2018 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünenler burayaaaaa

Canım çok üzüldüm.. Hayırlısı böyleymiş demek, tabi üzülmemek elde değil yine de. İnşallah hiç beklemediğin zamanda bebişin gelir seni bulur. Umut etmekten, dua etmekten vazgeçme..
Canım rabbim bende dün üzüldüm ağladım. Sonra dedim herşeyin hayırlısı.Allah herkese sağlık sihat huzur versin . hep hayırlısı ni istedik demekki hayırlısı buymuş. Kendine çok dikkat et güzel haberlerinizi bekliyorum ..

Canım benim çok üzüldüm. Sana üzülme falan demicem çünkü üzüleceksin ağlıcaksın elden gelen bişey yok boşalt içini. Ama rabbim böylesini hayırlı buymuş demekki. Rabbim hep hayırlısını versin die dua ettik biz. Rabbim en kısa zamanda sana bebişler nasip etsin. Rabbim in mucizelerinden sual olunmaz. Rabbim gönlüne göre versin canım benim

Kızlar 2018 yılında tüp bebek tedavisini deneyecek ya da tedaviye başlamayı düşünenler var mı aramızda
Tüp bebek yaptırdım ıkı ay önce ama sonuc negatif oldu malesef..sonrakı ay ıkı üç gün gecikmeli adet oldum ama bu ay tam 15 gün gecti idrar testinde negatif cıktı acaba gebe kalma ihtimalim varmidir tedavı sonrası gebe kalma ihtimalinin yuksek olduğunu söylüyorlar

İhtimal bence var canım. İdrar testinde geç çıkabiliyor bence bi kan testi yaptır istersen

Teşekkür ederimm eceeem hayırlısı. Ne yapalım kader diyelim.Bu sürecte hep bir arada olduk iyiki varsınız .çok şükür ki dünya tatlısı bir eşim var artık yeni hedefler kurduk kendimize öncelikle aldığımız bu kilolardan kurtulmak gibi .yapmasamıydık hiç denemesemiydik demeyeceğim nasip deyilmiş denedik olmadı içimizde kalmadı diye teselli ediyoruz .inşallah sizler sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız .sizin güzel haberlerinizle bende mutlu olacağım . Kendine ve bebişlere iyi bak canım öpüyorum

Canım benim en güzelini yaparsın. Güzel dileklerin için çok tşk ederim. Herşeyin hayırlısı bakarsın allah hiç beklenmedik zamanda kucağını doldurur:) hiç belli olmaz bu işler rabbim en güzelini hayırlısıyla versin sanabizleride unutma yine takıl buralara her konuda dertleşelim birçok şeyi paylaştık burda canım seviliyorsun

Günaydın arkadaşlar, dün kese muayenem vardı çok şükür gördük keseyi :) Hcg değerim yüksek, artışı da 4 kat olunca ikiz diye düşünmüştük ama tek kese göründü. 10 gün sonraya yani Bayram dönüşü inşallah kalp atışını da duyarız

Canım benim hadi gözün aydın:) ama sen yinede ikiz olma ihtimalini düşün derimben 7+2 de kalp atışı için gittiğimde iki kalp atmıştı:) ilk gittiğimde kese için benimde tek keseydi:) benden söylemesi

Sağol canım Evet aslında benim de aklıma sen geldin hemen. Doktora diyorum emin misiniz :) Belki bize de sürpriz olur

Bu ay ikinci denememi yaptım fakat bu seferde 10 tane olgun yumurtadan 4 ü döllendi 2 si 3. Gün kaliteliydi fakat 5. Güne gelişimler durduğu için transferim iptal oldu. Arı sütü bal polen kürü denemeye başlayacağım ve sanırım doktorumu değiştireceğim.

Slm canım 3. Gün transferi neden yapmadılar madem? Şart değilki 5. Gün transferi olması anlamadım yani. Benimde 3. Gün transferi olmuştu. Bu arada arısütü bal polen bal bende kullanmıştım etkisi oluyor kullanabilirsin.

Tek transfer yapacağız o yüzden hangisi 5. Güne giderae onu koyalım. Lab koşullarında 5. Güne gitmeyen zaten rahimde de gitmez dediler. Kalite için yediğiniz birşey etki etmez diyorlar ama ben arısütüne inanıyorum. Hep güzel şeyler okudum arısütü bal polenle ilgili

Valla bilmiyorum bence arısütü bal polen etkisi okutuyor diye düşünüyorum hem zararlı bişey değil denemekte fayda var. Ya bide onlar kalitelerinden 5. Güne gidip gitmeyeceğini az çok tahmin edebiliyorlar. Ya nasıl 5. Güne gitmeyen rahimdede ilerlemez rahim doğal olanı labaruvar ortamına göre rahimde ilerlemesi daha kolay bana gittiğim merkezdeki embriyoloji öyle demişti. Ve örnek ben 3. Gün embriyosu ve tek yumurta ikizlerine hamileyim şuanda çok şükür. Sen bence Dr konusunda bi düşün derim. Ve nerde yaptırmıştın tüp bebeği?

Anatolia tüp bebek Hakan yaralı. 3. Gün aradılar iki tane kaliteli var hatta bir tanesi 10 üzerinden 10 dediler. 5. Gün akşam 6 ya kadar bir heves bekledim gittim ve beni odaya alıp gelişimleri durdu transfer yapmıcaz dediler. Üzüntüden Eve nasıl döndüğümü hatırlamıyorum

Sizin bebeklerinizi de Allah analı babalı büyütsün. Sizin adınıza çok sevindim. Zaten burada okuduğum güzel haberler de olmasa hiç umudum kalmayacak

Sizin bebeklerinizi de Allah analı babalı büyütsün. Sizin adınıza çok sevindim. Zaten burada okuduğum güzel haberler de olmasa hiç umudum kalmayacak
Saol canım benim:) ama hiç umudunu yitirme aslında o gittiğin merkezide biliyorum orasıda iyi bi yer ama o şekilde düşünülmesi bana biraz tuhaf geldi. Sen bence devam et tedavilerine arısütü bal poleni de dene bence:)hem pozitif ol kafanı dinle herşey olur merak etme canım:) sormak istediğin bişey olursa cevaplarım birbirimize hep destek olmaya çalışıyoruz. Rabbim gönlüne göre versin

Laboratuar ortamı anne karnını taklit etmeye çalışıyor. Ama bir yere kadar edebilir. Ancak çok embriyo ve kaliteli embriyo olursa 5. güne devam edilip riske giriliyor. Benim az yumurtam ve doğal olarak az embriyom oluyor. Bende, orta kalite de olsa, iyi kalite de olsa 3. gün transferi yaptık. Laboratuvar ortamında 5. güne gitmez denebilecek embriyo anne karnında mis gibi tutunabiliyor. Yani bunlar tutmaz diye bir şey dedilerse çok yanlış.

Ben 3. denemem içindeyim. adetle beraber aç karına balla karıştırıp çörek otu yedim, OPU y la beraber bıraktım. Yumurtalarımın sayısı artmadı ama kalitesi ve döllenme oranı arttı. Tavsiye ederim fakat bağışıklık sistemini güçlendirici şeyleri, embriyo transferinden sonra yememek lazım.

Aslında tek embriyom olsa 3. Günde transfer ediceklerdi ki ilk seferinde öyle yaptılar ama sonuç negatif oldu. Bu sefer 3. Günde 2 kaliteli olunca 5. Güne gittiler.
Kalitenizin ve döllenme oranınızın artmasına sevindim doğal ürünlerin etkisine eskiden inanmazdım ama şuan inancım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…