Allah yüreğine ferahlık versin. Hakkında en hayırlısı olur inşallah.İşte sözde yapmıyor ama ne kadar emin olabilirim.
Takipte olmama rağmen gördüğüm bir şey olmasa da..
Şuna inanıyorum isteyen istediğini yapar uzunca bir süre saklar.
Hadi yapmıyor diyelim 5 yıl sonra bile yeniden yapanlar varmış.
Okuduklarım korkutuyor..
Ona sorsan bitti artık asla işim olmaz.
Lütfen bana inan unut bunları cart curt.
Güven gider geri gelmez işte..
Bir saat rahatlatıyor sözleri sonra yine kuşkular sarıyor beynimi.
güvenini fena sarsmışİşte sözde yapmıyor ama ne kadar emin olabilirim.
Takipte olmama rağmen gördüğüm bir şey olmasa da..
Şuna inanıyorum isteyen istediğini yapar uzunca bir süre saklar.
Hadi yapmıyor diyelim 5 yıl sonra bile yeniden yapanlar varmış.
Okuduklarım korkutuyor..
Ona sorsan bitti artık asla işim olmaz.
Lütfen bana inan unut bunları cart curt.
Güven gider geri gelmez işte..
Bir saat rahatlatıyor sözleri sonra yine kuşkular sarıyor beynimi.
Ben sizi erken hamilelik sayfasından biliyorm..Ablacım sen bu adama bide 2.bebegimi yapmaya calııyorsnTekrar merhaba kizlar bacilar ben nerde hata yapiyorum ya adam eve geldi eywallah artik senin kurallarin dedi eywallah katti bir kurwlim yoktu yaptigi seyleri yaomayacak evine bagli olacak falan filan ilk 2 3 gun iyiydi so ra pazartesi beni calistigi ojulun cafesinde ise alabilecegini soyledi kabul ettim hemen gorusmeye gittim nitekim is hemencecik oldu sali sabah is basi yaptim ailem ogluma bakmadi cunku o adami neden iceri almisim sonra yalvar yakar kuzenim geldi bakmaya oda sabah biz cikiyoruz evden bir 5 dk sonra geliyor kuzenim gece uyumayip gunduz uyuyan biri ki benim derdim bir aycik bakmasi sonra oglumuda okulun kresine vericez dedi esim ...
Kuzenim sabah ogluma kahvalti yaptiriyor oglen icin ekmek arasi tatli cocuklarin cok sevdigi sey varya onu suruyor gidip yatiyor arka odada oglum aksama kadar tv karsisinda eve bir geliyorum mutfak salon ev batmis ( bu arada ben esimden 1.5 saat once evde oluyorum) kuzenim hic bir is yapmamis 4 gundur boyle ve brn eve gelip supurge oglumu azarlama yemek yapma sofra kurma falan didiniyorum ve esim isten gelip yemek yiyip birseyler bahane edip atiyor kendini sokaga 1 saat 2 saat bile olsa cikiyor ben cmasir bulasik yemek temizlik yoruluyorum ve oglumada hasret kaliyorum neden bana yardim etmiyor ya calismadigim zaman yemek sikinti degil diyen adam simdi calisiyorm zamanim yok ondan bunu beklemiyorum moralim bozuk az evvel patladm artik okuladaki 3 kurusluk orospularin agzinin icine bakiyorsun evde resmen salonun ortasina sicip birakiyorsun dedim seni kovdurucam sabah gelmiceksin ise falan diyorboylemi olmali ya super bir is ben oglum ilk okula baslayana kadar sadece 1.5 yil calisip iki uc kurus kenara atmak istiyorum adam sifir ya cocuk sevgisi yok icinde beni zaten sevmiyormus ama cocugunu sevmedigini goruyorum net bir aekilde vallahi napicagimi nasil davranicagimi bilemedm dayanip ay sonuna kadar gidip devam etmelimiyim boyle oglumu okula aldiricaz ay sonunda yoksa birakmalimiyim ?
Bu kadar sayfayı iyi azmetmiş okumuşsunSlm hanımlar ,tesadüfen gördüm konunuzu,159 sayfayı cmrtsden beri okudum:)Hepinizin hikayesi ayrı ayrı valla film olurAllah hakkınızda hayırlısını versin,yazılanlardan çıkardım ki herbiriniz güçlü ayakları üstünde duran kadınlarsınız,hepinizin önceliği cocuklarınz,hepinize sevgiler Umarım cok mutlu olursunuz yeni hayatlarınızda..
Ben 2,5 yıldır çocuk için uğraştığımdan kk dayım:)Gideyim de incir kürlerine bakayım
Cokk tesekkürlerr..Amin insallahhBu kadar sayfayı iyi azmetmiş okumuşsuninşaallah hakkımızda hayırlısı
Benim çocuğum yok, zamanında çok denedim, olmadı... Çocuk mutlu evliliklerin taçlanmasıdır... Allahım sana tez vakitte hayırlı evlatlar nasib eylesin...
