2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

benim ev derdim yok.kayınpederinin evinde oturuyoruz.zaten bir birikimimiz de yoktu.tam tersi 400 gr.altının vardı hepsi gitti borçlarına...
Okulum bitsin mayısta vericem dilekceyi

Şimdi,finallerim var.
20 ocakta memlekete gidicem kafa dağatmaya.
Mayısa kadar da mezun olsam...
Sonra ver dilekçeyi yallahhh..
Acımıyorum artık.ezik olmasın.

Ne zamanki kafamızda bitiriyoruz, gözümüzdeki perde ozaman kalkıyor...

hiç düşünmüyorum kızlar...
Kimse kusura bakma sin bana bakacaklar...ha bakamıyolar mı giderim mor çatıya....kimseye müdanam yok

kuzucukklarrrr
Ne olacak böyle halimiz kız..
Bugun ne düşündüm,lan okadar çok toplanacak eşya var ki giderken götüreyim...cd ler,fotoğraf albümleri,yazlık-kislik kiyafetler,çeyizlikler,kızımın,kücúklük kıyafetleri...
Mesela ortak fotoğraf albümleri nolacak,kızın kücüklük cdleri...
Onları şimdiden yedeklesem mi ?
Ben çok plancıyüm,lan neler düşünüyorum yemin ederim.

aa benim eşimde aynı.sadece kendi fikirleri önemlidir eleştiri kabul etmez.ona göre ben kafamda kuruyorum ona patlıyorum.ona göre hiç bir sorun yok
Aaa evt bide öyle bir durum var... güya başka bir şeye kızıp, onlara patlıyormuşuz..

ayni surec desene bu aksam bir huzun coktu bana bir yalnizlik hissi bu boyle bir surec galiba gunluk tutucagim bu duygularimla ilgili galiba bakalim

Tamamda yine seni bununla tehtit edecek, yani anlasmali bosanmayi caktirmadan nasil imzalatacaksin?
Annenlere anlattin mi artik durumu, yoksa hala bilmyorlar mi?
Almanya-da kağıt işlemleri çok olur ve yine imzalı birşeyler olduğu zaman, aralarına kayıp imzalatıcam... oyun oynarken kâğıtlarıda önlerine sürüp imzala derim, zaten bakmadanda imzalayacağını düşünüyorum... olmadı artık ev satıldıktan sonra tartışınca mecbur bunalıp imzalayacak... bıktırmak için elimden geleni yapıcam artık annemlerin haberi yok, kardeşimin arkadaşı savcımı neymiş bu işlerden anlıyor, ondan biraz bilgi edinecek...sonra kardeşlerimle işimi halletmeye çalışıcam.. annemlere söylersem iş büyür ve babamlar evi bile satmadan boşanacaksan boşan uğraşma der falan der.. ve boşuna şimdiden stres yaşamayayım çünkü evin satılması epey sürer gibi...

Kizlar ben bir daha evlenmeyi dusunmuyorum cunku korkuyorum benim kiz evladim var haberlere bir suru kotu seyler cikiyor korkuyorum ..bu yuzden bir huzun coktu bana sevmek sevilmek cok guzeldi cilvelesmek..sonra onun sicakligini hissedip guven icinde uyumak butun bunlar artik benim yasayamayacagin seyler su genc yasimda ... Zaten istemem de her erkek ayni kotu geliyo bana... Ama huzur da guzel be ..begenilmekte guzeldi ..ama Rabbimin biricigiyim zaten..zaten seviliyorum karmakarisigim yarin nufus mudurlugune gidip ikametgahimi degistiricem ilk adim haydi bismillah

bende evlenmeyi düşünmüyorum. ama pekde yaşayamadığım şeyleri bundan sonra yaşamasamda olur.aşkım kıZıM VAR annecim var yeterler bana

Yok canım yaa... bir kaç akrabam falan var ama herkes kendi işinde gücünde... evliliğim türkiyede gerçekleştiği için türkiuede boşanmam lazm... ozamanda evden hak talep edemem.. etsem bile çok çekişmeli olacak işi inada bağlar... zaten evin satılması bizim durduğumuz mühitte pek kolay değil şuan bir iki müşteri var güzellikle onlardan birine sattırıp ondan sonra boşanmaya çalışıcam... ev satılınca zaten para benim banka hesabıma gelecepi için hakkımıda almış olurum.. ondan sonra ne isterse yapsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…