Boşayıp duruyorum derken... sizin aranızdadamı bir çok kez boşanma konusu geçti..Geldim,keşke 2018 e boşanarak girseydim : / zaten boşanma alışkanlık oldu,adami bosayip duruyom.
siz kaç kez boşandınız ki
Sizin problem ne? Kesin kararlıysanız ve elinizden gelen herşeyi yapmanıza rağmen hiçbir değişiklik yoksa, tabiki dönmeyin! Hayat kocalardan ibaret değilHahahayy ayni ben :)) Ama bu sefer kesin, dönmeyeceyim.
Ben de dönmeyeceğim,bütün kabahat benimmmmm sen ne söylerse şöyle diye sacmalarsan geldi. Hiç kimsenin benden umudu yok donecem gözüyle bakıyorlar da görecekler balım.Hahahayy ayni ben :)) Ama bu sefer kesin, dönmeyeceyim.
Zaten şu vicdan bizi mahvediyor.. aman şunuda deneyeyim, bunuda deneyeyim, sonradan keşke şunuda deneseydim, dememek için her yolu denedim, olmayınca olmuyor... bir tek türkiyede denemek kaldı ama onada harcayacak ve gücüm var nede senelerim... türkiyede denemeye kalksam en azda 2-3 senem öyle geçecek.. gerek yok artık insanın içine soğukluk girdimi geri dönüş zor oluyor...Tam olarak bosanmasakta, ilk ayriligim 9 sene önceydi, ilk oglum 1,5 yasindaydi...bir sene felan ayri kaldik...baya olaylar oldu, yalvardi felan filan ve hadi cocuk icin bi daha deniyelim dedim.
O dönem burayada yazmistim ;-)
Düzelen bisey olmadi, kendimi kandirdim ve hatayi kendimde aradim. Neyse sonra bi kac yil sonra yine ayrildik 6 ay kadar ve yine cocuklar icin baristim. Sonra bi sene sonra yine hehe.....Neyse bazi insanlara jeton gec düsüyor demekki ama en azindan ben elimden geleni yaptim diyorum ve hem allaha karsi, hemde cocuklarima karsi vicdanim rahat. Kimse aman bir daha deneseydin diyemez. Neyse böyle avutuyorum kendimi :))
Hem boşanma konusu çok geçti,hem resmen boşandım,şimdi tekrar bosaniyorum. Aman canımı sıkıyor bosuyorum gitsin. : /Boşayıp duruyorum derken... sizin aranızdadamı bir çok kez boşanma konusu geçti..
Sizin problem ne? Kesin kararlıysanız ve elinizden gelen herşeyi yapmanıza rağmen hiçbir değişiklik yoksa, tabiki dönmeyin! Hayat kocalardan ibaret değil
Zaten şu vicdan bizi mahvediyor.. aman şunuda deneyeyim, bunuda deneyeyim, sonradan keşke şunuda deneseydim, dememek için her yolu denedim, olmayınca olmuyor... bir tek türkiyede denemek kaldı ama onada harcayacak ve gücüm var nede senelerim... türkiyede denemeye kalksam en azda 2-3 senem öyle geçecek.. gerek yok artık insanın içine soğukluk girdimi geri dönüş zor oluyor...
Almanyada yaşıyorum. Zaten eşim türkiyeyi sevmiyor.. bundan önce boşanmak istediğimi söylediğimde, boşanmak istemedi bende şart olarak ancak türkiyeye dönersen barışırım demiştim.. ama ozamandan bu zamana değişenn bir şey yok aksine türkiyeye gidicem daha oynayamam diye hepten boş verdi.. aylıkların gelmediğini söyleyip oynuyor.. beni salak zannediyor heralde bende tartışmaktan yoruldum iyice boş verdim... birde evin satılma ihtimali var onu satmak için sea çıkarmoyorum, yoksa satmaktan vazgeçer ve buda sorun olur.. ev ikimizin üstüne böyle boşanırsam ve bir zaman sonra ev borçları yüzünden başım belaya girer.. birde evin tüm parasını ona bırakmak istemiyorum.. kaynanam almıştı ama eşimden daha çok bu evde benim emeğim var hepsini ona bırakmak istemiyprum.. zaten bıraksamda ya satıp oynar yada borç yüzünden ev elinden alınır..Nerde yasiyorsunuz? Benim exte hep TRye gitme hevesi vardi, almanyada yapamayan orda nasil yapacaksa tztz cocuk anacim bunlar
Almanyada yaşıyorum. Zaten eşim türkiyeyi sevmiyor.. bundan önce boşanmak istediğimi söylediğimde, boşanmak istemedi bende şart olarak ancak türkiyeye dönersen barışırım demiştim.. ama ozamandan bu zamana değişenn bir şey yok aksine türkiyeye gidicem daha oynayamam diye hepten boş verdi.. aylıkların gelmediğini söyleyip oynuyor.. beni salak zannediyor heralde bende tartışmaktan yoruldum iyice boş verdim... birde evin satılma ihtimali var onu satmak için sea çıkarmoyorum, yoksa satmaktan vazgeçer ve buda sorun olur.. ev ikimizin üstüne böyle boşanırsam ve bir zaman sonra ev borçları yüzünden başım belaya girer.. birde evin tüm parasını ona bırakmak istemiyorum.. kaynanam almıştı ama eşimden daha çok bu evde benim emeğim var hepsini ona bırakmak istemiyprum.. zaten bıraksamda ya satıp oynar yada borç yüzünden ev elinden alınır..