Çocuk var mı? Duygu dünyanız da yazdığınız gibi mi merak ettim. Hayırlısı olsun hakkınızda.Bende bosaniyorumaylardir savasiyorum evliligi kurtarmak için ama yok olmuyor caymazsa yarin anlasmali davayi açacağiz
5yasinda oglum 11aylikta bir kizim var olmuyorsa olmuyordur esim üniversite hoca iş arkadasiyla aldatti beni( cinsel birlektelik olmadi diye o aldattigini kabul etmiyor ama ) tanidigim biri bebegimi hayirlamaya falan bile geldi utanmaz kadin sustum dinledim olmadi kavgalar ettim bosanmak icin evi terkettim ailemin yanina gittim geldi aldi toparlayacagim falan diye yok olmayinca olmuyor tabi bu 10ay hiç kolay degildi 30kilo verdim bakma suanda böyle olduguma olmadigini kabul ettigin anda rahatliyorsun emin ol sorun ben degilim hatali ben degilim ve ne yaptiysam sonucu degistiremedim boyle bakinca daha kolayÇocuk var mı? Duygu dünyanız da yazdığınız gibi mi merak ettim. Hayırlısı olsun hakkınızda.
Küçük bir kızım var diye mi, kendi güçsüzlüğümden mi bilmiyorum bana çok zor geliyor boşanma aşamasında olmak.
Doğrudur, maşallah şimdi toparlamışsınız yine. Ben 6aydır ailemin yanındayım ama toparlanamıyorum. Tamam iyiyim diyorum sonra tekrar başa sarıyorum. Ama benim düzelmem zor çünkü hatasını örtmek için çocuğumu kullanan, medeniyetten uzak birisiyle muhatabım. Mağdur olan benim ama bu sürete yıpranan yine ben ve masum bir bebek oluyo, en çok ona üzülüyorum.N nane_molla hele ki hikayemi anlatsam Roman tadinda
Sadece bu sureçte degil hayatin genelinde degistirme gücümüz olmayan şeyleri değişmeye çalışarak zaman harcamayın eğer çok kötüyseniz profesyonel bir yardım alın derim gerçekten işe yarar ins. Siz de hayırlısı neyse onu yaşarsınizDoğrudur, maşallah şimdi toparlamışsınız yine. Ben 6aydır ailemin yanındayım ama toparlanamıyorum. Tamam iyiyim diyorum sonra tekrar başa sarıyorum. Ama benim düzelmem zor çünkü hatasını örtmek için çocuğumu kullanan, medeniyetten uzak birisiyle muhatabım. Mağdur olan benim ama bu sürete yıpranan yine ben ve masum bir bebek oluyo, en çok ona üzülüyorum.
İyi babalık yapabilecekse, çocuklara yansıtmayacaklarsa ayrılığınızı iyice toparlarsınız inşallah siz de.
Allah kolaylık ve sabır versin, hepimize
Teşekkür ederim. Çok söylenen ama çok önemli olduğunu fark ettiğim bir açıklama yaptınız. Bakış açımı böyle tutmak lazım gerekir galiba, çok doğru. Şu an hala kabullenememe, inkar dönemini yaşıyorum. Evlenmeden önceki Sakin, düzenli hayatım alt üstü oldu, kızım için muhatap olmam gereken adam ise aylardır psikopat gibi, düşmanım gibi davranıyor ve ben kızımla bu süreci nasıl yürütürüm bilemiyorum. Ayrılmakla bitmedi, resmi olarak boşanınca da bitmeyecek ve mağdur edildiğim halde yine en çok ben ve kızım yıpracağız diye de kızgınım.Sadece bu sureçte degil hayatin genelinde degistirme gücümüz olmayan şeyleri değişmeye çalışarak zaman harcamayın eğer çok kötüyseniz profesyonel bir yardım alın derim gerçekten işe yarar ins. Siz de hayırlısı neyse onu yaşarsıniz
Ah canim evet 7 ay denedk olmadi cok da uzulmustum olaylar boyle patlak verene kadar simdi uzulmuyorum iyikide olmamis diyorum hic ama hic zamani degilmis rabbime sukurler olsun artik istemiyorum. Kuzenim ucretli bakiyordu 2. Haftayi tamamlayamadik bile cunku oglum baya agladi sizladi kuzenimin vurdugunu soyledi surekli yatak odasinin kapisi i kapatip uyudugunu kendisinin salonda tek basina kalip korktugunu soyledi bende zor zamanimda benm icin bakarim dediginden kiza birsey demedm sadece vurmussun dedim istemiyor seni agliyor teyzeleri okul olmadigi icin gelicek dedim oda yemek yemedi diye dedi falan hafiften dedi bende akrabalik iiliakimizde fazla birsey cikmasn diye kapattim konuyu suan 15 tatildeyiz tatil ertesi ozel anaokulu ayarladm rabbimin izniyle oraya yazdiricm oglumu ve babaanne falan yok yillardr gorusmuyoruz benden uzak allaha direk olsunlar benim yuvamin sebebi onlar zaten . Is konusundada esime hemen ertesi gunu sen benin ekmegimle oynayamazsin dedim ben sana guvenmiyirum ekmegimi elimde tutmam lazim dedim bana emir verme isime karisirsan biter dedimBen sizi erken hamilelik sayfasından biliyorm..Ablacım sen bu adama bide 2.bebegimi yapmaya calııyorsnYargılamak haddime değil yanls anlama da,adam normal değil belliki Kuzeniniz parayla mı bakıyor?Hayır ücretli değilse suçlamayın kimse maalesef akraba diye bi el uzatmıyor buzamanda Hemen okula yazılamaz mı çocuk?Adamın lafyla ise gir,adamın lafıyla isten cık,sizi ezmesine izin vermeyin babaanne falan yok mu bakcak?İsi bırakmayın mümkün olduğunca derim..
