- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
halacocuksun
Gencecik bir kız idim...hayallerim,isteklerin vardı.babam hep evlenince kocanla gidersin,evlenince kocanla yaparsın derdi.kocam olacak kişiye o kadar çok hayal yükledim ki....
Sinemaya gidemezdim,arkadaşım olamazdı onlarla dışarı çıkamazdım çok ileri düzeyde otoriterdi babamEvlendim hayallerimi yapmak istedim,hiç biri olmadi.balayına gidemedim,oturduğum şehir dışında bir yer görmedim,eşim film izlemeyi,sevmez,mizik zevki yoktur...benim hayallerim hep icimde kald.ama bu hayaller normal insanların genelde yaptiği günlük şeyler.benim ev kız kulesine yarım saat uzaklıkta.eşime bir gün dedim ki kız kulesinde çay içmek istiyorum.eve gelirken üstünde kız kulesi baskılı cay bardağı almış."al sana kız kulesinde çay" demişti.demle de içelim.
Benim hayallerime karşı değil bende isterim diyor ama ya iş ya para illaki bir engel çikariyor.netice de biz gidememiş oluyoruz.o kısmet diyor ben demek ki istemiyor istese yapar diyorum.
İşte gençliğini verdiğin,hayaller kurduğun,beklenti icinde olduğun adam böyle yapınca daha çok koyuyor.
Hayallerimde artık o yok.sadece onu terk etmek istiyorum.beni ve duygularımı hak etmiyor...
Kuzumm...
Bence taktik falan değil...adam baya rahatlamış,bırak ne hali,varsa görsün,sende rahatla...istediğimiz bu değil mi? Sorunsuz bir sekilde düzeni oturtmak.şimdi bu adam niye bu kadar rahat,diye düşünüp sakın pişman olma.
Yok kiz, allah korusun, niye pisman olucam. Zaten kurtarcak bisey yok, demekki nihayetinde oda anladi cok sükür. Aslinda rahatladim ama insan iste güvenemiyor,acaba su yüzden mi böyle yapiyor, aklinda baska planlari mi felan filan diye...
Birde dengesiz oldugu icin, haftaya tam tersini söyliyebilir diye "oh be" diyemiyorum.
Bakalim zaman ne gösterecek.
Sen neler yaptin, fazla takilmiyorsun burda?
Korkma...kadının başaramayacağı hiç bir şey yok...hic olmadı sığınma.evine gidersin yine de ona muhtaç olmazsın...canim benim ya biliyormusun bende bir anda evlendim ozgur olabilmek icin ben giderdim gezerdim yalan yok ama daha cok gezmek mesela tatillere gitmek heryeri dolasmak zaman kisitlamasi olmasin istiyordum baslarda oyleydi belkide ayiliklarini gormedi gozum ..bebek olunca iyice kabalasti ..bugun disari ciktim temel ihtiyaclarimi kiziminkileri almak icin birde bilgisayar kursuna kayit yaptirmak icin cok a sey almama ragmen cok odeme yaptim hayat cok pahali olmus biraz korktum... Yasli evli cift gorunce icim burkuldu.. Bizde oyle olabilirdik diye...benim esim gezmeyi sever hatta beraber gezerken biz cok mutlu oluruz ama bu adam cok gaza geliyor ..gunahlarini almayim ama kv oglum sizi ozledim dese sebebini benden bilir bana kotu davranir kufur eder... Bugun kendimi kotu hissettim disari cikinca hayat zor bas edebilecekmiyim hepsiyle..esim disarinin yukunu o cekiyordu gerci calisinca bana da yardim ederdi ..ben gidip bir bana hakaret ettigi ses kaydini dinleyim geleyim
halacocuksun
Gencecik bir kız idim...hayallerim,isteklerin vardı.babam hep evlenince kocanla gidersin,evlenince kocanla yaparsın derdi.kocam olacak kişiye o kadar çok hayal yükledim ki....
Sinemaya gidemezdim,arkadaşım olamazdı onlarla dışarı çıkamazdım çok ileri düzeyde otoriterdi babamEvlendim hayallerimi yapmak istedim,hiç biri olmadi.balayına gidemedim,oturduğum şehir dışında bir yer görmedim,eşim film izlemeyi,sevmez,mizik zevki yoktur...benim hayallerim hep icimde kald.ama bu hayaller normal insanların genelde yaptiği günlük şeyler.benim ev kız kulesine yarım saat uzaklıkta.eşime bir gün dedim ki kız kulesinde çay içmek istiyorum.eve gelirken üstünde kız kulesi baskılı cay bardağı almış."al sana kız kulesinde çay" demişti.demle de içelim.
Benim hayallerime karşı değil bende isterim diyor ama ya iş ya para illaki bir engel çikariyor.netice de biz gidememiş oluyoruz.o kısmet diyor ben demek ki istemiyor istese yapar diyorum.
İşte gençliğini verdiğin,hayaller kurduğun,beklenti icinde olduğun adam böyle yapınca daha çok koyuyor.
Hayallerimde artık o yok.sadece onu terk etmek istiyorum.beni ve duygularımı hak etmiyor...
Korkma...kadının başaramayacağı hiç bir şey yok...hic olmadı sığınma.evine gidersin yine de ona muhtaç olmazsın...
Canım benim isim biter mi?
Koca anca.ise git.işten gel...
Sınavlar bitti.bugün wilasyona gittim randrvum vardı.simdide kızı diş doktoeuna getirdim dış çekimi,var.İnşaallah 6 dan sonra evimde ,elimde kumanda önümde cay olacak...
