- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
Ne zamanki kafamızda bitiriyoruz, gözümüzdeki perde ozaman kalkıyor...Buradaki yazilanlari okuyorumda ne kadar sey kabullenmisim kendime aciyorum:
1-esim evlendiyimizden beri her tartismada bosanalim diyip terk etmeye kalkisiyordu. Tabi hep ben neye ugradigimi sasirip aglamaya basladiktan sonra seni cok seviyorum ozur dilerim gibi zozler falan filan.
2-baslarda ailesi surekli par falan istiyodu kabul ettim benim ailemde boyle olabilirdi dedim kendi kendime esimde zaten utanip cekiniyodu ailesinin tavirlarindan karsimda ezilmesin dedim ona uzulme falan diyordum.
3-bana sen ne iyi birisin baska kadin olsa ailesine dusman etmisti adami falan diyodu. Iste cok sevmeler falan filan
4gorumcemin ve esinin bitmez saygisizliklari bana hep sustum saygisizlik yapmamak icin
Ve zamanla :
1-bugun her kucuk sorunda bosanicam tehditleri ve artik ozur dileme yok
-kendimize ev almayi dusunuyorduk ailesi tabi duydu yapisti almisken bizede alin esimde alicam falan soz dinlemiyo artik . Hatta karsi oldugum icin paragoz oldum paraya cok duskunmusum.
3-gecen bir bosanicam artik bitti falandan sonra gitmedi yarin giderim diye bir sure sonra geri konusmaya basladik bana sana boyle davranmak gerekiyo baska turlu anlamiyorsun sen bundan anliyorsun erkek benim her seye karisma sen karisamassin falan. Yok ben bosanicaktim sen birakmadin falan filan (sanki zorla ayagina zincir takmisim)
-inanki kendime dogru duzgun birsey almiyorum para biriktirmeye calisiyorduk ona baksana boyle yapma kendime dogru duzgun bisey almiyorum bizim icin faland dedim bana gicik gicik « demekki bir seye ihtiyacin yok » dedi
Olanlardan sonra ertesi gun sen ne tatlsisin askim cicimeler. O gunden beri hic birsey olmamis gibi davranmalar.
Resmen piskolojim bozuldu. Ama artik gozumde acildi. Ve yazdiklarim hayatim sadece bir ozeti
Aynen arkadasim sana katiliyorum ben kaybettiyim yillarima uzuluyorum verdigim emeklere simdi sifirdan basla herseye cok zor..Ne zamanki kafamızda bitiriyoruz, gözümüzdeki perde ozaman kalkıyor...
Aaa evt bide öyle bir durum var... güya başka bir şeye kızıp, onlara patlıyormuşuz..aa benim eşimde aynı.sadece kendi fikirleri önemlidir eleştiri kabul etmez.ona göre ben kafamda kuruyorum ona patlıyorum.ona göre hiç bir sorun yok
ayni surec desene bu aksam bir huzun coktu bana bir yalnizlik hissi bu boyle bir surec galiba gunluk tutucagim bu duygularimla ilgili galiba bakalimAynen bende öyle ne olursa, olsun çok acıyorum... ve birisi onun hakkında kötü söz söylediğinde içim acıyor.... hâlâ daha yüzünü görsem bazen üzülüyorum, ama biliyorum, böyle hayatıma devam edemem.. onun için kötü zamanlarımı aklıma getirip kendimi cesaretlendiriyorum...
Kız bu gidişle kendi kendine hallenip zevke gelecenanamdayımm...çay partisi varmış kalktım geldim.
Uyyy şu dudalara bakkk
Şiişşşşttt sexy çıkı çıkı naberrkızlar adımı değiştirdimm yuppiii yeni adım seksymaymunnsiz bana huri ya da maymun ya da seksy diyebilirsiniz
Ev almanya-da boşanırsam hiçbir hak talep edemem ve eşim inada gelip işi uzatır.. uğraşmak istemiyorum..bırak mahkeme satsın ozaman evi. eğer evlilik sonrası alındıysa ortak sonuşta
Almanya-da kağıt işlemleri çok olur ve yine imzalı birşeyler olduğu zaman, aralarına kayıp imzalatıcam... oyun oynarken kâğıtlarıda önlerine sürüp imzala derim, zaten bakmadanda imzalayacağını düşünüyorum... olmadı artık ev satıldıktan sonra tartışınca mecbur bunalıp imzalayacak... bıktırmak için elimden geleni yapıcam artıkTamamda yine seni bununla tehtit edecek, yani anlasmali bosanmayi caktirmadan nasil imzalatacaksin?
Annenlere anlattin mi artik durumu, yoksa hala bilmyorlar mi?
Türkiyede evlilik yaptım almanyada hiçbir hakkım yok...evet olabilir sende oranın imkanlarına göre alabildiğini al
Kız bu gidişle kendi kendine hallenip zevke gelecen
Ayyyhhh hem çok keyifliyim hem çok yorgunumŞiişşşşttt sexy çıkı çıkı naberr
bende evlenmeyi düşünmüyorum. ama pekde yaşayamadığım şeyleri bundan sonra yaşamasamda olur.aşkım kıZıM VAR annecim var yeterler banaKizlar ben bir daha evlenmeyi dusunmuyorum cunku korkuyorum benim kiz evladim var haberlere bir suru kotu seyler cikiyor korkuyorum ..bu yuzden bir huzun coktu bana sevmek sevilmek cok guzeldi cilvelesmek..sonra onun sicakligini hissedip guven icinde uyumak butun bunlar artik benim yasayamayacagin seyler su genc yasimda ... Zaten istemem de her erkek ayni kotu geliyo bana... Ama huzur da guzel be ..begenilmekte guzeldi ..ama Rabbimin biricigiyim zaten..zaten seviliyorum karmakarisigim yarin nufus mudurlugune gidip ikametgahimi degistiricem ilk adim haydi bismillah
Yok canım yaa... bir kaç akrabam falan var ama herkes kendi işinde gücünde... evliliğim türkiyede gerçekleştiği için türkiuede boşanmam lazm... ozamanda evden hak talep edemem.. etsem bile çok çekişmeli olacak işi inada bağlar... zaten evin satılması bizim durduğumuz mühitte pek kolay değil şuan bir iki müşteri var güzellikle onlardan birine sattırıp ondan sonra boşanmaya çalışıcam... ev satılınca zaten para benim banka hesabıma gelecepi için hakkımıda almış olurum.. ondan sonra ne isterse yapsın..Yaaaa canim almanyada hic mi arkadasin yok, yardim etsinler. Hem bi sürü türk avukatlari var, türkdanis var....bence bi önce danis, belki bi kolaylik gösterirler...hele ki mal dagitiminda.
Burda bi bayan vardi ama nicki aklima gelmiyor, kendiside almanyada yasiyor ve bu bosanma konularini cok iyi biliyor, bilmiyorum kendisi avukat mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?