Oyy kuzum Allah iyilik versin hep böyle mutlu ve enerjik ol inşallah bende iyiyim çok şükür canım benim

En güzeli canım benim gez dolaş kafanı dağıt herşey gönlünce olsun inşallah belkide aynı anda başlarız tedaviye

Günaydın kızlar, Pazar günü opu sonrası yaşadığım şişlik ve sancılar hala var. Sanci azaldı ama devam, şişlik ise arada artıyor arada azalıyor bir garip hallerde. Geçmeyecek mi bu acaba
Gecmis olsun oncelikle ohss olmussunuz merkezinizle ve doktorunuzla gorusun derim ben de yasadim gercekten zor ve ben iki gunde bir serum takildim bir haftaboyunca

Merhaba hanimlar yeni üye oldum ilkkez yaziyorm rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah benim bugun 6.gunun 5.gun embiriyosu transfer edildi idrar testi yaptim cikmadi sizce cokmu erken

Merhaba canım amin inşallah Allahım sanada pozitif sonuçlar almayı nasip etsin inşallah Benim 2 adet 5. gün embriyosuydu eşimin ısrarıyla 6. gün erken gebelik testi yaptım silik bile çıkmadı ama 9. gün koyu bir şekilde çıktı seninde öyle olur inşallah hiç stres yapma ben üzülmedim çıkmadığında biliyordum çıkmayacağını henüz çok erken canım

Canım çok sevindim çok şükür zaten kesede hızla büyür cuma gününe kadar darısı kalp atışına artık sağlıkla devam etsin inşallah

Bazilarinin cikmis bende duramadim tabiki yaptim pisman oldum ama iş isten gecmisti insallah oledir pek umudum kalmadi ama rabbim nasip ederse insallah diyorm

Canım benim inşallah hepside sağlam bir şekilde geri gelecekler yavrunda sımsıkı tutunacak sana Allahın izniyle

Arkadaşlar bişey soracağım ortalama olarak tüp bebek fiyatı ne kadar

Canım özelde yaptırırsan 5000-10000 arası oluyor tabi 5000 falan da raporlu olursa genelde öyle yani oturduğun şehire ve merkeze göre de değişebilir

Benim de şişlik var karnımda ve bağırsak problemim var maalesef.
Bağırsak problemi ilk iki gün vardı şimdi daha iyi ama o kadar çabuk geçmiyormuş onu anladık
Allah şifa versin canım geçecek elbet
Allah razı olsun inşallah.
canim zmanla geciyor . hemen bir kaç günde geçecek bisey değil . bazen az hissediyorsun bazen fazla . gün içinde ictigin su ile yaptığın idrarı karşılaştır.
Dün epey normale döndü idrara çıkışim, ben daha çabuk geçeceğini düşünmüştüm
Her türlü yan etkiyi en üst seviyede yaşarım insan sanırım. 4. Gün bugün.
İnşallah hafifleyecek bol su içiyorum gören hamile misin demese iyi olurdu
Gecmis olsun oncelikle ohss olmussunuz merkezinizle ve doktorunuzla gorusun derim ben de yasadim gercekten zor ve ben iki gunde bir serum takildim bir haftaboyunca
Şehir dışındayım o kadar kotu değilim diye düşündüm ama ilk gün gerçekten kötü geçti. Cuma ya dr a gideceğim inşallah azalmış olur o zamana.

Sağolun hepiniz kızlar

Merhaba canım inşallah ikisininde kalp atışını duyarsın sağlıkla devam eder inşallah Bende doğduktan sonra kesilmesi daha iyi diye biliyorum Allah kabul etsin canım

Günaydın kızlar, huzurlu, pozitif ve mutlu haberler alacağımız bir gün olsun inşallah :)

Günaydın canım amin inşallah

Günaydın kızlar, Pazar günü opu sonrası yaşadığım şişlik ve sancılar hala var. Sanci azaldı ama devam, şişlik ise arada artıyor arada azalıyor bir garip hallerde. Geçmeyecek mi bu acaba

Günaydın kuzum hemen bir anda geçmiyor o şişlik vücut iğnelerin etkisini hemen atamıyor o yüzden yani kuzum bol su içmeye çalış ilaçda kullanıyorsan onlarda tetikliyor iyice Sabret geçecek inşallah

Bazilarinin cikmis bende duramadim tabiki yaptim pisman oldum ama iş isten gecmisti insallah oledir pek umudum kalmadi ama rabbim nasip ederse insallah diyorm

Canım kişiden kişiye değişiyor hiç kaybetme sakın umudunu stres yapma inşallah çift çizgiyi göreceksin sende Allahın izniyle yavruna iyi bak kötü düşünme güzel düşünmeye çalış

İnşallah canım sağlıkla hayırlısıyla devam etsin . Rabbim önce sizlere , sonra isteyen herkese nasip etsin inşallah

Allah razı olsun canım benim amin inşallahh

Merkezini ara bilgi ver. Gerekirse hastaneye git. Su toplamis olabilirsin. Bol sivi al ve yürü biraz

Haklısın acele ediyorum canım geçecek inşallah
Merkezini ara bilgi ver. Gerekirse hastaneye git. Su toplamis olabilirsin. Bol sivi al ve yürü biraz
Kendi dr um yurt dışında ben de şehir dışındayım çok çok ileri seviyede değil diye uğraşmak istemedim. Bol sıvı alıyorum ama yürüyüş maalesef biraz artirayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…