine de. İnşallah hiç beklemediğin zamanda bebişin gelir seni bulur. Umut etmekten, dua etmekten vazgeçme..Selam kızlar benim bebiş gidiyor galiba 28 de transferin 11.günü kan testim 77.7 cıkmıstı bugün 14.2 ye düşmüş doktorumu aradım dedi malesef iyi bir haber deyil dedi ilaçların hepsini bırak dedi perşembe tekrar kan vericem ama umut bende bitti .rabbim tüm isteyenlerin bebeklerini kucağına almaya nasip etsin inşallah. Dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?