- 24 Nisan 2011
- 3.296
- 4.781
- 333
Toplanıp plan yapıyo olmasınlar şimdi hiç birimizinkinin yeri yurdu belli değil şu an :)Birgün burada ki konusmalarımızı okuyup,bizden önce basacaklar tekmeyi totomuza :))))))))
Bak ögleden sonra 1.2 arası cikti evden
Hala ortada yok
Simdi ben bu adamı boşamayim da turşusunu mu kurayım?
Teşvik değil benim gibi boşanmak isteyip cesareti olmayanlar için söyledim... yoksa kimse buradaki gaza gelip boşanma davası açacak değil.. sadece gözümüzdeki perdeleri kaldırmak için yararlı olur diye düşünüyorum... çünkü insan bazı şeylerin farkına çok sonradan varıyor...:)
Ozaman biraz çaba göstersen ne bilim.. sonuçta evlilik bir çırpıda silinmiyor biraz kendinden taviz versen.. gitsen sarılsan öpsen, seni seviyorum ama böylede devam edemiyorum deyip bir oturup geleceğiniz hakkında konuşsanız..Hiç sevmem mıy mıy erkek....
Erkek dediginin bi ağırlığı olmali
Bizimki kedi gibi
Al kucagına sev... :))
O yuzden hic icimden gelmiyo valla ne yalan söyleyeyim...
Tabi ev halinizi bilmiyoruz ama sende cok soguk davraniyorsan adam nasil davrancagini bilemiyordur. Yani benimki bile kompleks yapiyorsa seninki hayda hayda yapar. Biraz olsun zorlan, bak kendin icin yap! En azindan ben herseyi denedim dersin ve olmuyor dersin.
Buna benzer bir huyum vardı ama zamanla bu huyumu yenmek istedim ve içimden gelmesede yaparak o huyumu yendim.. herşey bizim elimizde yeterki farkına varıp, isteyelimVallahi itiraf etmek gerekirse senelerce yakınlaşmasın bir adım dahi atmam....
Hoş bir özellik degil elbette ama huy mu,yapı mı bilmiyorum...Ruhum okşansın yeter ki...:)))
Gerisi bende :))))
Evet evet kesinlikle burçtan kaynakli :)))
@Feronika Sen ne diyorsun bu işe?
Buna benzer bir huyum vardı ama zamanla bu huyumu yenmek istedim ve içimden gelmesede yaparak o huyumu yendim.. herşey bizim elimizde yeterki farkına varıp, isteyelim
Evet soguk davranıyorum
Fakat dusunsene saatlerdir yok ortada
Kahve köşelerinde arkadaslari ile muhabbette
Boyle adama yaklasmak gelmiyo icimden
Öďül verir gibi
Ahh şu erkekler ahh ahh.. mübarek adam zamanında gel deseydin yaa.. soğuttuktan sonra ne kıymeti varBen mizaç olarak soğuk biriyim ama özellikle uyurken huzurla böyle omuzda uyuma takıntım vardı eskiden kavga bile ederdim bunun için sonra zaten gerek kalmadı 24 saat gel omzumda yat dese almayım derim soğudum çünkü
Buna benzer bir huyum vardı ama zamanla bu huyumu yenmek istedim ve içimden gelmesede yaparak o huyumu yendim.. herşey bizim elimizde yeterki farkına varıp, isteyelim
Bu da çok yoruyo insanı bencil olmak gerekiyo herhaldeBende öyle ama ne oldu?! Iste en azindan ben elimden geleni yaptim diyebiliyor insan
tabikide seviyorum sizleri İyiki varsınız..Sen bizi sev...
Boşver onu
Keşke önceden buraya dadanıp evi barkı adamları unutup boşlasaydık belki kıymet anlarlardı deveye diken misaliBenim kocam sizin kocanizi döver hih,en güzel benim kocam boşanır hahayttt.
Bu da çok yoruyo insanı bencil olmak gerekiyo herhalde
Yok ben annemlere gelmeden dadandim buraya ev koca moca hic umruma takmadin yine kıymete binmedim: / vay adi herif vay ,boyu poşu devrilesiceKeşke önceden buraya dadanıp evi barkı adamları unutup boşlasaydık belki kıymet anlarlardı deveye diken misali
Siz resmi olarak da ayrıldınız mıHemde cok yoruyor, yapip karsilik görememekte...yapmayip ondan beklemekte. Diri diri mezarda gibi hissediyordum kendimi. Aman 40 yasima girdim ve artik yeter ya, cirkin degilim, salak degilim ona muhtac hele hic degilim, niye cekecem yaa. Eski benligmi özledim, hatta nasildim onu bile hatirlamiyorum. Hayat ne zor bee
Sizin bi konununuz vardı galiba eşinizden şüpheleniyordunuz doğru mu hatırlıyorumYok ben annemlere gelmeden dadandim buraya ev koca moca hic umruma takmadin yine kıymete binmedim: / vay adi herif vay ,boyu poşu devrilesice
Pişman olmamak için yeterli bir sebeb bence ve ilgi alakayı içimden gelir isteyerek yaparım.. sadece gurur ve inat vs yapmam gereken yerlerde fazla duramam, geçen küs günlerime üzülürüm.. hemen barışmak isterim ve bunun içinde çabalarımda.. çünkü küs iken bende mutsuz ve yanlız olduğum için bir bakıma yine kendim için bunları yapıyorum..Bende öyle ama ne oldu?! Iste en azindan ben elimden geleni yaptim diyebiliyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?