Benim çocuğum ypk ve 28 yaşındayım, elbetteki sevmek, sevilmek çok güzel duygular fakat, aynı sorunları tekrar yaşama ihtimali beni korkuttuğu için evliliğe uzak bakıyorum... sanırım aynı sorunları tekrar yaşamaya gücüm yok gibi en basitinden, kaynana, görümce ile tartışma ihtimalinin düşüncesi bile bi yorgunluk veriyor...Kizlar ben bir daha evlenmeyi dusunmuyorum cunku korkuyorum benim kiz evladim var haberlere bir suru kotu seyler cikiyor korkuyorum ..bu yuzden bir huzun coktu bana sevmek sevilmek cok guzeldi cilvelesmek..sonra onun sicakligini hissedip guven icinde uyumak butun bunlar artik benim yasayamayacagin seyler su genc yasimda ... Zaten istemem de her erkek ayni kotu geliyo bana... Ama huzur da guzel be ..begenilmekte guzeldi ..ama Rabbimin biricigiyim zaten..zaten seviliyorum karmakarisigim yarin nufus mudurlugune gidip ikametgahimi degistiricem ilk adim haydi bismillah
Bulursan haber ver, belki bir umut bizde arkandan geliriz..Ben aşk Kadınıyım...
O askı bulmadan ölmeyeceğimmmm..(İnşaallah)
Geç kaldın, adın çoktannn çıktı bile sexy hatunYok ya ben şu profili,değistireyim bu foto beni fazla şey ettiadım çıkacak 19 a
Aferim kızzz helal sana bende olanını eve yatırdım, güya düzelecek diye evimizi kurduk, neyse en azından hevesimi aldım... napim geçti artık..Sence ben kaçın kurrasıyımdır
15 bin ₺ param var
Ağlamamak hüzünlenmemek eldw değil zaten... ogünlerimiz için güç toplamamız lazım..telefonda sorun olmaz.çünkü ben ona geçen sene niye sosyal medyada benim hiç fotom yok demiştim.baktım,hala yok,yakın zaman önce bende kaldırdım onun fotolarını benden..
Ben büyük hayallerle kurduğum evden eşyalarını toplarken çok ağlayacağım o kesin.
Ya zaten arada buraya girip yorum yazarken yakalanıyorum, kiminke yazışıyorsun bakim deyip duruyor, bende arkadaşımla deyip göstermiyorum.. birşeylerden şüpheleniyor bakalım nasıl olacak... kağıdı imzalattıktan sonra sorun çıkmaz ben türkiye'ye dönmüş olurum ve eşim üşengeçtir kalkıp türkiyeye gelip okadar uğraşmaz... ayrıca burada yanlız değilim babamın karşısına çıkmaya biraz cesareti olması lazım..öyle kolay değil....Hadi canim, gercekten caktirmadan mi imzalatmayi mi düsünüyon?! haha iyide, sonra farkina varinca daha giciklasmaz mi ve sonra beni kandiripta yapti deyip geri cekebilir?
Ev almanyada demi? Bence sen o isleri almanyada arastir cünkü kanunlar burda baska isliyor...bi türk avukati bul ve sor.
Gütertrennung diye bisey var, yani ayrilinca hersey paylasiliyor..
Tabi sen bilirsin ama ben anneme bisey anlatmadan asla duramazdim, zaten o uyanik kadin benim her halimden anlardi)
İyi yapmışsınHayalen
Babam eşimden borç istemişti 5bin₺ benim koca artistlik yapıcam diye 15bin₺ çekti hepsini verdi.(tabi ki kredi total de 6.kredi oldu)
Ödemede çok zorlanıyor çekme dediğim halde çekti.
Babam 15 e ihtiyacı vardı ama bizden 5 istemisti.bizimki artislik yaptı.
Babam o parayı ödedi.bende aldım kendi hesabıma yatırdım.
Eşimin tek lafı oldu "15binle mi kendini garantiye alacaksın" oldu.
Bende "yooo ne alaka" dedim.hep erkekler mi diyecek azcık da biz diyelim ne alakaaa
Ümidim var.kızıma çok güveniyorum çok aklı başında 8 yasında ama eşim konusunda ablam gibi destek,asla ağzındanlaf çıkmaz değişik bir çocuk.bana her konuda destek...Bulursan haber ver, belki bir umut bizde arkandan geliriz..
Ruhum deli napayım bacım.:)Geç kaldın, adın çoktannn çıktı bile sexy hatun
Valla kaptım 15 bini...napayım kendimi bir sekil garantiye almak lazım onuda mı yesinAferim kızzz helal sana bende olanını eve yatırdım, güya düzelecek diye evimizi kurduk, neyse en azından hevesimi aldım... napim geçti artık..
Kesiikle hep kuyrugu dik tutuyoruz kızlar...yanağı ısır,dili ısır ama gülümseAğlamamak hüzünlenmemek eldw değil zaten... ogünlerimiz için güç toplamamız lazım..
Aşk olsun, seni yanlış anladığımız yok, sayende bizde eğleniyoruz.. yani en azından ben eğleniyorum... arada gır gır şamata iyidir.. yoksa hepten piskolojik olarak çökerizkızlar biliyorum.gıcık oldunuzz ama gerçekten huri benim bu sitede 10 senedir kullandığım isimdi.üstelik öz adımdeğisiklik yapıp öyle katılabilirdim aranıza.acele ettim.
