2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

dngesiz bi adamla zor günlrr geçirmişsin.
sanırım bizim psilolojimizi iyice bozmak istiyorlar.direnelim.sana böyle davranmak lazım demiş ya.sende kararını verdiysen aç davanı onada sadece şunu de. sana da böyle davranmak lazım !

kızlar adımı değiştirdimm yuppiii yeni adım seksymaymunn siz bana huri ya da maymun ya da seksy diyebilirsiniz

Ahahahahaa ayh buna sevindim...
Eski konular dursun no problem genelde gebelik hikâyelerin ve annemle ilgili sorunların.esimle ilgili bi şeyim yoktu

Konuşuncada ben boşanmak istemiyorum diyor, ve koz olarakta evi satmaktanda vazgeçiyor...

Tamamda yine seni bununla tehtit edecek, yani anlasmali bosanmayi caktirmadan nasil imzalatacaksin?
Annenlere anlattin mi artik durumu, yoksa hala bilmyorlar mi?

ben boşanmak istemiyorum derse olmuyor işte eşinle konuşman lazım hiçbir konuda zıt düşünmemeniz gerekiyor.buyüzden ben avukata danışacağım
Konuştum tabi böyle olmuyor, güzellikle boşanalım dedim.. ama biz almanyada yaşadığımız için, dilim yok ve hiçbir işlemi yapamıyorum... bunuda bildiği için git ne yaparsan yap diyor.. ve koz olarakta evi satmaktan vazgeçiyor.. evi satmadan boşanmak istiyorum ne alırsam kârdır.. zaten ev satılmasada sonra eşim ilerleyen zamanlarda illaki borçlanacak ve ev b.k yoluna gidecek... ev ikimizin üzerine kayıtlı sonradan başıma bela olur...

Yalniz kendinde suc gormeyenlerde var kendi dort dortluk gorenler mesela bende bosanmayi dusunuyorum eminim esim kendi kafasinda « benim gibi birini kaybetti ne hali varsa gorsun der » :))))
Amannn sanki ne düşündükleri çokta umrumuzda yaaa gül geç

Yaaaa canim almanyada hic mi arkadasin yok, yardim etsinler. Hem bi sürü türk avukatlari var, türkdanis var....bence bi önce danis, belki bi kolaylik gösterirler...hele ki mal dagitiminda.
Burda bi bayan vardi ama nicki aklima gelmiyor, kendiside almanyada yasiyor ve bu bosanma konularini cok iyi biliyor, bilmiyorum kendisi avukat mi...

annemdeyim,
Buraya gelirken esimi,aradım,saat 2 de mesgule attı.hala bilmiyo nerdeyim napiyorum kiminleyim...

Aynen bende öyle ne olursa, olsun çok acıyorum... ve birisi onun hakkında kötü söz söylediğinde içim acıyor.... hâlâ daha yüzünü görsem bazen üzülüyorum, ama biliyorum, böyle hayatıma devam edemem.. onun için kötü zamanlarımı aklıma getirip kendimi cesaretlendiriyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…