2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Bak ögleden sonra 1.2 arası cikti evden
Hala ortada yok
Simdi ben bu adamı boşamayim da turşusunu mu kurayım?

Tabi ev halinizi bilmiyoruz ama sende cok soguk davraniyorsan adam nasil davrancagini bilemiyordur. Yani benimki bile kompleks yapiyorsa seninki hayda hayda yapar. Biraz olsun zorlan, bak kendin icin yap! En azindan ben herseyi denedim dersin ve olmuyor dersin.

Katılıyorum

Hiç sevmem mıy mıy erkek....
Erkek dediginin bi ağırlığı olmali
Bizimki kedi gibi
Al kucagına sev... :))
O yuzden hic icimden gelmiyo valla ne yalan söyleyeyim...
Ozaman biraz çaba göstersen ne bilim.. sonuçta evlilik bir çırpıda silinmiyor biraz kendinden taviz versen.. gitsen sarılsan öpsen, seni seviyorum ama böylede devam edemiyorum deyip bir oturup geleceğiniz hakkında konuşsanız..

Evet soguk davranıyorum
Fakat dusunsene saatlerdir yok ortada
Kahve köşelerinde arkadaslari ile muhabbette
Boyle adama yaklasmak gelmiyo icimden
Öďül verir gibi

Buna benzer bir huyum vardı ama zamanla bu huyumu yenmek istedim ve içimden gelmesede yaparak o huyumu yendim.. herşey bizim elimizde yeterki farkına varıp, isteyelim

Evet soguk davranıyorum
Fakat dusunsene saatlerdir yok ortada
Kahve köşelerinde arkadaslari ile muhabbette
Boyle adama yaklasmak gelmiyo icimden
Öďül verir gibi

Biliyorum, seni cok iyi anliyorum...ben cocuklarimla kac kere sofrada onu bekletik sayisi yoktur. Insanin cok zoruna gidiyor. Birde tele bakmazdi, baksa yok simdi geliyorum deyip 1-2 saat sonra gelirdi. Öfff düsünmek bile istemiyorum ama sonra pisman olursun inan bana. Cünkü ayrilsan, simdi konusmayan kacan adam, yalvaracak, aglicak, bi cok sözler verecek sana piskoloji baski yapacak, konusmayan adam icini dökecek (dogru yada yalan) senin yüzünden böyle oldugnu söyleyecek, iste ne bilim söle yapsaydin böyle yapsaydin diye. Iste sonra acaba dememek icin ve yine denememek icin simdiden aklina ne geliyorsa yap, yap ki suratina vurabilesin sonradan.

Ahh şu erkekler ahh ahh.. mübarek adam zamanında gel deseydin yaa.. soğuttuktan sonra ne kıymeti var

Buna benzer bir huyum vardı ama zamanla bu huyumu yenmek istedim ve içimden gelmesede yaparak o huyumu yendim.. herşey bizim elimizde yeterki farkına varıp, isteyelim

Bende öyle ama ne oldu?! Iste en azindan ben elimden geleni yaptim diyebiliyor insan

Bu da çok yoruyo insanı bencil olmak gerekiyo herhalde

Hemde cok yoruyor, yapip karsilik görememekte...yapmayip ondan beklemekte. Diri diri mezarda gibi hissediyordum kendimi. Aman 40 yasima girdim ve artik yeter ya, cirkin degilim, salak degilim ona muhtac hele hic degilim, niye cekecem yaa. Eski benligmi özledim, hatta nasildim onu bile hatirlamiyorum. Hayat ne zor bee

Siz resmi olarak da ayrıldınız mı

Bende öyle ama ne oldu?! Iste en azindan ben elimden geleni yaptim diyebiliyor insan
Pişman olmamak için yeterli bir sebeb bence ve ilgi alakayı içimden gelir isteyerek yaparım.. sadece gurur ve inat vs yapmam gereken yerlerde fazla duramam, geçen küs günlerime üzülürüm.. hemen barışmak isterim ve bunun içinde çabalarımda.. çünkü küs iken bende mutsuz ve yanlız olduğum için bir bakıma yine kendim için bunları yapıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…