Profil fotomla artık oynamayacağım söz.rahatsız edici çok sık değiştirmek.
İşin gırgırı bir yana pskolojim bozuk gerçekten kendimi gır gır şamataya veriyorum.mazur Gôrün toparlayacağım.
Hayırlısı..bir an önce mayıs ayı olsun bende ipleri koparmaya başlayalım artık...Ya zaten arada buraya girip yorum yazarken yakalanıyorum, kiminke yazışıyorsun bakim deyip duruyor, bende arkadaşımla deyip göstermiyorum.. birşeylerden şüpheleniyor bakalım nasıl olacak... kağıdı imzalattıktan sonra sorun çıkmaz ben türkiye'ye dönmüş olurum ve eşim üşengeçtir kalkıp türkiyeye gelip okadar uğraşmaz... ayrıca burada yanlız değilim babamın karşısına çıkmaya biraz cesareti olması lazım..öyle kolay değil....
Aynen önce alabilirsem evin yarı parasını almam lazım.. gerisi güzellikle olmasada illaki hallonur..Hmm anladim tabi hersey TRde yapildiysa konu beni asar, sen en iyisini bilirsin canim. Sen kendini garantiye alda gerisi hal olur ;-)
Cinsellik düzelse bile yinede diğer sorunlar bile boşanmaya yeterli bir sebeb bence.. burda cinsel hayati normal olup boşanmayı düşünenlerde var...Gece moral bozucu olaylar yaşadım yine...alt üst oldum.cinsel içeriklere çok girmek istemiyorum aslında....benim mevzun cinsellikden ziyade kadınlık gururumun zedelenmesi...taktim abi...o iş düzelse sanki herşey düzeltecek gibi geliyor...orda takılı kaldım
Benim 1 ay kadar fena etkiledi 3 aydan fazladır ayrı yattım kendimi onsuzluğa alıştırdım.... çünkü birlikte mutlu olamıyoruz artık boşa kürek çekmenin anlamı yok...Kendime cok kiziyorum yaaa ve artik biraz mutlu olmak istiyorum. Zaten evliliktede hep yalnizdim ve cocuklarla cogunlukla ben ilgileniyordum ama simdi niye bu kadar zayifim ve kendimi gücsüz hissediyorum?! Hic bir seye tahamülüm yok ve istemeden cocuklara kiziyorum....acaba basarabilcekmiyim korkusu var hep...ilerde cocuklardan dolayi zorlaninca yine onu af ederim korkusu var. Biliyorum asla o hatayi yapmamaliyim cünkü her yolu denedik ve olmuyor, olmicakta ama ne zaman gececek bu negatif duygular yaaaa.
Öfff sanki siz daha iyi durumdasinizda size akil soruyom))
Aynen canım ama bellide olmaz yaa.. gün gelir bir bakmışız aşk bizimde kapımızı çalmış olur belki:)Ümidim var.kızıma çok güveniyorum çok aklı başında 8 yasında ama eşim konusunda ablam gibi destek,asla ağzındanlaf çıkmaz değişik bir çocuk.bana her konuda destek...
Aşkı bulurmuyumbilmiyorum.Rabbim büyük hata yaptırmadan canımı alsın da razıyım bir ömür kocadız geçsin.işin latifesi hepsi
Ruhum deli napayım bacım.:)
Valla kaptım 15 bini...napayım kendimi bir sekil garantiye almak lazım onuda mı yesin
Kesiikle hep kuyrugu dik tutuyoruz kızlar...yanağı ısır,dili ısır ama gülümse
Uff yaaa ufffff ağlamak istiyorumm... böyle evlilikmi olur yaaa.... al karını kucağına götür yatağına bir iki koklaş cilveleş sonra sarılarak yat uyu.... neden yapamazlarki bunu yaaa offf aşık olasım geldi şimdi... sevmek ve sevilmeyi özledimmmmHayırlısı..bir an önce mayıs ayı olsun bende ipleri koparmaya başlayalım artık...
Adam akşam geliyor yanakıtan bir öpüyo bütün bağımız bu...
Son t.v.,yemek,derken hoop ben salonda o yatakta hadi iyi uykular.bunlar evliliği ne sanıyolar acaba?
İyi geceler sexy babyneyse ben uyuyayım.
kizlar Allah inanciniz varsa eger senai demircinin sevildigini bil siirini dinlenemenizi oneriyorum psikoliga vercek param yok bu yuzdeb pop sarki dinlemiyorum etegi belinde haric.. Ve bol senai demirci siirleri ve rahatlatici fon muzikleri dinliyorum benim kendim yaptiklarim bunlarKendime cok kiziyorum yaaa ve artik biraz mutlu olmak istiyorum. Zaten evliliktede hep yalnizdim ve cocuklarla cogunlukla ben ilgileniyordum ama simdi niye bu kadar zayifim ve kendimi gücsüz hissediyorum?! Hic bir seye tahamülüm yok ve istemeden cocuklara kiziyorum....acaba basarabilcekmiyim korkusu var hep...ilerde cocuklardan dolayi zorlaninca yine onu af ederim korkusu var. Biliyorum asla o hatayi yapmamaliyim cünkü her yolu denedik ve olmuyor, olmicakta ama ne zaman gececek bu negatif duygular yaaaa.
Öfff sanki siz daha iyi durumdasinizda size akil soruyom))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?