Karadut ağız yaralarına birebirdir canım. Aklında olsun

Dlk2606 canm ben hastalandm yarın sabah hastaneye gıdıormmm ınsaallah bı sıkıntı cıkmassa dondurumuslar ıcın hazrlanmaya baslıcaz

Ayy canım beni süper haber bu hadi Allah yardımcın olsun bu sefer güldürsün yüzünü pozitif sonuçlarına sevinelim burda hep birlikte inşallah yaz gelişmeleri yine dualarımdasın hep

Canım maşallah çok çok güzel bir değer hamilesin gözünaydın kat kat artarak devam etsin inşallah sağlıklı bir şekilde

Canım ilaçlardan dolayıda olabiliyor kasık ağrısı çok normal şiddetlenmediği sürece sen rahat tut içini

Ya kıyamam ben sana inşallah bunların hepsini atlatıp rahat bir hamilelik geçireceksin canım benim bir kaç gün öncede bende çıktı ve yemek yiyemiyordum baya acıyordu ve yanıyordu bol bol su içtim gargara benimde midemi bulandırıyor hele hamilelikte seni daha çok bulandırır bol su içersen oda geçiriyor canım benim çok geçmiş olsun

Merhaba kızlar çok şükür kendime geldim iyice kimyasla gebelik oldu dünde adetim başladı.bu ilk denemem di fakat gücüm kalmamış gibi hissediyorum yeni bir tedaviye bu sefer istanbula bülent rıraşa gitmeyi planlıyorum sizlerin çok çok iyi dediğiniz bir doktor varmı yurtiçi birde bu tüp bebek kıbrısta daha iyi yapılıyor diyorlar böyle birşey duydunuzmu

İki yumurta çıktığı zaman, embriyolog dollendi deyince bile sevinçten duramadim. Yumurtalarım dollenebiliyor ona da çok sukretmistim. Şimdi bunun sonucu nasıl olur bilemem. Nasipte anne olmak vardır inşallah. Şuan hamile olmam bile mucize benim için. Herşeye şükür ediyorum. Allah ilk önce sağlık sıhhat sonra da bebisler versin bize

Kizlar beta hcg 266 ya yukseldi cok sukur bunuda atlattim ama progestoranum biraz dusmus 13den 9.bucuga dusmus doktor ilaclari artirdi biraz prolutan igneyi uc gunde bir vurulucam fitilide gunde 3 kez 2ser tane insallah oda yukselir dua edin bana

Canım benim çok şükür bak değerin düzelmeye başlamış bile hep böylede güzel devam edecek sağlıklı bir şekilde inşallah Progestan değerinde biran önce yükselir canım benim inşallah seninle dualarım stresten uzak dur

Canım toparlanmana çok sevindim Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah bu son olsun Dha ilk denemen canım şuan böyle düşünmen çok normal ama emin ol ikinciye başladığında ilkinden daha da heyecanlı ve istekli hissedeceksin kendini ve inşallah da güzel sonuçlar alacaksın Allahın izniyle Canım Bülent Tıraşa giden arkadaşlarımız vardı burada ve gayet de memnunlardı aklındaki merkezlerle ve doktorlarla bi öngörüşme yapıp içine sinen bir yere git canım çünkü doktorunun ve merkezin içine sinmesi ve güvenmek çok önemli bu süreçte Allah yardımcın olsun. Kıbrıstada kimler var süreç nasıl ilerliyor pek bilgim yok canım hayırlısı olsun hakkında inşallah

Çok çoookk sevindim kuzum bak işte 3. Gün 5. Gün önemli değil derken 2. Güne bile umut ışığı oldun .. Allah ol dedi ve oldu.. daha bide pazartesiye kaç gün var, iyice yükselir inşallah.. dualarımız seninle..

İnşallah canım teşekkür ederim burada bir arkadaşla konuşuyorum bülent tıraşa giden gerekli bilgileri veriyor sağolsun.sadece hiç olmayacakmış gibi hissediyrum çok zor birşeymiş gibi gelmeye başladı

Allah razı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder. Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin. O kadar üzülüyoruz ki dunyayi verseler bile gözümüzde değil. Hiçbir şey anne olmak kadar değerli degil

Canım benim şuan daha yeni atlattığın için öyle şeyler hissetmen çok normal ama aklına kötü şeyler getirmemeye güzel düşünmeye çalış her zaman pes etme güçlü ol alacaksın bu sefer güzel haberler inşallah stres yapmaman bu süreçte çok önemli canım 2. tedavi için kendini güzelce daha iyi bir şekilde hazırla

Kizlar beta hcg 266 ya yukseldi cok sukur bunuda atlattim ama progestoranum biraz dusmus 13den 9.bucuga dusmus doktor ilaclari artirdi biraz prolutan igneyi uc gunde bir vurulucam fitilide gunde 3 kez 2ser tane insallah oda yukselir dua edin bana
Gözün aydın canım. Progesteron ilaçlarla hallolur inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…