- 22 Aralık 2017
- 3.344
- 6.557
- 73
Ben buraya pek giremiyorum...
Durumlar ise aynı değişen birşey yok.. ailemin yanında izindeyim almanyaya döndüğümde ise yine ev satılana kadar aes çıkarmayıp idare etmeye çalışıcam
Senin bekleme sebebin etrafındaki insanların laf dalan etmesiydi dimi.. başka bir şehire düzenini kurunca boşanacaktın? Ben bu durumda hiç beklemezdim boşanıp başka bir şehirede kendim bir düzen kurardım..Off öyle kalınca devamı gelmiyo yaa
Yıpranmıslıgı ile kalıyo
Bi mutsuzluk basliyo ki evin icinde
Sorma..
Böyle işi uzatmak insanı daha çook yoruyor.eğer barışmak için geri dönüş yapmayı düşünüyorsan bir yerden başlaman lazım..Bende ağzından çıkanı yapma inadı var aslında ama bitecekse mahkemelerde sürünmek vs istemiyorum yeterince yoruldum
Bu isler birlikle olsaydi be kuzum iki cocukla ve bebekken gelde bosan maddi bi gelirin yokkenEvt.. Kadınlar külübü üyeleri...
Dediğim gibi boşanmaya niyeti olanlar, burada birbirimize destek olup cesaret verelim ve artık özgür olalım...
Ben bu sitede azda olsa cesaret buldum ve perşembe günü ailemin yanına gidip bi zaman sonra boşanma konusunu açmayı düşünüyorum... yeter 8 senem boşa geçti, artık bir senem bile boşa gitsin istemiyorum.... bugünki esra erol paylaşımı çokta güzel oldu.. Yeni başlangıçlar, yeni düşünce biçimi ve yeni bakış açıları için hoş geldin 2018....
Böylede insanın cesareti kırılıyor dimiBırakmıcakmış seviyomuş beni kendileri
Mecbur napimm.. evi ona bırakamam.. tabi bu süreçte başka problem çıkar dayanamam falan ozaman durum değişir.. şuan bende keyfime baktığım için pek sorun olmuyor ama bazen gitgellerde olmuyor değil.. ozamanda eski problemlerimi düşünüp yine kararlı duruyorum...Oyy kuzu yaaa
En zoru zaten araf süreci ne oldu ne olacak ay kurulu duzenim gitti cok mu zor olcak şimdi ben napicam diye bi sıkıştırıyor sonra zaten ne olacağı belli deyip bi rahatliyorsun kıliçlar çekiliyor dava sürecinde karşı tarafın inanılmaz çirkin yüzü ortaya çıkınca zaten aman iyi ki diyorsun. Ama anlattığınız olaylara göre sizin daha çok bezginliğiniz var size daha bile kolay olabilir hakkınızda en iyisi ne ise o olmasını diliyorum :)Ne güzel anlatmışsınız... çok şükür siz bu dönemleri atlatmış ve bir şekilde mutlu olmayı başarmışsınız... sıra inşaallah bizlerde
Evt, bi dava açsak, ne olacağı belli artık deyip, rahatlayacam... bezginlik mi başka birşeymi bilmiyorum, sadece ikimizin geleceğini pek parlak görmüyorum ve zaman geçmeden artık boşanmak istiyorum...En zoru zaten araf süreci ne oldu ne olacak ay kurulu duzenim gitti cok mu zor olcak şimdi ben napicam diye bi sıkıştırıyor sonra zaten ne olacağı belli deyip bi rahatliyorsun kıliçlar çekiliyor dava sürecinde karşı tarafın inanılmaz çirkin yüzü ortaya çıkınca zaten aman iyi ki diyorsun. Ama anlattığınız olaylara göre sizin daha çok bezginliğiniz var size daha bile kolay olabilir hakkınızda en iyisi ne ise o olmasını diliyorum :)
