Kalbinizle nasil gecirdirdiyseniz ole yapmaniz icab eder yani hamile kalirsam kurban kesicem derseniz baska ama dogduktan sonra diye niyet ettiyseniz başka umarim anlatabildim

Süpperr :) İyi haberlerini bekliyoruz

Merhaba hanimlar yeni üye oldum ilkkez yaziyorm rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah benim bugun 6.gunun 5.gun embiriyosu transfer edildi idrar testi yaptim cikmadi sizce cokmu erken

Çok erken evet,10. günden önce yapma bence. Hiç canını sıkma, güzel haberlerini alırız umarım :)

canım benimde adagım var. dileğim doğduktan sonra hemen kesip hepsini dağıtmak olmuştu.allah nasip ederse doğduktan sonra yapacağım.allah kabul etsinn

Günaydın kızlar, Pazar günü opu sonrası yaşadığım şişlik ve sancılar hala var. Sanci azaldı ama devam, şişlik ise arada artıyor arada azalıyor bir garip hallerde. Geçmeyecek mi bu acaba
canim zmanla geciyor . hemen bir kaç günde geçecek bisey değil . bazen az hissediyorsun bazen fazla . gün içinde ictigin su ile yaptığın idrarı karşılaştır.

Günaydın kızlar, Pazar günü opu sonrası yaşadığım şişlik ve sancılar hala var. Sanci azaldı ama devam, şişlik ise arada artıyor arada azalıyor bir garip hallerde. Geçmeyecek mi bu acaba

Günaydın, şişlik biraz uzun sürmüştü bende de. 5. gün tamamen geçmişti etkileri. Cumartesi olmuştum pazartesi işe gidebilmiştim ama hayatımı engelleyecek kadar değildi. Sende daha çok oldu sanırım.

Ozeldende yazarm kuzum bende basladim tedviye estrofem kullaniyorum bi haftadir bakalim bugun gidicem ne durumde belki transfer tarihi verir

Yaz tabi kuzucum benim hadi hayırlısı olsun inşallah ne yaptın belli oldu mu transfer tarihi olacak bu sefer inşallah dualarımdasın hep

Doktorum yurtdisinda persembe gunu tekrar kan vericem oda ogun geliyomus hemsiresiyle konustum deger biraz dusuk ama ikiye katlanip katlanmadigi önemli bizim için dedi persembe tekrarlicaz insallah güzel sonuçlar alirin

Canım benim inşallah inşallah yarın 2 ye hatta belki 3 e katlanmış bir şekilde alacaksın sonucunu inşallah Allahın izniyle

Slm canım,
Çok sağolun güzel dilekleriniz için...Allah'ım hepiminizin gönlüne göre versin...Rabbim emeklerinizi boş çıkarmasın..Tüm evlat hasretiyle yanan herkese Rabbim versin...

Amin amin Allah razı olsun canım benim inşallah kabul etsin Rabbim dualarımızı

Ayy kuzum ne güzel böyle pozitif olman inşallah hamile kalırsın da tedaviye gerek kalmaz

Benim 15 yumurtam toplanmıştı OPU’dan çıkıp uyanınca şiddetli kasık ağrım oldu ama ağrı kesiciyle geçti ve 8-10 gün sürdü şişkinliğim , baskı oluyordu sağa sola dönerken , oturup kalkarken. Bol su iç canım , gün geçtikçe hafifleyecek

Merhaba canım amin inşallah. Ben kabul edilir diye biliyorum canım sonuçta aşılama ilaca da doktor karar veriyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…