2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Bir erkeğin esini arzulamamasi cok enteresan benim esimde oyleydi.sizdede cocuk barmi yasiniz kac acaba

allah yardımcınız olsun.bend 6 aylık evliyim.5 aylık evliyken dava açtık.şimdi dilekçe aşamasındayız.siz dava açtınızmı

öncelikle herkese merhaba.bu gruba bende dahilim .hatta ben niyetli olmaktan daha öteye geçtim ve dava açtım.daha 6 aylık evliyim.toplu nikah merasimi gibi burasıda toplu boşanma merasimi olmuş:)

Bende bosaniyorum
Hoş geldiniz,kızlar biz daha karar verme aşamasındayız,henüz hamle yapmadık.siz hızlısınız..hakkımızda hayırlısı olsun.

Tekrar merhaba kizlar bacilar ben nerde hata yapiyorum ya adam eve geldi eywallah artik senin kurallarin dedi eywallah katti bir kurwlim yoktu yaptigi seyleri yaomayacak evine bagli olacak falan filan ilk 2 3 gun iyiydi so ra pazartesi beni calistigi ojulun cafesinde ise alabilecegini soyledi kabul ettim hemen gorusmeye gittim nitekim is hemencecik oldu sali sabah is basi yaptim ailem ogluma bakmadi cunku o adami neden iceri almisim sonra yalvar yakar kuzenim geldi bakmaya oda sabah biz cikiyoruz evden bir 5 dk sonra geliyor kuzenim gece uyumayip gunduz uyuyan biri ki benim derdim bir aycik bakmasi sonra oglumuda okulun kresine vericez dedi esim ...
Kuzenim sabah ogluma kahvalti yaptiriyor oglen icin ekmek arasi tatli cocuklarin cok sevdigi sey varya onu suruyor gidip yatiyor arka odada oglum aksama kadar tv karsisinda eve bir geliyorum mutfak salon ev batmis ( bu arada ben esimden 1.5 saat once evde oluyorum) kuzenim hic bir is yapmamis 4 gundur boyle ve brn eve gelip supurge oglumu azarlama yemek yapma sofra kurma falan didiniyorum ve esim isten gelip yemek yiyip birseyler bahane edip atiyor kendini sokaga 1 saat 2 saat bile olsa cikiyor ben cmasir bulasik yemek temizlik yoruluyorum ve oglumada hasret kaliyorum neden bana yardim etmiyor ya calismadigim zaman yemek sikinti degil diyen adam simdi calisiyorm zamanim yok ondan bunu beklemiyorum moralim bozuk az evvel patladm artik okuladaki 3 kurusluk orospularin agzinin icine bakiyorsun evde resmen salonun ortasina sicip birakiyorsun dedim seni kovdurucam sabah gelmiceksin ise falan diyor boylemi olmali ya super bir is ben oglum ilk okula baslayana kadar sadece 1.5 yil calisip iki uc kurus kenara atmak istiyorum adam sifir ya cocuk sevgisi yok icinde beni zaten sevmiyormus ama cocugunu sevmedigini goruyorum net bir aekilde vallahi napicagimi nasil davranicagimi bilemedm dayanip ay sonuna kadar gidip devam etmelimiyim boyle oglumu okula aldiricaz ay sonunda yoksa birakmalimiyim ?

öncelikle herkese merhaba.bu gruba bende dahilim .hatta ben niyetli olmaktan daha öteye geçtim ve dava açtım.daha 6 aylık evliyim.toplu nikah merasimi gibi burasıda toplu boşanma merasimi olmuş:)
Aramıza hoş geldin:)) az kaldı sayılır bir kaç ay sonra bizde inşaallah arkandan geliyoruz 6 aylık evlilikte boşanacak kadar ne yaşadın özel değilse anlatabilirmisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…