Kız keşke faceden falan grup olsaydık size canlı yayın yapardım sarkılar söylerdimmm
Uzatmadın,yazarken zor oluyor ama okuması,keyifli oluyor.Var ya, zaten bizim bu "yanlis secimler" ve "zayif" olmamiz hep aileden gelme. Ya aldigin terbiyeden,yada anne babanin iliskisini model olarak aldigmiz icin. Bende almanyada dogup büyümeme ragmen, cok yasaklarla büyüdüm. Zaten TRden göc edenler cogunlukla daha tutucu oluyor, iste almanlasmiyalim diye vs.
Bizim evde sürekli kavga olurdu ve annem defalarca bosanicam derdi...kendisi agir depresyon hastasi idi, agir ilaclar kullanirdi, cok sefer hastanede terapiler yapti, kendini öldürmeye kalkti ....amaaan bü sürü sey iste...herkesin hayati bi roman.
Eh sonra ne oldu, 16 yasinda biriyle tanistim ve telefonda görüsüyorum diye kiyametler koptu....annem o cocugu cok begeniyordu ve illa olsun istiyordu, zaten eski kafa, ne kadar erken evlenirse o kadar iyidir diye düsünüyordu..
Babam istemedi, ya ayrilirsin yasa uzatmadan istesinler söz olsun dedi...öyle böyle derken, söz, nisan...18 yasimda ilk evliligmi yaptim. Ne oldu? 3 sene dayandik ve ayrildik...toplam nisan vs derken 6 sene, en güzel senelerim öyle gitti.Ben kisa anlatiyorum, neler cektim o zaman neler.
4-5 sene sonrada bu evliligi yaptim ve netice ortada :/
O 4-5 sene cok güzeldi, cok eglendim...ilk defa özgürdüm. Gezdim, baska beraberliklerim oldu felan filan....yani o gezme tozma isini daha önce yapmis olsanda, yinede esinden bekliyorsun. Zaten problem gezmemek felanda degil, insan kendisi gezer, arkadaslarla takilir....ama bir es olarak nerdeyse hic bir seyi paylasmiyorsan ve karsi taraf seninle cogu seyi yapmak istemiyorsa, yürümüyor iste. Cok uzattim :))
Olur bana uyar canım.telefonumu,özeline yazıyorum kaydet...Whatsapp gruppu acalim mi?
Canım yaa en sonunda "bana hakaret ettiği ses kaydını bir dinliyeyim " diyorsun yaa.. içim acıyor, bir tuhaf oluyorum... bu duyguyu çok iyi biliyorum.. insanın içinden atıp çıkarması çok zor... ve yumuşayıp duygusallaştığım zaman hemen kötü zamanları aklıma getiriyorum.. hatta deftere birr, bir not aldımki, gün gelir unutursam, o eski günleri hatırlayayım diye....canim benim ya biliyormusun bende bir anda evlendim ozgur olabilmek icin ben giderdim gezerdim yalan yok ama daha cok gezmek mesela tatillere gitmek heryeri dolasmak zaman kisitlamasi olmasin istiyordum baslarda oyleydi belkide ayiliklarini gormedi gozum ..bebek olunca iyice kabalasti ..bugun disari ciktim temel ihtiyaclarimi kiziminkileri almak icin birde bilgisayar kursuna kayit yaptirmak icin cok a sey almama ragmen cok odeme yaptim hayat cok pahali olmus biraz korktum... Yasli evli cift gorunce icim burkuldu.. Bizde oyle olabilirdik diye...benim esim gezmeyi sever hatta beraber gezerken biz cok mutlu oluruz ama bu adam cok gaza geliyor ..gunahlarini almayim ama kv oglum sizi ozledim dese sebebini benden bilir bana kotu davranir kufur eder... Bugun kendimi kotu hissettim disari cikinca hayat zor bas edebilecekmiyim hepsiyle..esim disarinin yukunu o cekiyordu gerci calisinca bana da yardim ederdi ..ben gidip bir bana hakaret ettigi ses kaydini dinleyim geleyim
Bende eşime bir çok hayallerimi yükledim... bekarken bütün ilklerim heyecanlarım falan hepsi eşimle olsun isterdim... öylede oldu.. eşim benim ilkimdi.. Zaten onun için içimizden atmamız zor oluyor, ama eminim bu duygular bir başkası karşımıza çıkıp başka bir aşk yaşayana kadar.. sonra geçecek...halacocuksun
Facebook da bir geubumuz olsaydı kapalı grup size ne fotolar ne videolar canlı yayınlar neler neler ederdim.
bana da uyar kime atayim watsap grubu kurdunuz mu :) bu arada bende yaziyorun deftere misal bir not sana tukurdu hic sucun yokken asla affetme ..ben vereyim sana adresimi, özelden yazayım bekle
Sexy hatunumuza ben numarayı gönderdim...bana da uyar kime atayim watsap grubu kurdunuz mu :) bu arada bende yaziyorun deftere misal bir not sana tukurdu hic sucun yokken asla affetme ..
bende gonderdimSexy hatunumuza ben numarayı gönderdim...
öncelikle herkese merhaba.bu gruba bende dahilim .hatta ben niyetli olmaktan daha öteye geçtim ve dava açtım.daha 6 aylık evliyim.toplu nikah merasimi gibi burasıda toplu boşanma merasimi olmuş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?