2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

bende pozitif biriyimdir ama evde pozitifliğimi çekemeyen negatif bir abla var nasıl başedebilirim onunla sence her kelimesi zehirli ok gibi
Kırmadan güzelce davranışlarının beni kötü etkilediğini biraz pozitif olmasını, birlikte mutlu huzurlu geçinmeye gönüllü olması gerektiğini konuşurdum.. baktım olmuyor... kafama fazla takmam, anne babamla keyfime bakarım...

Geçen sefer konuşmayı çok denedim seni seviyorum lütfen yapma dedim annem ona yazıklar olsun senin gibi ablaya dedi ..konuşulacak gibi değil bana bulaşmasın yeter görmemeye çalışıyorum ama çocuk gibi gıcık etmeye çalışıyor neyse. Ya koca evinden iyidir sabır iyi günler gelecek

Sakin endiselenme, bu duygu karisikligi cok normal..pes etme. Hayret ablan niye öyle gicik biri ya...mümkün oldukca uzak dur ve morelini bozmaya izin verme. Insallah gider yakinda. Annen icin cok üzüldüm, allah acil sifa versin, insallah önemli biseyi yoktur. Iste hep mu morel bozukluklar insani maf ediyor, her türlü hastaligin nedeni morel diye bosuna demiyorlar.

Demekki ablaninda baya piskolojisi bozuk, sen onu hasta biri olarak gör ve yaptiklarini, söylediklerini ciddiye alma. Biliyorum zor ama bi sekil idare edeceksin.

Kızlar size karşı dürüst olucam..hayalim ne biliyormusunuz ..böyle öncelikle minimalist bir yaşam herkesden farklı eşyalar ...kızımla birlikte her taatilde farklı bir ülkeye gitmek istiyorum you tube kanalı açıp kendi seyahatnamemi oluşturayım gezerek öğreneyim istiyorum..sonra aradan 15 yıl geçti diyelim eşim çok değişmiş çok kibar bana çok aşık ..paraya düşkün olmayan yani işte yumuşak huylu ve bana çok aşık biri olarak tekrar beni istiyor ben olmaz yapamam diyorum ağlayarak sonra anneme babama gidiyor özür diliyor onlara çok kibar ve iyi davranıyor hediyeler alıyor felan... Annem babam gelip kızım bir kez daha deneyin diyor ben hayır diyorum rahatım yerinde sadece Allahıma aşığım birde kızım var ...sonra güzel rüyalar görüyorum ve bunu işaret bilip tekrar sade bir nikahla evleniyoruz ama nasıl mutluyuz nasıl kibar cennete gibi bana bakarken gözleri doluyor utanıyor.. Bana yaptıkları aklına gelince.. Kızlar sonra bir erkek bebeğim oluyot adını osman koyuyorum osmanım paşam ...sonra ...kızlar bu anlattıklarım eşimle tM zıt olan şeylet asla imkansız şeyler ama işte hayalidr güzel Allah ol derse olur bir mucize ..ancak mucizeyle olur..karakter değişmez yoksa

İyi geceler bayanlar..
Benim niyetim ne kendimi bilemedim.
Size güçlü olun demeye geldim.
Allah çok çok çok yakın zamanda öyle mutluluklar nasip etsin ki boşanmak da neymiş ki deyin inşallah.

5 buçuk yıllık evliyim.
Başından beri boşanma fikri hep aklımın bir köşesinde oldu.
Sebepler değişti sadece.

Bu yüzden benden bir b.k olmaz sanırım. :)
Kendimden geçtim. Siz mutlu olun inşallah..

O kadar sene geçtikten sonra, hâlâ eşinizi isteyeceğinizi sanmıyorum.. insan ister istemez onsuzluğa alışıyor... hayaller ve hayatlar..

Hepimiz İnşaallah mutlu oluruz... siz neden kendinizden vazgeçiyorsunuz ki, arkanızda destekleyen aileniz yokmu?