Yaa ben nefret edemiyorum.. ne yaparsa yapsın, kendimi suçluyorum... en son örnek vermek gerekirse, harcadığı aylıkların sorumlusu olarak kendimi buluyorum, soğuk davranmasan belki harcamazdı diyorum.. ama zamanında her yolu denedim aslında severek, ilgi göstererek, tatlı dille, kızarak, küs durarak, trip atarak, ayrı yatarak, boşanma raddesine gelerek (3-4 kere boşanma meselesi daha oldu aileler vs. Derken barıştık) ama yok olmadı zaten benim çabamla yürüyen bir evlilikti bu oyunlar son damla oldu çünkü böyle adamla bir gelexek kurulmaz.. şimdiye kadar türkiyeden bir daire alacak paramız gitti... ama tüm bunlara rağmen evt nefret edemiyorum ama biliyorum ki, devam edersem bi zaman sonra yine kötü olucam.. bundan önceki boşanma konularımda, soğuklupum olmadığı halde kararlıydım.. çünkü artık bünyem kaldırmıyordu yıpranmıştım.. ve sevgi herşeye ilaç olmuyordu.. hatta birgün ne boşanabiliyorum nede ondan vazgeçebiliyorum ( değişik bir piskolojiydi ) diye allahım ya onu al yada beni diye aklımdan geçirdiğimi biliyorum.. sonra saçmalama bu kadar yıprandıysan boşa en kötü sonuç bile ölmesinden iyidir dedim ve öyle boşanmaya karar vermiştim... sonuçta 8 sene emek verilmiş, ve gönül bağı kurduğum bir adam var.. ister istemez onu düşünüyorum... çok karışık oldu umarım anlaşılır olmuşturPek cesaret veremeyeceğim. Boşanınca perişan olur mu, mutsuz olmasın benden mutlu olsun diyecek kadar hakkında iyi düşünüyosanız seviyosunuz siz bu adamı. Böyle hissederken ya boşanmazsınız yada boşanırsınız ve sevdiğiniz gerçeğiyle yüzleşirsiniz. Sadece yorgun gördüm ben sizi. Umarım sorunlarınız çözülür. Çünkü kimse boşanacak kadar soğuduğu adama bu kadar ponçik duygular hissetmez. :))
Boşayın ve bir daha geri dönmeyin:) bir söz var " ilkinde yaralayan, ikincide öldürür "diye biraz zor idrak ettim.. ama olsunHem boşanma konusu çok geçti,hem resmen boşandım,şimdi tekrar bosaniyorum. Aman canımı sıkıyor bosuyorum gitsin. : /
Evt bu dedikleriniz benim eşimdede var, malesef bir zaman sonra çekilmiyorlar... aslında kötü değilde, evlilik adamı değiller.. böyleleri bekar yaşamalı...Aynen, benimkide iste TRye tasinalim, hersey daha iyi olur diye sacmaladi. Ama adam ayni adam, yani marsa da ciksam hic bi b.k degismez. Babaligni düzgün yapsin, baska bisey istemiyorum.
Artık bu sebeblerden dolayı almanyadan okadar soğudum ki düzelse bile artık burada yaşamak istemiyorum... çünkü türkiye hayalini beynime yerleştirdim ve bir gün bile burada yaşamak istemiyorum ailemin yanında olayım istiyorum... zaten dilinizde yoksa burda herzaman birine muhtaçsınız bir zaman aonra bu bile büyük sıkıntı oluyor... yani üstüne para bile verseler almanyayi istememm...Türkiye’de hayat şartları pek iyi değil keşke fırsat olsa gitsek diye bakılıyor eğitim sağlık sosyal hayat vs düşünüldüğü zaman çocuk yetiştirmeye de çok elverişli değil malesef keşke orda olarak bi çare bulabilseniz
Ne güzel yaa inşaallah zamanı geldiğinde, bende bu haberi verebilirm.. sizin bu süreç nasıl geçti piskolojik olarak...Kusura bakma ama ben yokum 2017 de resmen boşadığım için şimdi hâli hazırda boşayabileceğim bir kocam yok
Eşin sana hiç mi destek olmadı almış götürmüş oraya kendi yaşıyor nasıl bi mantık bu ya biz burda şehir değiştiriyoruz kahırdan geberiyoruz çok yazık gerçekten madem kaldıramıcaksın evlenme ya da ordan evlenseymiş bu kadar zorluk çektireceğineArtık bu sebeblerden dolayı almanyadan okadar soğudum ki düzelse bile artık burada yaşamak istemiyorum... çünkü türkiye hayalini beynime yerleştirdim ve bir gün bile burada yaşamak istemiyorum ailemin yanında olayım istiyorum... zaten dilinizde yoksa burda herzaman birine muhtaçsınız bir zaman aonra bu bile büyük sıkıntı oluyor... yani üstüne para bile verseler almanyayi istememm...
Türkiyeden buraya gelin geldim.Sende mi almanyada dogdun, büyüdün? Bence yapma, cok zorlanirsin, hem degisen bisey olcagina inanmiyorum. Degismek isteyen adam zaten yapar, onu bunu bahane etmeye gerek yok.
Para felan diyorsun, acaba buda mi kumar oynuyor? Biliyorsun almanyada kumar cok yaygin.
Hmm ev icin pek bisey diyemicem ama satilsa ve para bi seykil paylasilsa iyi olur tabi. Bir avukata danistin mi, alternatiflerin nedir bi ögren bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?