- 24 Nisan 2011
- 3.296
- 4.781
- 333
Mok gibi desene ne ileri ne geriAman aynı beyaa :))
Mok gibi desene ne ileri ne geri
Of da offfHah...Aynen ondan
Of da offf
Aynı bi hışımla gidelim imzalayalım bitsin vs dedik sonuç yok öyle kaldıSen ne alemdesin
Aynı bi hışımla gidelim imzalayalım bitsin vs dedik sonuç yok öyle kaldı
Bende ağzından çıkanı yapma inadı var aslında ama bitecekse mahkemelerde sürünmek vs istemiyorum yeterince yoruldumOff öyle kalınca devamı gelmiyo yaa
Yıpranmıslıgı ile kalıyo
Bi mutsuzluk basliyo ki evin icinde
Sorma..
Bende ağzından çıkanı yapma inadı var aslında ama bitecekse mahkemelerde sürünmek vs istemiyorum yeterince yoruldum
Yok şükür değiliz en azından yoksa iyice birbirimizi bitirirdikMahkeme olmadan olmuyo :))
Ayni evdeydiniz dimi siz
Yok şükür değiliz en azından yoksa iyice birbirimizi bitirirdik
Bırakmıcakmış seviyomuş beni kendileriEee o zaman neyi bekliyorsunuz ki
Ahahahahah bende bunu anlamıyorum yahu senin sinirini bozduğunu da kabullenemiyorlarBenimki de anneme çok mutluydu arkadaşlarıyla kahveye bile gidiyodu demiş baya lütfetmiş güler misin ağlar mısın
Ah amin canim saol cokUff vurma isi fena(Ücretlide bakıyormuş,ayıp yani,akrabayla is yapmıcan diye boşa dememisler İyi demişsin cnm..İns hersey yoluna girer,sende oğlunla mutlu mesut yasarsın Hayırlısıı olsun hakkınızda
Amin senin de tek sorun evli olmamız galiba kökten çözülse de sorun kalmasa :)Ahahahahah bende bunu anlamıyorum yahu senin sinirini bozduğunu da kabullenemiyorlarşu kafadalar biz iyiyiz ama bu kadınlar habire problem yaratıyor allah yar ve yardımcin olsun.
Kızlar nerelerdesiniz bana uyarı gelmemiş baya neler olduBahtsizBedevii Toxicant @seksymaymun Hayalen ve daha nicesi
Dediğiniz gibi olmayacağını anladığınız an, rahatlıyorsun:) çok zor süreçler, ama bir gün bir bakmışsın hepsi geçmişte kalmış.. :)5yasinda oglum 11aylikta bir kizim var olmuyorsa olmuyordur esim üniversite hoca iş arkadasiyla aldatti beni( cinsel birlektelik olmadi diye o aldattigini kabul etmiyor ama ) tanidigim biri bebegimi hayirlamaya falan bile geldi utanmaz kadin sustum dinledim olmadi kavgalar ettim bosanmak icin evi terkettim ailemin yanina gittim geldi aldi toparlayacagim falan diye yok olmayinca olmuyor tabi bu 10ay hiç kolay degildi 30kilo verdim bakma suanda böyle olduguma olmadigini kabul ettigin anda rahatliyorsun emin ol sorun ben degilim hatali ben degilim ve ne yaptiysam sonucu degistiremedim boyle bakinca daha kolay
Piskolojik olarak iyiyseniz, kocanız ne kadar kötü olursa olsun, sizi yıldıramaz.. siz yeterki güçlü olunDoğrudur, maşallah şimdi toparlamışsınız yine. Ben 6aydır ailemin yanındayım ama toparlanamıyorum. Tamam iyiyim diyorum sonra tekrar başa sarıyorum. Ama benim düzelmem zor çünkü hatasını örtmek için çocuğumu kullanan, medeniyetten uzak birisiyle muhatabım. Mağdur olan benim ama bu sürete yıpranan yine ben ve masum bir bebek oluyo, en çok ona üzülüyorum.
İyi babalık yapabilecekse, çocuklara yansıtmayacaklarsa ayrılığınızı iyice toparlarsınız inşallah siz de.
Allah kolaylık ve sabır versin, hepimize
Ne güzel anlatmışsınız... çok şükür siz bu dönemleri atlatmış ve bir şekilde mutlu olmayı başarmışsınız... sıra inşaallah bizlerdeBoşanalı bir sene oldu benim de geçen yıl bu dönemler öleceğim zannediyordum. Her gün kavga her gün kıyamet evlilik boyunca sürekli maddi sıkıntı altınlarımızı nereye harcadı mesela halen belli değil. Bir ara sosyal medya hesaplarına çıplak fotoğraflar gelmişti üzerinde ex eşin ismi yazıyordu. Evlenmeden önce aileden kurtulmak isteyen adam birden bire annem annem diye çıldırdı. Hayir kaynana bana çokta kötülüğü dokunan bir kadın değil ama her zaman da canın istemiyor görmeyi. Sorumsuzlukları, yalanları, sürekli beni dışarıya aşırı kıskanç, kötü gösterme çabaları. Ne kavgalar ama sürekli kalbim agzimda atiyordu. it gibi aşık olarak evlendiğin adamdı ya düğünsüz derneksiz tüm herşeyimi kendi basima desteksiz yaparak evlendim. Nelerine göz yumdum, en son kendine göre geçmişten dem vurup bi bahane buldu valla hem üzüldüm hem korktum ama itiraz etmedim mücadele etmedim asla kurtarmaya direnmedim. ağlayamadım bile gerci o kadar bıkmışım. Boşanma sürecinde de hakkında çok çirkin şeyler de öğrendim allah pişman etmedi resmen kararımdan. Şimdi mis gibi toparladım. Aile ve arkadaş desteği meşgaleler derken 2017 en güzel senem oldu. He şöyle birsey de olmuyor diyemicem ayni dönem evlendiğiniz es dost çoluk çocuğa karışıyor ya da eşleri iyi çıkıyor da güller dallar o resimler patır patır sosyal medyalara düşüyor ya azcık bi için eziliyor milletin şansı ne güzel yaver gitti diye. Sonra yaşadığın korkunç dönemler aklına geliyor aman delimisin hayatını kazandın kızım boşver diyorsun. Kendime güvenimi kazandım resmen geceleri kafani yastiga asıri rahat koyuyorsun. Ve en önemlisi artik hayatına biri girecekse saf aşık olmuyorsun geleceği görüyorsun. Içinizde birşeyler bittiyse sabahları mutsuz uyanıyorsanız geceleri düşünmekten uyuyamıyorsanız zorlamayın cidden.
Ben buraya pek giremiyorum...Kızlar nerelerdesiniz bana uyarı gelmemiş baya neler olduBahtsizBedevii Toxicant @seksymaymun Hayalen ve daha nicesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?