- 16 Aralık 2017
- 99
- 35
- 3
- 39
Bir erkeğin esini arzulamamasi cok enteresan benim esimde oyleydi.sizdede cocuk barmi yasiniz kac acabaElbette normal degil, benim ex ne bir ayi, bir sene olmasa umrunda degildi. Ama bunlar ailece böyle....abisi 56 yasinda bekar ve uzuuuuun zamandir beraberligi yok, hic evlenmedi, ablasinin biri 43 yasinda bekar, hic bisey yasamamis (lezbiyen mi acaba diye düsünüyoz) diger ablasi 50 yasinda, on sene önce bosandi ve oda öyle yalnizliktan memnun gibi, hayatina kimse girmedi. Ne bilim, bunlar ailece aseksuel diye düsünüyorum ama eminde degilim. Amaaaan bana ne yaaa, 12 sene acaba su mu bu mu diye kafayi yedim
siz neden boşanıyorsunuz?Bende bosaniyorum
Hmm ben neden bosaniyorummm ...iste sebebler :::: hakaret, hor gorme, ( beni be ailemi kendi ne boksa! ) fiziksel ve ruhsal siddet vardi iste evladini severdi ama yalniz beni bir gram bile sevmedi ..boyle istesiz neden boşanıyorsunuz?
Evet dava acildiiallah yardımcınız olsun.bend 6 aylık evliyim.5 aylık evliyken dava açtık.şimdi dilekçe aşamasındayız.siz dava açtınızmı
Boşanma surecindeysen ondan herseyi bekleyebilirsin ..sonuna kadar cirkeflesebilir..benimki çekişmelievladınızla çok mutlu olun inşallah.ama ben eşimin napmaya çalıştığını anlayamıyorum.
öncelikle herkese merhaba.bu gruba bende dahilim .hatta ben niyetli olmaktan daha öteye geçtim ve dava açtım.daha 6 aylık evliyim.toplu nikah merasimi gibi burasıda toplu boşanma merasimi olmuş:)
hoşbuldum sağolun.eşimle evlendiğimiz ilk günden beri kavga dövüş.akşama kadar anem babam diyip evin içinde dolanırdı.dayanamadım artık.boşanalım dedik.avukata gittik sözde anlaşmalı boşanacaktık.enazından avukat dedi 1 yıl dolmadığı için anlaşmalı olmaz ama eşya vs.olayında anlaşırsanız çabuk biter ddedi.sonra iş çekişmeliye döndü
Hoş geldiniz,kızlar biz daha karar verme aşamasındayız,henüz hamle yapmadık.siz hızlısınız..hakkımızda hayırlısı olsun.Bende bosaniyorum
Bir erkeğin esini arzulamamasi cok enteresan benim esimde oyleydi.sizdede cocuk barmi yasiniz kac acaba
Iyi dayanmiisssinEvet cok enteresan :/ 3 tane cocugum var ve 40 yasindayim.
Iyi dayanmiisssin
Hepimiz icin hayirlisi....Evet, gercekten iyi dayandim.Bilmem belki böyle olmasi gerekiyordu...
Cocukla ilgilenir.gecen avukati benim avukatima demişki cocuk ocin her ay 600 tl para verelim sadece demiş ..Senin konularini biraz okudum...iyiki ayrilmissin. Cocukla ilgileniyor mu?
Cocukla ilgilenir.gecen avukati benim avukatima demişki cocuk ocin her ay 600 tl para verelim sadece demiş ..
Anlasmali istemiyorum cekismeli olacak. Ailemle deilBen almanyada yasiyorum, o yüzden oradaki kurallari bilmiyorum. Anladigim kadar az...itiraz edemezmisin? Ailende mi kaliyorsunuz?
Anlasmali istemiyorum cekismeli olacak. Ailemle deil
Aramıza hoş geldin:)) az kaldı sayılır bir kaç ay sonra bizde inşaallah arkandan geliyoruzöncelikle herkese merhaba.bu gruba bende dahilim .hatta ben niyetli olmaktan daha öteye geçtim ve dava açtım.daha 6 aylık evliyim.toplu nikah merasimi gibi burasıda toplu boşanma merasimi olmuş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?