2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Aileler erkek evladı yetiştirme konusunda eksik herşeyi kadına bırakan bi toplumuz kadın düzeltsin kadın affetsin kadın yapıcı olsun eee ne kaldı biz bize yaşayalım o zaman sorumluluk bilinci olmayan bi türle karşı karşıyayız bilim çaresiz

Aynen aileler işte evlenince kadın yola getirir diye evlendiriyorlar.. olan kızlara oluyor..

Aslında çokta birşey istememiştim..
Sadece şu nalet kumarı bırak yaa bırak...
Yoksa ben onuda alır, kendi ailemin desteğiyle bir şekilde idare eder yoluna koyardım... ama artık düzelsin bile istemiyorum aksine bana kötülük yapsın, beni kendinden soğutsunki,vicdan olarak daha kolay boşayabileyim istiyorum... çünkü bundan önceki zamanlarda okadar bunalmıştım ki, onu depil önce kendimi düşünüyordum..

Kac yil oldun geleli? Ve ayrildiktan sonra TRde mi yasamayi düsünüyorsun? Kumar cok kötü ve zor durum...bunu tam olarak kabullenmedigi icin terapi de yapmak istemez, demi? En azindan benim hiyarto öyle

Enayi yerine koymaya bayılıyolar insanı zaten keyifleri bozulmasın da kadın ne olursa olsun

Kac yil oldun geleli? Ve ayrildiktan sonra TRde mi yasamayi düsünüyorsun? Kumar cok kötü ve zor durum...bunu tam olarak kabullenmedigi icin terapi de yapmak istemez, demi? En azindan benim hiyarto öyle
Geleli 8 yıl oldu.. boşanınca ailemle yaşayacağım... aynen bağımlı olduğunu kabul etmiyor...

Geleli 8 yıl oldu.. boşanınca ailemle yaşayacağım... aynen bağımlı olduğunu kabul etmiyor...

Sizde cocuk yoktu galiba? Tabi o zaman TRye ailenin, yakinlarin yanina gitmen en dogrusu olur. Öff ya hakkimizda hayirlisi, bu salaklar sadece bizim düsündügmüzün 1000/1 düsünse belki baska olurdu hersey.
Vicdan felanda yapma, bende cok yapiyorum, cok merhametliyim ama olan bize oluyor. Benim ex dokunmasan yillar boyunca hic konusmadan, ilgilenmeden ayni evde oturabilirdi ama simdi hep biseyler konusmak istiyor, dertlesmek istiyor, yok efendim kendimi kötü hissediyorum, yalniz kaldim bilmem ne....yok yaaa ben senelerdir seninle konusmayi her türlü denedim, öff pöfff diyordun kaciyordun, simdi ne oldu. Ay sinirlendim yine

Enayi yerine koymaya bayılıyolar insanı zaten keyifleri bozulmasın da kadın ne olursa olsun
Bende artık öyle düşünüyorum.. boşanmak istemiyorum lafının altında, keyfim bozulsun istemiyorum'da yatıyor.. tamam beni seviyor biliyorum ama bir eş gibi değil.. nasıl dim, ne bilim işte normal bir insan gibi.. yada yeteri kadar sevmiyor sevseydı zaten bu duruma gelmezdik.. ona sorsan hâlâ bir sorun yok... tabi yok çünkü artık kafamda bitirdim ve hiç laf edip tartışma çıkarmıyorum, o odasında takılıyor, ben kendi odamda...

Aynen erkekler, eşlerinin değerini tamamen kaybedince anlıyorlar ve tabi ozamanda iş işten geçmiş oluyor... bi şiir var kadınları anlatan çok güzel " bi kadın seni seviyorsa " diye tamda bizi anlatan birşey.. dinleyin derim...

Evt çocuk yok.. dediğiniz gibi azcık düşünüp fedakârlık yapsalar sorun olamayacak.. zaten diğer bütğn sorunları ben görmemezlikten gelebiliyorum.. ilgi desen illa ondan beklemem, yapısı öyle derim, sonuçta herkesin yapısı bir değil ve hep ben gider öper, koklar, sarılırım, seni seviyorum derim, aynılarını onunda yapmasını söylerim zorlarım çünkü yapısında olmadığı için yapamaz bilirim.. biraz detaylı gibi oldu ama neyse

Ben hiç yapmam o dediklerini
Hep karşımdakinden beklerim

Ne güzel yaa inşaallah zamanı geldiğinde, bende bu haberi verebilirm.. sizin bu süreç nasıl geçti piskolojik olarak...
Kötüydü çok kötüydü hem de çekişmeli boşanma Yargıtay la birlikte toplam üç yılımı aldı . Ama bir ömür işkence çekmekten iyidir. Bir süre sonra zaten yaşadıklarına gülüp geçiyor insan inşallah kolay atlatırsınız

Seven insanın böyle olması zor e biz de kız kıza takılmayı seviyoruz diye bütün gün takılsak akşama yemek yok desek her gün seni seviyorum ama yapamadım ütü de duruyo vs ne yaparlardı sen ne biçim kadınsın derler çıkarlar işin içinden

Ben hiç yapmam o dediklerini
Hep karşımdakinden beklerim

Ehm evet biz akrep kadinlari pasif erkeklerden hic hoslanmiyoruz ve adim atmak zor geliyor cünkü ondan bekliyoruz ama biraz olsun sende adim at, yani oda en azindan sende hic yapmadin ki diyemesin.
Ben her yolu denedim, kadinlik gururumu defalarca ezdim yine olmadi o baska. En kötüsü, bu adamlar niye dobra ve dürüstce iclerinden geceni anlatmaz. Hadi yapamiyorsun, bi terapi yap....ama yok oda olmaz, sorun yok ki, olsada terapi neymis yahu...en azindan benim ex öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…