- 7 Şubat 2017
- 2.315
- 2.250
- 133
- Konu Sahibi beyaz-melek6826
-
- #1.621
Baya sessizleşmiş buralar. 2 gün önce kalp atışındaki duyduk çok şükür, Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu :)
Canım çok sevindim daha ilerledikçe dahada güzel olucak:) bende cuma günü gidicem kontrole şeker yüklemesi yapılacak bakalım.Baya sessizleşmiş buralar. 2 gün önce kalp atışındaki duyduk çok şükür, Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu :)
Teşekkür ederim, en kısa zamanda Allah size de hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin :) Şimdiden hayırlı olsun tedavinizMaşallah çok sevindim sizin adınıza. Ben doktor değiştirdim şuan vitamin vs takviywlerine başladım bir sonraki deneme için
Sağol canım benim :) Ben şeker yüklemesinden çok emin değilim, sen yaptırıyorsun demek inşallah bir sıkıntı yokturCanım çok sevindim daha ilerledikçe dahada güzel olucak:) bende cuma günü gidicem kontrole şeker yüklemesi yapılacak bakalım.
Canım bende emin değildim ama ablam hemşire o önerdi yaptırmamı hiçmi tatlı yemiyorsun dedi çok bi farkı yok dedi mantıklı geldi. Mide bulantısı evet oluyor valla canım aç kalmamaya çalış ve çubuk kraker tarzı şeyler yatağın başucunda bulunsun derim:) valla biz 26. Haftaya girdik öyle böyle ilerledik bakalım biran önce geçsin istiyorum artık:)Sağol canım benim :) Ben şeker yüklemesinden çok emin değilim, sen yaptırıyorsun demek inşallah bir sıkıntı yokturBir mide bulantısı başladı ki bende 10 gündür, sorma
Canım nerde Dr gidiyorsun?Maşallah çok sevindim sizin adınıza. Ben doktor değiştirdim şuan vitamin vs takviywlerine başladım bir sonraki deneme için
Hayırlı olsun tedavin canım genetik taramadan sonra yapılır die düşünüyorum ama tabi senin durumunda önemli bazı Dr lar dondurup o şekilde de deniyorlar bilemiyorum. Hakkında hayırlısı olsun güzelim.Arkadaşlar merhaba ben ocak ayında tüp yaptırdım ama tutmadı eşimde kromozom sorunu varmış haftaya baştan başlıcaz genetik tarama yapılcak. Benim sorum genetik tarama yapılan embriyolar sonraki ay mı transfer olcak ve bu tarama kaç gün sürer
Aslında evet, mantıklı ablanın dediği. Neyse canım o zaman gelsin hele bi, bakarızCanım bende emin değildim ama ablam hemşire o önerdi yaptırmamı hiçmi tatlı yemiyorsun dedi çok bi farkı yok dedi mantıklı geldi. Mide bulantısı evet oluyor valla canım aç kalmamaya çalış ve çubuk kraker tarzı şeyler yatağın başucunda bulunsun derim:) valla biz 26. Haftaya girdik öyle böyle ilerledik bakalım biran önce geçsin istiyorum artık:)
Aynen canım çok hareketliler çok güzel bi duyguAslında evet, mantıklı ablanın dediği. Neyse canım o zaman gelsin hele bi, bakarızÖyle bir mide bulantısı ki su bile içemiyorum bu seferde ya susuz kalırsa vücudum diye endişeleniyorum. Çubuk kraker kurtarıcı evet, ama çıkacağı varsa çıkıyor yine Ya ben de bir an önce kucağıma alacağım günler gelsin istiyorum ama tadını da çıkarmak lazım her anın. Ne güzel şimdi senin keratalar kıpır kıpırdırlar
Ya maşallah onlaraAynen canım çok hareketliler çok güzel bi duygusuyu bol bol içmeye çalış ama oda midemi bulandırırsa benim ne yalan söyleyim tadını çıkarmak lazım evet dediğin gibi canım:) valla ben herşeyi yaptım yapabildiğim kadar hamileliğimde gezdimde eğlendim çok fazla takıntılı olmadım yani:) böylesi daha güzel stres yaptıkça sorun oluyor. Bol bol dinlendirme herşey güzel olucak inş. Şimdi alışverişler yapıyorum yavaş yavaş birşeyler aldık zaten 30. Haftaya kadar halletmek istiyorum ne olur ne olmaz ikiz olunca erken olma ihtimali var.
Ya maşallah onlaraİnşallah sağlıkla gelirler bıdıklar İsim olayını n’aptınız? Biri belliydi de diğerini düşünüyordun sanırım.. Kalp atışını duyana kadar çok stresliydim, şimdi baya rahatladım. Stres yapmamak lazım aynen. Senin pek de bişey kalmamış, ne güzel kıyafetler alınmıştır şimdi ya minik minik [/QUSaol canım benim:)valla isim olayı hala aynı hiç bulamazsam doruk olucak sanırım:) valla az kaldı işte canım bi taraftan küçük küçük almaya başladık:)ama ihtiyaçlar hiç bitmiyor dolap aldık. Park yatak almayı düşünüyorum büyükleri bitirmek istiyorum Biran önce. Zıbın çıtçıtlı badi aklıma gelenleri almaya çalışıyorum ama daha çooook şey var telaşa girdim bu ara ama tatlı telaşlar canım bunlar güzel şeyler rabbim isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguları
Ben varım, uzun protokol olursa 5 temmuzda(21.gün) iğnelere 15 temmuz gibi adetin ikinci günü tedaviye başlanacak inşallah, açıkcası gruplar çok karışık kimisi bizim gibi yeni başlayacak, kimi hamile bulantı konuşuyor, kimisi doğurmak üzere:) mayıs ayı başlayanlar, yaptıranlar vs vs kırk grup olduğu için bir grup daha açmak mantıklı mı bilemedimSelamlar. Temmuz’da tüp bebek yaptıracak olan var mı? Ayrı bir konu başlığı var mı bunun için?
Slm canım hayırlı olsun tedavinSelamlar. Temmuz’da tüp bebek yaptıracak olan var mı? Ayrı bir konu başlığı var mı bunun için?
Canım olma ihtimali var:) yerleşme kanamasına benziyor anlattığın şeyler. Hakkında hayırlısı canım. Rabbim gönlüne göre versin. Ozaman iki gün sonra bi idrar testi yap istersenKızlar yumurtlamadan bir yada iki gün önce ilişki oldu sadece hiç yatmadım nasıl olsa olmucak diye ama adete beş gün varken afedersiniz wc de peçeteye silince çok azcık kahve leke geldi bikaç defa ama çamaşıra bulaşan bile olmadı dahada gelmedi şu an iki günüm var şişkinlik var. İlk kez hamilemiyim acaba diye korkuyorum iki gün önce ovulasyon testi yaptım silik çıktı ama olabilirmi ki bilmiyorum
İnşallah canım hayırlısıCanım olma ihtimali var:) yerleşme kanamasına benziyor anlattığın şeyler. Hakkında hayırlısı canım. Rabbim gönlüne göre versin. Ozaman iki gün sonra bi idrar testi yap istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?