dngesiz bi adamla zor günlrr geçirmişsin.Buradaki yazilanlari okuyorumda ne kadar sey kabullenmisim kendime aciyorum:
1-esim evlendiyimizden beri her tartismada bosanalim diyip terk etmeye kalkisiyordu. Tabi hep ben neye ugradigimi sasirip aglamaya basladiktan sonra seni cok seviyorum ozur dilerim gibi zozler falan filan.
2-baslarda ailesi surekli par falan istiyodu kabul ettim benim ailemde boyle olabilirdi dedim kendi kendime esimde zaten utanip cekiniyodu ailesinin tavirlarindan karsimda ezilmesin dedim ona uzulme falan diyordum.
3-bana sen ne iyi birisin baska kadin olsa ailesine dusman etmisti adami falan diyodu. Iste cok sevmeler falan filan
4gorumcemin ve esinin bitmez saygisizliklari bana hep sustum saygisizlik yapmamak icin
Ve zamanla :
1-bugun her kucuk sorunda bosanicam tehditleri ve artik ozur dileme yok
-kendimize ev almayi dusunuyorduk ailesi tabi duydu yapisti almisken bizede alin esimde alicam falan soz dinlemiyo artik . Hatta karsi oldugum icin paragoz oldum paraya cok duskunmusum.
3-gecen bir bosanicam artik bitti falandan sonra gitmedi yarin giderim diye bir sure sonra geri konusmaya basladik bana sana boyle davranmak gerekiyo baska turlu anlamiyorsun sen bundan anliyorsun erkek benim her seye karisma sen karisamassin falan. Yok ben bosanicaktim sen birakmadin falan filan (sanki zorla ayagina zincir takmisim)
-inanki kendime dogru duzgun birsey almiyorum para biriktirmeye calisiyorduk ona baksana boyle yapma kendime dogru duzgun bisey almiyorum bizim icin faland dedim bana gicik gicik « demekki bir seye ihtiyacin yok » dedi
Olanlardan sonra ertesi gun sen ne tatlsisin askim cicimeler. O gunden beri hic birsey olmamis gibi davranmalar.
Resmen piskolojim bozuldu. Ama artik gozumde acildi. Ve yazdiklarim hayatim sadece bir ozeti
Ahahahahaa ayh buna sevindim...
Eski konular dursun no problem genelde gebelik hikâyelerin ve annemle ilgili sorunların.esimle ilgili bi şeyim yoktu
Konuşuncada ben boşanmak istemiyorum diyor, ve koz olarakta evi satmaktanda vazgeçiyor...Böyle geri tepebilir konuşup gitmek daha iyi olur sırf inadına imzalamayabilir
Konuşuncada ben boşanmak istemiyorum diyor, ve koz olarakta evi satmaktanda vazgeçiyor...
Konuştum tabi böyle olmuyor, güzellikle boşanalım dedim.. ama biz almanyada yaşadığımız için, dilim yok ve hiçbir işlemi yapamıyorum... bunuda bildiği için git ne yaparsan yap diyor.. ve koz olarakta evi satmaktan vazgeçiyor.. evi satmadan boşanmak istiyorum ne alırsam kârdır.. zaten ev satılmasada sonra eşim ilerleyen zamanlarda illaki borçlanacak ve ev b.k yoluna gidecek... ev ikimizin üzerine kayıtlı sonradan başıma bela olur...ben boşanmak istemiyorum derse olmuyor işte eşinle konuşman lazım hiçbir konuda zıt düşünmemeniz gerekiyor.buyüzden ben avukata danışacağım
Amannn sanki ne düşündükleri çokta umrumuzda yaaa gül geçYalniz kendinde suc gormeyenlerde var kendi dort dortluk gorenler mesela bende bosanmayi dusunuyorum eminim esim kendi kafasinda « benim gibi birini kaybetti ne hali varsa gorsun der » :))))
Konuştum tabi böyle olmuyor, güzellikle boşanalım dedim.. ama biz almanyada yaşadığımız için, dilim yok ve hiçbir işlemi yapamıyorum... bunuda bildiği için git ne yaparsan yap diyor.. ve koz olarakta evi satmaktan vazgeçiyor.. evi satmadan boşanmak istiyorum ne alırsam kârdır.. zaten ev satılmasada sonra eşim ilerleyen zamanlarda illaki borçlanacak ve ev b.k yoluna gidecek... ev ikimizin üzerine kayıtlı sonradan başıma bela olur...
Aynen bende öyle ne olursa, olsun çok acıyorum... ve birisi onun hakkında kötü söz söylediğinde içim acıyor.... hâlâ daha yüzünü görsem bazen üzülüyorum, ama biliyorum, böyle hayatıma devam edemem.. onun için kötü zamanlarımı aklıma getirip kendimi cesaretlendiriyorum...Selam arkadaslar bu sureci bastan beri bilen cok yakin dostum var onu aradim son durumumu soyledim ve bosanacagimi soyledim..oda esim hakkinda kotu seyler soyleyince kendimi kotu hissettim neden acaba mesela esim olse cok uzulurum cunku kizimin babasi ve zamaninda deliler gibi asik oldugum adam rabbim onu korusun ama hakkimi helal etmiyorum ahirette elbette hesaplasirizda.. Neden boyle kotu hissetim sizce.. Halbuki esime serefsiz dedi arkadasim ki haklida zaten esim bana surekli serefsi adi ve daha otesi der. ..ben neden boyleyim onu sevmiyorum ama aciyorum galiba neden aciyorum acaba
Halbuki bir cocukla siginti gibi yasayan benim o ise lux icinde ama neden ona aciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?