2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

benim ev derdim yok.kayınpederinin evinde oturuyoruz.zaten bir birikimimiz de yoktu.tam tersi 400 gr.altının vardı hepsi gitti borçlarına...
Okulum bitsin mayısta vericem dilekceyi
Ozamana kadar elinden geldiğince gizliden birikim yapmaya çalış... mayısa birşey kalmamış...

Aynen arkadasim sana katiliyorum ben kaybettiyim yillarima uzuluyorum verdigim emeklere simdi sifirdan basla herseye cok zor..
Zaten en çok bundan dolayı kendime cesaret veriyorum.. 8 senem boşa gitti geriye baktığımda, boşa geçmiş senelerim aklıma geldikçe çok üzülüyorum ve artık bir senem bile boşa gitsin istemiyorum...

Eşya toplama işlemi en acı veren olay... o eskiye ait resimleri silmek falan... galiba ben kardeşime hepsini sildiririmm.. benim elim gitmez gibi

Yakın zamanda satılma durumu varsa onu bekle madem

Eşya toplama işlemi en acı veren olay... o eskiye ait resimleri silmek falan... galiba ben kardeşime hepsini sildiririmm.. benim elim gitmez gibi
telefonda sorun olmaz.çünkü ben ona geçen sene niye sosyal medyada benim hiç fotom yok demiştim.baktım,hala yok,yakın zaman önce bende kaldırdım onun fotolarını benden..
Ben büyük hayallerle kurduğum evden eşyalarını toplarken çok ağlayacağım o kesin.

Hadi canim, gercekten caktirmadan mi imzalatmayi mi düsünüyon?! haha iyide, sonra farkina varinca daha giciklasmaz mi ve sonra beni kandiripta yapti deyip geri cekebilir?
Ev almanyada demi? Bence sen o isleri almanyada arastir cünkü kanunlar burda baska isliyor...bi türk avukati bul ve sor.
Gütertrennung diye bisey var, yani ayrilinca hersey paylasiliyor..
Tabi sen bilirsin ama ben anneme bisey anlatmadan asla duramazdim, zaten o uyanik kadin benim her halimden anlardi)

Hayalen
Babam eşimden borç istemişti 5bin₺ benim koca artistlik yapıcam diye 15bin₺ çekti hepsini verdi.(tabi ki kredi total de 6.kredi oldu)
Ödemede çok zorlanıyor çekme dediğim halde çekti.
Babam 15 e ihtiyacı vardı ama bizden 5 istemisti.bizimki artislik yaptı.
Babam o parayı ödedi.bende aldım kendi hesabıma yatırdım.
Eşimin tek lafı oldu "15binle mi kendini garantiye alacaksın" oldu.
Bende "yooo ne alaka" dedim.hep erkekler mi diyecek azcık da biz diyelim ne alakaaa

kızlar biliyorum.gıcık oldunuzz ama gerçekten huri benim bu sitede 10 senedir kullandığım isimdi.üstelik öz adım değisiklik yapıp öyle katılabilirdim aranıza.acele ettim.
Profil fotomla artık oynamayacağım söz.rahatsız edici çok sık değiştirmek.
İşin gırgırı bir yana pskolojim bozuk gerçekten kendimi gır gır şamataya veriyorum.mazur Gôrün toparlayacağım.

Bende asla bir daha evlenmeyi düsünmüyorum zaten simdiki bu ruh halimle hic bir erkegi düsünemiyorum yanimda. Bende cok korkuyorum cocuklarim icin ama bunlar normal. Tabiki sevmek ve sevilmek güzel ama ben 12 senedir zaten bunlari yasamadim ve kendimi hep yalniz hissettim. Hic belli olmaz canim ya, birazda sans/kismet isi bunlar....

Hmm anladim tabi hersey TRde yapildiysa konu beni asar, sen en iyisini bilirsin canim. Sen kendini garantiye alda gerisi hal olur ;-)

Yok be gicik olan yok, sen keyfine bak. Zaten kafa dagitmak icin takiliyoruz burda

Yok be gicik olan yok, sen keyfine bak. Zaten kafa dagitmak icin takiliyoruz burda
Gece moral bozucu olaylar yaşadım yine...alt üst oldum.cinsel içeriklere çok girmek istemiyorum aslında....benim mevzun cinsellikden ziyade kadınlık gururumun zedelenmesi...taktim abi...o iş düzelse sanki herşey düzeltecek gibi geliyor...orda takılı kaldım

Kendime cok kiziyorum yaaa ve artik biraz mutlu olmak istiyorum. Zaten evliliktede hep yalnizdim ve cocuklarla cogunlukla ben ilgileniyordum ama simdi niye bu kadar zayifim ve kendimi gücsüz hissediyorum?! Hic bir seye tahamülüm yok ve istemeden cocuklara kiziyorum....acaba basarabilcekmiyim korkusu var hep...ilerde cocuklardan dolayi zorlaninca yine onu af ederim korkusu var. Biliyorum asla o hatayi yapmamaliyim cünkü her yolu denedik ve olmuyor, olmicakta ama ne zaman gececek bu negatif duygular yaaaa.
Öfff sanki siz daha iyi durumdasinizda size akil soruyom))

Gel bide bana sor....ayni bendede öyle canim, su aklimdaki sorulari bir türlü atamiyorum, hep neden neden neden. Bi türlü kabul edemiyorum, yaw iste adam anormal de bitsin ama iste insan hak etmedigni bildigi icin cok agirina gidiyo. Hani cirkin, bakimsiz, tembel, salak, beceriksiz felan olsak...
Hayatimizin icine ettiler beee

Ettikle gibi,bide hiç bişey yokmuş gibi davranmaları yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…