Ozamana kadar elinden geldiğince gizliden birikim yapmaya çalış... mayısa birşey kalmamış...benim ev derdim yok.kayınpederinin evinde oturuyoruz.zaten bir birikimimiz de yoktu.tam tersi 400 gr.altının vardı hepsi gitti borçlarına...
Okulum bitsin mayısta vericem dilekceyi
Zaten en çok bundan dolayı kendime cesaret veriyorum.. 8 senem boşa gitti geriye baktığımda, boşa geçmiş senelerim aklıma geldikçe çok üzülüyorum ve artık bir senem bile boşa gitsin istemiyorum...Aynen arkadasim sana katiliyorum ben kaybettiyim yillarima uzuluyorum verdigim emeklere simdi sifirdan basla herseye cok zor..
Eşya toplama işlemi en acı veren olay... o eskiye ait resimleri silmek falan... galiba ben kardeşime hepsini sildiririmm.. benim elim gitmez gibikuzucukklarrrr
Ne olacak böyle halimiz kız..
Bugun ne düşündüm,lan okadar çok toplanacak eşya var ki giderken götüreyim...cd ler,fotoğraf albümleri,yazlık-kislik kiyafetler,çeyizlikler,kızımın,kücúklük kıyafetleri...
Mesela ortak fotoğraf albümleri nolacak,kızın kücüklük cdleri...
Onları şimdiden yedeklesem mi ?
Ben çok plancıyüm,lan neler düşünüyorum yemin ederim.
Yakın zamanda satılma durumu varsa onu bekle mademYok canım yaa... bir kaç akrabam falan var ama herkes kendi işinde gücünde... evliliğim türkiyede gerçekleştiği için türkiuede boşanmam lazm... ozamanda evden hak talep edemem.. etsem bile çok çekişmeli olacak işi inada bağlar... zaten evin satılması bizim durduğumuz mühitte pek kolay değil şuan bir iki müşteri var güzellikle onlardan birine sattırıp ondan sonra boşanmaya çalışıcam... ev satılınca zaten para benim banka hesabıma gelecepi için hakkımıda almış olurum.. ondan sonra ne isterse yapsın..
Sence ben kaçın kurrasıyımdırOzamana kadar elinden geldiğince gizliden birikim yapmaya çalış... mayısa birşey kalmamış...
telefonda sorun olmaz.çünkü ben ona geçen sene niye sosyal medyada benim hiç fotom yok demiştim.baktım,hala yok,yakın zaman önce bende kaldırdım onun fotolarını benden..Eşya toplama işlemi en acı veren olay... o eskiye ait resimleri silmek falan... galiba ben kardeşime hepsini sildiririmm.. benim elim gitmez gibi
Almanya-da kağıt işlemleri çok olur ve yine imzalı birşeyler olduğu zaman, aralarına kayıp imzalatıcam... oyun oynarken kâğıtlarıda önlerine sürüp imzala derim, zaten bakmadanda imzalayacağını düşünüyorum... olmadı artık ev satıldıktan sonra tartışınca mecbur bunalıp imzalayacak... bıktırmak için elimden geleni yapıcam artıkannemlerin haberi yok, kardeşimin arkadaşı savcımı neymiş bu işlerden anlıyor, ondan biraz bilgi edinecek...sonra kardeşlerimle işimi halletmeye çalışıcam.. annemlere söylersem iş büyür ve babamlar evi bile satmadan boşanacaksan boşan uğraşma der falan der.. ve boşuna şimdiden stres yaşamayayım çünkü evin satılması epey sürer gibi...
