- 5 Ocak 2018
- 609
- 615
- 103
Keşke dediğin gibi biran önce bitse ama malesefCanım çok sıkkın bugun arkadaşlar, daha ilk celse bile görülmedi, avukatım daha yeni başladık var baya dedi,sizler Naptınız, ben biraz önce bitmesini istiyorum
Biz hiç görüşmüyoruz canımKeşke dediğin gibi biran önce bitse ama malesefben boşanacağımı söyledim eşime ama o boşanmak istemiyor hatta türkiyeye ailemin yanına gidicem, arkandam gelicem diyor inşaallah arkamdan gelmez çünkü duygusallığıma yenilmekten korkuyorum... ben gideyim oda hiç gelmesin ve bi zaman sonra dava açayımda bitsin
Öyle adamla uğraşmak zordur belki ama en azından için cız etmez, acımaz ve pişman olmazsın...Biz hiç görüşmüyoruz canım
Görüşmekte istemiyorum zaten
Herşeyi avukatımda bıraktım
Benimkinin oyunları akıl alır gibi değil inanki
Çabucak bitsede kurtulsam
Allah yardımcımız olsun
Çok hakkısın kendisi kendini bitirdi yaptıklarıylaÖyle adamla uğraşmak zordur belki ama en azından için cız etmez, acımaz ve pişman olmazsın...
Amin allah hepimizin yardımcısı olsun...
Hayırlı olsun. Bundan sonra çok mutlu olursunuz inşallah. Darısı bana diycem ama kağıt üzerinde bitmesi yetecek mi emin değilim. Çünkü arada henüz 1,5yaşında kızım var. Sizde çocuk var mıÖhöm öhöm aranizda ilk bosanan benim galiba bu guzel haberi sizinle paylasayim bosandimm yuppiiii kararin kesinlesmesi kaldi bir tek oda 1 haftaya olacak gibi maksimum 3 haftaya olur hukuken dedi avukat
Yolunuz açık olsunÖhöm öhöm aranizda ilk bosanan benim galiba bu guzel haberi sizinle paylasayim bosandimm yuppiiii kararin kesinlesmesi kaldi bir tek oda 1 haftaya olacak gibi maksimum 3 haftaya olur hukuken dedi avukat
Bizim ilk duruşma oldu ama dava açıldıktan 6ay sonra, 2.duruşma da ilkinden 4ay sonraya ve elde var sıfır. Yaşadığımız mağduriyetin dozu azaldı ama devam ediyo. Bu da geçer inşallahYolunuz açık olsun
Anlaşmalımı Çekişmelimi?
Daha Bizim ilk celse bile görülmedi
Çok var Daha çoookkk
Allah kurtarsınMerabalar cekismeli bosanma davam ile birlikte 1 yil doldurdum araniza katilabilirmiyim
Aminnn insAllah hepimizinki kisa zamanda biter nisanin 2snde ilk durusmam olucak bir oglum varAllah kurtarsın
Kaç duruşma oldu. Var mı bir ara karar, süreciniz daha uzayacak gibi mi. Ben ilk duruşmaya da gitmedim avukatımın yönlendirmesiyle, 2.duruşmaya gidince yaşayacağım gerginliği düşünüyorum sürekli. Hayırlısıyla sonuçlansın inşallah hepimizinki
1yıl doldurdunuz ve hala ilk duruşma bile yapılmadı mı. Bizim dava açılışından 6ay sonraya olmuştu ilk duruşma.Aminnn insAllah hepimizinki kisa zamanda biter nisanin 2snde ilk durusmam olucak bir oglum var
Evet büyük şehirlerde yoğunluktan dolayı gecikme oluyormuş ama bu kadar uzaması da çok yıpratıcı oluyor. Üstelik ilk duruşmada pek bir şey de konuşulmuyormuşAcaba istanbul ve yogunlukdan dolayi olabilirmi ? Neden bukadar cok uzadigi hakkinda benimde hic bir fikrim yok
Evet bende oyle biliyorum malesefEvet büyük şehirlerde yoğunluktan dolayı gecikme oluyormuş ama bu kadar uzaması da çok yıpratıcı oluyor. Üstelik ilk duruşmada pek bir şey de konuşulmuyormuş
Çok gençsiniz, hayırlısı neyse o olsun sonunuz. Eşinizim ailesi ne kadar kötü olursa olsun eşiniz iyiyse, sizin yerinizi koruyabilirse devam edilebilir bana göre. Bu kadar bilgiyle kimse size boşan veya boşanma diyemez, siz de kimsenin tek lafıyla hareket etmezsiniz tabi ama içinizi dökmek isterseniz yorum yapanlar olabilir. Çocuğunuz da henüz küçük, fiziksel şiddet yoksa bence düzeltmek için umut vardır.Bende varım 21 yasındayım. 10 aylık kızm. Eğitimim yok . 2 senelik evliyim. Kaynanamlarla altlı üstlü oturuyorum . Eşim maaşını alıyoor direk annesine veriyor. Bizim faturalar bazı ihtiyaçlar çocugun ihtiyacları v.b onlardan geri kalanı eşim ek iş mesai vs ile karşılıyor. Doğulular baskıcılar gelin tek biyere gitmez gezmez çalışmaz. Hapis hayatı resmenailemde arkamda ama ben gidemiyorum kızıma kıyamadıgım icin cesaret edemiyorum siz yerimde olsanız napardınız bu hayat cekilebilir mi. Eşimin aldatma alkol kumar vs yok işinde gücünde ama ailesi......
Daha okadar anlatamadıgım sey var ki nası dayanıyosun dersiniz
Yuphiii yaşaşın özgürlük, yaşasın yeni başlangıçlar...Öhöm öhöm aranizda ilk bosanan benim galiba bu guzel haberi sizinle paylasayim bosandimm yuppiiii kararin kesinlesmesi kaldi bir tek oda 1 haftaya olacak gibi maksimum 3 haftaya olur hukuken dedi avukat
Allah yardımcımoz olsun zor bir süreç heleki böyle uzayınca...Bizim ilk duruşma oldu ama dava açıldıktan 6ay sonra, 2.duruşma da ilkinden 4ay sonraya ve elde var sıfır. Yaşadığımız mağduriyetin dozu azaldı ama devam ediyo. Bu da geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?