2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Benim çocuğum ypk ve 28 yaşındayım, elbetteki sevmek, sevilmek çok güzel duygular fakat, aynı sorunları tekrar yaşama ihtimali beni korkuttuğu için evliliğe uzak bakıyorum... sanırım aynı sorunları tekrar yaşamaya gücüm yok gibi en basitinden, kaynana, görümce ile tartışma ihtimalinin düşüncesi bile bi yorgunluk veriyor...

Ağlamamak hüzünlenmemek eldw değil zaten... ogünlerimiz için güç toplamamız lazım..

Ya zaten arada buraya girip yorum yazarken yakalanıyorum, kiminke yazışıyorsun bakim deyip duruyor, bende arkadaşımla deyip göstermiyorum.. birşeylerden şüpheleniyor bakalım nasıl olacak... kağıdı imzalattıktan sonra sorun çıkmaz ben türkiye'ye dönmüş olurum ve eşim üşengeçtir kalkıp türkiyeye gelip okadar uğraşmaz... ayrıca burada yanlız değilim babamın karşısına çıkmaya biraz cesareti olması lazım..öyle kolay değil....

İyi yapmışsın

Bulursan haber ver, belki bir umut bizde arkandan geliriz..
Ümidim var.kızıma çok güveniyorum çok aklı başında 8 yasında ama eşim konusunda ablam gibi destek,asla ağzındanlaf çıkmaz değişik bir çocuk.bana her konuda destek...
Aşkı bulurmuyumbilmiyorum.Rabbim büyük hata yaptırmadan canımı alsın da razıyım bir ömür kocadız geçsin.işin latifesi hepsi

Geç kaldın, adın çoktannn çıktı bile sexy hatun
Ruhum deli napayım bacım.:)

Aferim kızzz helal sana bende olanını eve yatırdım, güya düzelecek diye evimizi kurduk, neyse en azından hevesimi aldım... napim geçti artık..
Valla kaptım 15 bini...napayım kendimi bir sekil garantiye almak lazım onuda mı yesin

Ağlamamak hüzünlenmemek eldw değil zaten... ogünlerimiz için güç toplamamız lazım..
Kesiikle hep kuyrugu dik tutuyoruz kızlar...yanağı ısır,dili ısır ama gülümse

Aşk olsun, seni yanlış anladığımız yok, sayende bizde eğleniyoruz.. yani en azından ben eğleniyorum... arada gır gır şamata iyidir.. yoksa hepten piskolojik olarak çökeriz

Hayırlısı..bir an önce mayıs ayı olsun bende ipleri koparmaya başlayalım artık...
Adam akşam geliyor yanakıtan bir öpüyo bütün bağımız bu...
Son t.v.,yemek,derken hoop ben salonda o yatakta hadi iyi uykular.bunlar evliliği ne sanıyolar acaba?

Cinsellik düzelse bile yinede diğer sorunlar bile boşanmaya yeterli bir sebeb bence.. burda cinsel hayati normal olup boşanmayı düşünenlerde var...

Benim 1 ay kadar fena etkiledi 3 aydan fazladır ayrı yattım kendimi onsuzluğa alıştırdım.... çünkü birlikte mutlu olamıyoruz artık boşa kürek çekmenin anlamı yok...

Aynen canım ama bellide olmaz yaa.. gün gelir bir bakmışız aşk bizimde kapımızı çalmış olur belki:) şuan için evliliğe karşı güvensizlik ve korku var ama bu çok normal... zamanla geçer gibi düşünüyorum.. ama illa evlenicem diye bir kaide'de yok.. hakkımda hayırlısı neyse allahım onu nasib eylesin..

Uff yaaa ufffff ağlamak istiyorumm... böyle evlilikmi olur yaaa.... al karını kucağına götür yatağına bir iki koklaş cilveleş sonra sarılarak yat uyu.... neden yapamazlarki bunu yaaa offf aşık olasım geldi şimdi... sevmek ve sevilmeyi özledimmmm

Kızlar fazla girip rahat rahat yazamıyorum.. annem işgilleniyor.. kiminle yazışıyorsun deyip duruyor, arkadaşım diye geçiştiriyorum.. bakalım nereye kadar

kizlar Allah inanciniz varsa eger senai demircinin sevildigini bil siirini dinlenemenizi oneriyorum psikoliga vercek param yok bu yuzdeb pop sarki dinlemiyorum etegi belinde haric.. Ve bol senai demirci siirleri ve rahatlatici fon muzikleri dinliyorum benim kendim yaptiklarim bunlar

Abi bu adam beni delirtiyo...
Bugün 3 de ise gidecek.kuzenim geldi kahvaltıya...
1.hurbizimle yatmıyo salonda yatıyo dedi.
2.kuzenim nişanlı,evlenince tuzlaya gel yanımıza bizde oraya taşınıyoruz bize komşu olursun.diyo.
Lan ne güzel kafssında planlar var benim haberim yok hiç birinden.evlilik adı altında arkadaş hayatı yaşıyoruz lan biz diye bağarmak istiyorum...
Bu adamnasıl hiç bir problem yokmuş gibi davranabiliyor.
Tabi ki kuzenime problemliyiz diyecek hali yok ama şöyle de yapma yani be adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…