Ailemle ilgisi yok.
Duygularımdan emin olamıyorum. :)
Senelerce bende emin olamadım, ama baktım ki değişen düzelen birşey yok, ve bundan dolayı yıpranan, piskolojik olarak etkilenen bunalıma giren ben oluyorum, kendimi bilerek aylarca uzak tutup boşanmaya odaklı oldum.. ve şuan hâlâ onca şeye rağmen nefret edemiyorum... herzaman mutlu olsun, ama bensiz... biliyorum ki, normale dönsem çok zaman geçmez biz yine tartışırız ve ben piskolojik olarak çökmüş olarak boşanma kararı vermiş olucam... onun için ben piskolojimi bozmadan rahatça boşanmak için uğraşıyorum...

Başından beri boşanma fikri aklımda diyorsun, kaç senenin daha boşa geçmesini bekliyorsun! Benim 8 senem geçti ve en çokta daha fazla senem boşa gitmesin diye kararlı durmaya çalışıyorum... sizde sorunlarınızı ölçüp, tartın ve ona göre kendinize bir yol çizin...

Senin hayalini severim kadınnnn,yerim senin hayalini...herşey ne güzel giderken niye yine o kocayı soktun ki SIMD sen o hayale

Senide döverim.gel hele bakalım yamacımıza böldü 5 sene içinde anlat bizde.bilek
Cevabın çok ağır olmuş... Canım yaa patlama noktasından önce, güzellikle ayrılmayı denemişmiydin? Son çaren patlama noktası olsun..
patlama noktası derken kavga gürültü değil.
Bizde hoc kavga olmaz zaten...bir kıvılcım diyebiliriz.
Yani ben kafamda bitirdim ama su an ortam,süt liman....
Kötü bir şey yapmıyor,iyi biseyde yapmıyor gelişine yaşıyoruz.ben zamanı bekliyorum hazirandan önce ayrılık lafı edemem..
Güzellikle ayrılmak dediğin nasıl oluyor
Ben daha önce bitti ayriliyoruz dedigimde peki tamam diyip gitmişti.sonra barıstık geri...şimdi yine bitti ayriliyoruz diycem ve ayrilicaz iste...durup dururken diyemiyorum ilk hatasını bekliyorum anlayacagın

kızçelerrr ben geldiiimmm
Çılgın,seksyyy,hatununiz geldiiii...
Naparsınız Bea...
Ben.yatakta uzandım koca bekliyom,işten gelsin uyuma numerosu yapıcam.
Bugünlee pek heyecanlı,yeni işyeri,yeni ortam anlatmak icin çıldırıyor,beter olsun...hep ben mi çıkdıracaktım,duvarlara anlatmaktan bıkmıstım az da o duvalra anlatsın

Kız sexy hatun:) seninle yaşantılarımız çok benziyor hee... yazdıklarını okurken bazen kendi yaşantımı görüyorum:))

Hoş geldin aynen hiç oralıklı olma, geçmişteki yaptıklarına saysınlar....

dogal ortamlarina donuncw yine ayni olurlar ben baska kimseyle evlenmeyi dusunmedigimden oyle bir sey hayal ettim ama sonra dedim kendime sacmalama hayatin guzel giderken yine mi ..
Valla ya ama bana da hak verin baska kimse girmedi hayatima zaar ondan onu dunyada ki tek erkek saniyorum birde su var kizima ilerde kardes isterim oda ayni genlerden olsun istiyorum ilerde Allah korusun bir hastalik olur diye

Kuzumm...
Bence taktik falan değil...adam baya rahatlamış,bırak ne hali,varsa görsün,sende rahatla...istediğimiz bu değil mi? Sorunsuz bir sekilde düzeni oturtmak.şimdi bu adam niye bu kadar rahat,diye düşünüp sakın pişman olma.

Bunlr cok ayıntılı düşünceler tıp o kadar ileride ki...
Bende esinle açtım gözümü,o yüzden bu agresifliğim...bak aşşada anlatayım genel hatlarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…