Kizlar ben bir daha evlenmeyi dusunmuyorum cunku korkuyorum benim kiz evladim var haberlere bir suru kotu seyler cikiyor korkuyorum ..bu yuzden bir huzun coktu bana sevmek sevilmek cok guzeldi cilvelesmek..sonra onun sicakligini hissedip guven icinde uyumak butun bunlar artik benim yasayamayacagin seyler su genc yasimda ... Zaten istemem de her erkek ayni kotu geliyo bana... Ama huzur da guzel be ..begenilmekte guzeldi ..ama Rabbimin biricigiyim zaten..zaten seviliyorum karmakarisigim yarin nufus mudurlugune gidip ikametgahimi degistiricem ilk adim haydi bismillah
Yok canım yaa... bir kaç akrabam falan var ama herkes kendi işinde gücünde... evliliğim türkiyede gerçekleştiği için türkiuede boşanmam lazm... ozamanda evden hak talep edemem.. etsem bile çok çekişmeli olacak işi inada bağlar... zaten evin satılması bizim durduğumuz mühitte pek kolay değil şuan bir iki müşteri var güzellikle onlardan birine sattırıp ondan sonra boşanmaya çalışıcam... ev satılınca zaten para benim banka hesabıma gelecepi için hakkımıda almış olurum.. ondan sonra ne isterse yapsın..
Kızlar huriyi kaybediyoruzAyyyhhh hem çok keyifliyim hem çok yorgunum
Ama şöyle biscolata erkegine asla hayır dönem
kızlar biliyorum.gıcık oldunuzz ama gerçekten huri benim bu sitede 10 senedir kullandığım isimdi.üstelik öz adımdeğisiklik yapıp öyle katılabilirdim aranıza.acele ettim.
Profil fotomla artık oynamayacağım söz.rahatsız edici çok sık değiştirmek.
İşin gırgırı bir yana pskolojim bozuk gerçekten kendimi gır gır şamataya veriyorum.mazur Gôrün toparlayacağım.
Kızlar huriyi kaybediyoruz
Gece moral bozucu olaylar yaşadım yine...alt üst oldum.cinsel içeriklere çok girmek istemiyorum aslında....benim mevzun cinsellikden ziyade kadınlık gururumun zedelenmesi...taktim abi...o iş düzelse sanki herşey düzeltecek gibi geliyor...orda takılı kaldımYok be gicik olan yok, sen keyfine bak. Zaten kafa dagitmak icin takiliyoruz burda
Gece moral bozucu olaylar yaşadım yine...alt üst oldum.cinsel içeriklere çok girmek istemiyorum aslında....benim mevzun cinsellikden ziyade kadınlık gururumun zedelenmesi...taktim abi...o iş düzelse sanki herşey düzeltecek gibi geliyor...orda takılı kaldım
Kendime cok kiziyorum yaaa ve artik biraz mutlu olmak istiyorum. Zaten evliliktede hep yalnizdim ve cocuklarla cogunlukla ben ilgileniyordum ama simdi niye bu kadar zayifim ve kendimi gücsüz hissediyorum?! Hic bir seye tahamülüm yok ve istemeden cocuklara kiziyorum....acaba basarabilcekmiyim korkusu var hep...ilerde cocuklardan dolayi zorlaninca yine onu af ederim korkusu var. Biliyorum asla o hatayi yapmamaliyim cünkü her yolu denedik ve olmuyor, olmicakta ama ne zaman gececek bu negatif duygular yaaaa.
Öfff sanki siz daha iyi durumdasinizda size akil soruyom))
Ettikle gibi,bide hiç bişey yokmuş gibi davranmaları yok muGel bide bana sor....ayni bendede öyle canim, su aklimdaki sorulari bir türlü atamiyorum, hep neden neden neden. Bi türlü kabul edemiyorum, yaw iste adam anormal de bitsin ama iste insan hak etmedigni bildigi icin cok agirina gidiyo. Hani cirkin, bakimsiz, tembel, salak, beceriksiz felan olsak...
Hayatimizin icine ettiler beee
Evt bencede günlük tut, gün gelir kalbin yumuşarsa lazım olur...ayni surec desene bu aksam bir huzun coktu bana bir yalnizlik hissi bu boyle bir surec galiba gunluk tutucagim bu duygularimla ilgili galiba bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?