2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Üzüldüm adınıza 3 sene az değil, hemde çekişmeli tekrar çok geçmiş olsun.. allah kurtarmış.. inşaallah 2018 uğurlu gelir ve çok mutlu olursunuz

Vallahi itiraf etmek gerekirse senelerce yakınlaşmasın bir adım dahi atmam....
Hoş bir özellik degil elbette ama huy mu,yapı mı bilmiyorum...Ruhum okşansın yeter ki...:)))
Gerisi bende :))))
Evet evet kesinlikle burçtan kaynakli :)))
CalmBeforeTheStorm Sen ne diyorsun bu işe?

Kesinlikle öyle dürüst değiller ben defalarca sordum ben böyle yaşamayı seviyorum tek başıma iyiyim diyosan ben yapamam böyle evli olmanın bi anlamı yok diye klasik saçmalama cevabını aldım

Yemek konusunda rahatım.. yemek yapmasam sorun etmez, hatta kendi bile yapardı.. yeterli sen ona karışma... iki ev arkadaşı gibi düşün

Seni cok iyi anliyorum canim ama en azindan kendin icin yap, onun icin degil. Sadece sonradan pismanlik duymamak icin. Ben herseyi denedim dersin kendine, yoksa ayrilinca acabalar cok oluyor.

katılıyorum valla. Burçla alakası var mı bilemedim ama kadın kesinlikle bi ruhu okşansın istiyor

Kesinlikle öyle dürüst değiller ben defalarca sordum ben böyle yaşamayı seviyorum tek başıma iyiyim diyosan ben yapamam böyle evli olmanın bi anlamı yok diye klasik saçmalama cevabını aldım

Aynen bende öyle, degisik bahaneler ama hep ben suclu oluyordum nedense :-/ Yok efendim sen surat yapiyorsun eve gelmek istemiyorum, yok arkadaslarimla daha cok eglenebiliyorum, yok seninle sohbet edemiyoruz hemen kavgaya dönüyor. Aslinda sevmedikleri ortada ama onlara sorsan askindan ölüyorlar, yok yaaa

Seni cok iyi anliyorum canim ama en azindan kendin icin yap, onun icin degil. Sadece sonradan pismanlik duymamak icin. Ben herseyi denedim dersin kendine, yoksa ayrilinca acabalar cok oluyor.

Hiç sevmem mıy mıy erkek....
Erkek dediginin bi ağırlığı olmali
Bizimki kedi gibi
Al kucagına sev... :))
O yuzden hic icimden gelmiyo valla ne yalan söyleyeyim...

Hiç sevmem mıy mıy erkek....
Erkek dediginin bi ağırlığı olmali
Bizimki kedi gibi
Al kucagına sev... :))
O yuzden hic icimden gelmiyo valla ne yalan söyleyeyim...

Evet canim ama biz yanlis secim yaptik, yani bizde hataliyiz. Tabi insan ayni evi paylasinca daha iyi taniyor ve maske düsüyor. Benim exde hep benden bekliyordu ve hep kompleks yapiyordu, yok beni sevmiyorsun bilmem ne diye. Yahu ama nasil seveyim böyle pasif, hic bisey yapmak istemeyen ot gibi yasayan adami. Evet asik olarak evlenmedim ama ben kagitlarim acik oynadim hep.Yanlis secim anacim...

Bende akrep burcuyum ben sevgisiz yapamam, duramam.. eee öyle olduğu içinde adamdan beklemem.. beklesemde onun geleceği yok benim içimdeki sevgi birikimimş bir şekilde harcamam lazım, yoksa çok mutsuz olurum.. bide seven insan ilk adımj karşındakşnden beklememeai lazım.. ben gururmuş, inatmış falan pek takmam... hee iyimi ettim bilmiyorum ama ben öyle düşünüyorum

Ben mizaç olarak soğuk biriyim ama özellikle uyurken huzurla böyle omuzda uyuma takıntım vardı eskiden kavga bile ederdim bunun için sonra zaten gerek kalmadı 24 saat gel omzumda yat dese almayım derim soğudum çünkü

Bak ögleden sonra 1.2 arası cikti evden
Hala ortada yok
Simdi ben bu adamı boşamayim da turşusunu mu kurayım?

Sen bizi sev...
Boşver onu

Aynen karşılıklı güzelce konuşalım olmuyorsa bitsin dimi... ama yokkk biz saçmalıyoruz..

Aa demek sende akrepsin :)) Demekki sen seviyorsun ki yapabiliyorsun...ben insan olarak sevdim hep, es olarak bi türlü sevemedim...tabi onunda yaptigi hatalardan ve hareketlerinin etkisi cok oldu. Artik insan olarak bile cok fazla ciddiye alamiyorum, saygi maygi hersey bitmis. Sende sanki bi isik gördüm kizzz, terapi icin ikna edemiyormusun?

Umursamaz tavırları yok mu insanın canlı canlı gömesi geliyo al boşanma aşamasındasın be adam ne işin var dışarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…