Zor bi durum kendisi ne diyor bu konuda?Konustunuz mu hic?Bazı adamlar evlenmemeli,evliliği eve gel yemeğim hazır olsun,camasırım yıkansın olarak algılıyorlar..Peki sana hangi kadın bir ömür neden baksın dimi yani??İyi akşamlar bayanlar ben siteyi takip ediyordum ama daha yeni kayıt oldum bu erkekler hep böyle anlayışı olmak zorunda adları anlamıyorum .neyse bende artık neyapicaklar şaşırdım eşim bana ve 4 yaşında kizima çok ilgisiz benim ilk eşimin ikinci evliliği ilk evliliğin den oğlu var şu an ilk evlendim sene iyiydi biraz şimdi işe gider gelir hiç yuzume bakmaz anca istek olduğu zaman başka zaman surat 5karis kendimden geçtim kizima çok ilgisiz hastalandı ateşten yamarket sabaha kadar kusar uyumaz ben başında sabaha kadar elimden geleni yapıyorum eşim de horlayarak uyur çocuktur hastalar geçer diyor şimdi iyi yavrum çok şükür ama çocukla bi vakit geçiriyor bakkala parka götürmez evde de oynamaz sonrada bu çocuk bana düşman ben napim bunalım artık evde sadece hizmetli gibiyim şimdiden teşekkürler
Valla bir dilekcene bakar..Eşime göre hersey normal aksama kadar canı çıkıyormus bizim için çalışıyorMuş daha ne yapicakmis konuşmaya bile gerek yok Muş. Sabah sabah konuşulmaz akşam akşam konuşulmaz pazar pazar konuşmaz yani konuşma sus herseyi içine at içime ata ata içim şişti bayılmalar halsiz gecmeyen baş ağrısı başladı doktora gerek yok ben hastalık hastasiymisim yaşamak haram oldu artik
Evet bir dlekceye bakıyor ama 4 yaşında kizima kiyamiyorumValla bir dilekcene bakar..
Ben kiydim8 yaşındaki ogluma,tabi çocuğun,bizim yaşanılanlar aile yaşamı farkli,kararı etkiliyor. Allah yardımcımız olsun: ((Evet bir dlekceye bakıyor ama 4 yaşında kizima kiyamiyorum
Teşekürler Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kızım büyüyünce baba sevgisini çok Arıcak oyüzden kiyamiyorum ama böyle giderse bende bakıcak çaresineBen kiydim8 yaşındaki ogluma,tabi çocuğun,bizim yaşanılanlar aile yaşamı farkli,kararı etkiliyor. Allah yardımcımız olsun: ((
Anlaşmalı boşanmaya ikna edebildiğin için yinede şanslısın, ben bir haftadır ikna etmeye çalışıyorum... çünkü eşim boşanmak istemiyor ve illa boşanacaksanda git davayı aç ben uzatıcam diyor...merhabalar anlaşmalı boşanma için biz de başvurduk ve 21 marta tarih verildi. çocuk yok iki kez düşük yaptım ama eşim olacak adamın zerre üzüldüğünü düşünmüyorum. evlenmeden önce çok sevdiğini iddia eden bir adamın evlendikten sonra nasıl bu derece duygusuz ve sevgisiz birine dönüştüğünü anlamıyorum. 2,5 yıllık evlilikte her yaz boşanma lafı etti.
Psikolojik olarak o kadar yoruldum ki. inşallah bir daha hayatıma bu kadar yalancı ve dengesiz bir adam girmez.
merhabalar anlaşmalı boşanma için biz de başvurduk ve 21 marta tarih verildi. çocuk yok iki kez düşük yaptım ama eşim olacak adamın zerre üzüldüğünü düşünmüyorum. evlenmeden önce çok sevdiğini iddia eden bir adamın evlendikten sonra nasıl bu derece duygusuz ve sevgisiz birine dönüştüğünü anlamıyorum. 2,5 yıllık evlilikte her yaz boşanma lafı etti.
Psikolojik olarak o kadar yoruldum ki. inşallah bir daha hayatıma bu kadar yalancı ve dengesiz bir adam girmez.[/QUO
Ben 24 ocakta başvurdum hala gün verilmedi ya normal mi
Bir bilgim yok ama elinde deliller varsa eşini onlarla tehdit edip anlaşmalı boşanmaya ikna etmeyi denesen ozaman bir celsede boşanabilirsin, olmadı tuttuğun avukata danış, illaki delillerin bir faydası olacağını düşünüyorum,..Kızlar benim eşimin vukuatı çok delil cok döndüğüne dair resimler ses kaydı var sizce çok uzar mi yine de ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?