Üzüldüm adınıza 3 sene az değil, hemde çekişmeli tekrar çok geçmiş olsun.. allah kurtarmış.. inşaallah 2018 uğurlu gelir ve çok mutlu olursunuzKötüydü çok kötüydü hem de çekişmeli boşanma Yargıtay la birlikte toplam üç yılımı aldı . Ama bir ömür işkence çekmekten iyidir. Bir süre sonra zaten yaşadıklarına gülüp geçiyor insan inşallah kolay atlatırsınız
Ehm evet biz akrep kadinlari pasif erkeklerden hic hoslanmiyoruz ve adim atmak zor geliyor cünkü ondan bekliyoruz ama biraz olsun sende adim at, yani oda en azindan sende hic yapmadin ki diyemesin.
Ben her yolu denedim, kadinlik gururumu defalarca ezdim yine olmadi o baska. En kötüsü, bu adamlar niye dobra ve dürüstce iclerinden geceni anlatmaz. Hadi yapamiyorsun, bi terapi yap....ama yok oda olmaz, sorun yok ki, olsada terapi neymis yahu...en azindan benim ex öyle
Kesinlikle öyle dürüst değiller ben defalarca sordum ben böyle yaşamayı seviyorum tek başıma iyiyim diyosan ben yapamam böyle evli olmanın bi anlamı yok diye klasik saçmalama cevabını aldımEhm evet biz akrep kadinlari pasif erkeklerden hic hoslanmiyoruz ve adim atmak zor geliyor cünkü ondan bekliyoruz ama biraz olsun sende adim at, yani oda en azindan sende hic yapmadin ki diyemesin.
Ben her yolu denedim, kadinlik gururumu defalarca ezdim yine olmadi o baska. En kötüsü, bu adamlar niye dobra ve dürüstce iclerinden geceni anlatmaz. Hadi yapamiyorsun, bi terapi yap....ama yok oda olmaz, sorun yok ki, olsada terapi neymis yahu...en azindan benim ex öyle
Yemek konusunda rahatım.. yemek yapmasam sorun etmez, hatta kendi bile yapardı.. yeterli sen ona karışma... iki ev arkadaşı gibi düşünSeven insanın böyle olması zor e biz de kız kıza takılmayı seviyoruz diye bütün gün takılsak akşama yemek yok desek her gün seni seviyorum ama yapamadım ütü de duruyo vs ne yaparlardı sen ne biçim kadınsın derler çıkarlar işin içinden
Vallahi itiraf etmek gerekirse senelerce yakınlaşmasın bir adım dahi atmam....
Hoş bir özellik degil elbette ama huy mu,yapı mı bilmiyorum...Ruhum okşansın yeter ki...:)))
Gerisi bende :))))
Evet evet kesinlikle burçtan kaynakli :)))
CalmBeforeTheStorm Sen ne diyorsun bu işe?
Öldürmedi aksine daha bir enerjik dondum ozume,bu kadar nesede hayra alamet değil amma hayırlısı bakalim.Aglayakda gözden mı olak.: /Boşayın ve bir daha geri dönmeyin:) bir söz var " ilkinde yaralayan, ikincide öldürür "diye biraz zor idrak ettim.. ama olsun
katılıyorum valla. Burçla alakası var mı bilemedim ama kadın kesinlikle bi ruhu okşansın istiyorVallahi itiraf etmek gerekirse senelerce yakınlaşmasın bir adım dahi atmam....
Hoş bir özellik degil elbette ama huy mu,yapı mı bilmiyorum...Ruhum okşansın yeter ki...:)))
Gerisi bende :))))
Evet evet kesinlikle burçtan kaynakli :)))
CalmBeforeTheStorm Sen ne diyorsun bu işe?
Kesinlikle öyle dürüst değiller ben defalarca sordum ben böyle yaşamayı seviyorum tek başıma iyiyim diyosan ben yapamam böyle evli olmanın bi anlamı yok diye klasik saçmalama cevabını aldım
Seni cok iyi anliyorum canim ama en azindan kendin icin yap, onun icin degil. Sadece sonradan pismanlik duymamak icin. Ben herseyi denedim dersin kendine, yoksa ayrilinca acabalar cok oluyor.
Amin hep birlikte inşallahÜzüldüm adınıza 3 sene az değil, hemde çekişmeli tekrar çok geçmiş olsun.. allah kurtarmış.. inşaallah 2018 uğurlu gelir ve çok mutlu olursunuz
Hiç sevmem mıy mıy erkek....
Erkek dediginin bi ağırlığı olmali
Bizimki kedi gibi
Al kucagına sev... :))
O yuzden hic icimden gelmiyo valla ne yalan söyleyeyim...
Bende akrep burcuyumEhm evet biz akrep kadinlari pasif erkeklerden hic hoslanmiyoruz ve adim atmak zor geliyor cünkü ondan bekliyoruz ama biraz olsun sende adim at, yani oda en azindan sende hic yapmadin ki diyemesin.
Evet canim ama biz yanlis secim yaptik, yani bizde hataliyiz. Tabi insan ayni evi paylasinca daha iyi taniyor ve maske düsüyor. Benim exde hep benden bekliyordu ve hep kompleks yapiyordu, yok beni sevmiyorsun bilmem ne diye. Yahu ama nasil seveyim böyle pasif, hic bisey yapmak istemeyen ot gibi yasayan adami. Evet asik olarak evlenmedim ama ben kagitlarim acik oynadim hep.Yanlis secim anacim...
Bende akrep burcuyumben sevgisiz yapamam, duramam.. eee öyle olduğu içinde adamdan beklemem.. beklesemde onun geleceği yok benim içimdeki sevgi birikimimş bir şekilde harcamam lazım, yoksa çok mutsuz olurum.. bide seven insan ilk adımj karşındakşnden beklememeai lazım.. ben gururmuş, inatmış falan pek takmam... hee iyimi ettim bilmiyorum ama ben öyle düşünüyorum
Aynen karşılıklı güzelce konuşalım olmuyorsa bitsin dimi... ama yokkk biz saçmalıyoruz..Kesinlikle öyle dürüst değiller ben defalarca sordum ben böyle yaşamayı seviyorum tek başıma iyiyim diyosan ben yapamam böyle evli olmanın bi anlamı yok diye klasik saçmalama cevabını aldım
Bende akrep burcuyumben sevgisiz yapamam, duramam.. eee öyle olduğu içinde adamdan beklemem.. beklesemde onun geleceği yok benim içimdeki sevgi birikimimş bir şekilde harcamam lazım, yoksa çok mutsuz olurum.. bide seven insan ilk adımj karşındakşnden beklememeai lazım.. ben gururmuş, inatmış falan pek takmam... hee iyimi ettim bilmiyorum ama ben öyle düşünüyorum
Evt bu neşe aslında duruma alıştığınız için canınız acımadığından... bende ilk zamanlar daha bi kötüydüm şimdi sıradanlaştıÖldürmedi aksine daha bir enerjik dondum ozume,bu kadar nesede hayra alamet değil amma hayırlısı bakalim.Aglayakda gözden mı olak.: /
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?