Uff vurma isi fenaAh canim evet 7 ay denedk olmadi cok da uzulmustum olaylar boyle patlak verene kadar simdi uzulmuyorum iyikide olmamis diyorum hic ama hic zamani degilmis rabbime sukurler olsun artik istemiyorum. Kuzenim ucretli bakiyordu 2. Haftayi tamamlayamadik bile cunku oglum baya agladi sizladi kuzenimin vurdugunu soyledi surekli yatak odasinin kapisi i kapatip uyudugunu kendisinin salonda tek basina kalip korktugunu soyledi bende zor zamanimda benm icin bakarim dediginden kiza birsey demedm sadece vurmussun dedim istemiyor seni agliyor teyzeleri okul olmadigi icin gelicek dedim oda yemek yemedi diye dedi falan hafiften dedi bende akrabalik iiliakimizde fazla birsey cikmasn diye kapattim konuyu suan 15 tatildeyiz tatil ertesi ozel anaokulu ayarladm rabbimin izniyle oraya yazdiricm oglumu ve babaanne falan yok yillardr gorusmuyoruz benden uzak allaha direk olsunlar benim yuvamin sebebi onlar zaten . Is konusundada esime hemen ertesi gunu sen benin ekmegimle oynayamazsin dedim ben sana guvenmiyirum ekmegimi elimde tutmam lazim dedim bana emir verme isime karisirsan biter dedim
Benimki de anneme çok mutluydu arkadaşlarıyla kahveye bile gidiyodu demiş baya lütfetmiş güler misin ağlar mısınBoşanalı bir sene oldu benim de geçen yıl bu dönemler öleceğim zannediyordum. Her gün kavga her gün kıyamet evlilik boyunca sürekli maddi sıkıntı altınlarımızı nereye harcadı mesela halen belli değil. Bir ara sosyal medya hesaplarına çıplak fotoğraflar gelmişti üzerinde ex eşin ismi yazıyordu. Evlenmeden önce aileden kurtulmak isteyen adam birden bire annem annem diye çıldırdı. Hayir kaynana bana çokta kötülüğü dokunan bir kadın değil ama her zaman da canın istemiyor görmeyi. Sorumsuzlukları, yalanları, sürekli beni dışarıya aşırı kıskanç, kötü gösterme çabaları. Ne kavgalar ama sürekli kalbim agzimda atiyordu. it gibi aşık olarak evlendiğin adamdı ya düğünsüz derneksiz tüm herşeyimi kendi basima desteksiz yaparak evlendim. Nelerine göz yumdum, en son kendine göre geçmişten dem vurup bi bahane buldu valla hem üzüldüm hem korktum ama itiraz etmedim mücadele etmedim asla kurtarmaya direnmedim. ağlayamadım bile gerci o kadar bıkmışım. Boşanma sürecinde de hakkında çok çirkin şeyler de öğrendim allah pişman etmedi resmen kararımdan. Şimdi mis gibi toparladım. Aile ve arkadaş desteği meşgaleler derken 2017 en güzel senem oldu. He şöyle birsey de olmuyor diyemicem ayni dönem evlendiğiniz es dost çoluk çocuğa karışıyor ya da eşleri iyi çıkıyor da güller dallar o resimler patır patır sosyal medyalara düşüyor ya azcık bi için eziliyor milletin şansı ne güzel yaver gitti diye. Sonra yaşadığın korkunç dönemler aklına geliyor aman delimisin hayatını kazandın kızım boşver diyorsun. Kendime güvenimi kazandım resmen geceleri kafani yastiga asıri rahat koyuyorsun. Ve en önemlisi artik hayatına biri girecekse saf aşık olmuyorsun geleceği görüyorsun. Içinizde birşeyler bittiyse sabahları mutsuz uyanıyorsanız geceleri düşünmekten uyuyamıyorsanız zorlamayın cidden.
Kızlar nerelerdesiniz bana uyarı gelmemiş baya neler olduBahtsizBedevii Toxicant yosuntuttum Hayalen ve daha nicesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?