Genetik sorunlu gebelik geçirmediysen dene tabi neden boş geçsin. Genetik isteyince bekliyorlar tabi bizde de beklemişti dr. Verdiği ilaçlar hücre yenilemeye yardımcı. Allah şifa versin tez vakitte inşallah.

Kimyasal gebelik geçirdim üç kere.
O yüzden mi yaptılar acaba? Sizde test sonucu ne çıkmıştı.

Kimyasal gebelik geçirdim üç kere.
O yüzden mi yaptılar acaba? Sizde test sonucu ne çıkmıştı.
Benim de bir tane down sendromlu düşüğüm vardı o nedenle yapıldı. Tekrarlayan düşüklerde genetik inceleme önemli bence de. Biz de bir sorun çıkmadı ancak yine de embriyo genetik incelemesi pgt yapıldı önlem olarak.

oyyyy kuzumm benim cok sagol düşündüğünüz için rabbim gönlüne gore versin bi aksilik ckmamistr insallh.. bnde 9 hftalkken oldu herşey rabbim yüzünüze baksın : -)
Canım senin 9.haftada değildi ya yanlış hesaplamışsın kese kalp atışı görmeden dış gebelik olduğu anlaşılmıştı senin. Kızı korkutma yani şimdi . İnşallah seninde en kısa sürede olur Rabbim büyük belki de normal yolla olacak senin sabır ve dua ile...

Merhaba öncelikle geçmiş olsun . Bana da rahim t şeklinde dedi ameliyat yapacam dao şekli düzeltecez dedi sanırım adı histeroskopi oluyor.en yakin zaman da olacam ve çok korkuyorum öğleden sonra yapacam dediği için kafama takıldı genel anestezili mi yapiliyor? İnşallah öyledir varsa yaptıran yardımcı olabilir mi lütfen . Adana kışla başkentte..

Arkadaşlar günaydın merhaba bugün embriyolarin 3.gunu 12 döllenenden 11 tanesi normal gelişimine devam ediyor 1 tanesi 1 gun geriden geliyor dedi doktoriyi ya da kötü bişey demiyorlar tam anlamasam da sanırım güzel bir durum değilmi. Allahım hayirlisini versin.her arayışlarında heyecandan ölüyorum

Doktora göre değişiyor aslında dr ile görüşmek gerek. Genel anestezi ile de yapıldı bana ama yarı uyanık olduğunu biliyorum benimde rahim de perde vardı açma yapıldı polip vardı alındı bunları hatırlıyorum ama sanırım benim anestezi eksik geldi çok bir acı hissetmedim. Ankara'da başkentte yapıldı bu işlemler. Korkma bir sıkıntı olmaz kısa işlemdir. Rabbim şifa versin.
Olmadı kızlar, sonuç negatif
Canım vakti gelmemiş demek ki inşallah tez vakitte hayırlısı ile olur Rabbim ol deyince önünde kimse duramaz. Vazgeçmek yok.
Gayet iyi bir sayı. Sayı yüksek olduğundan 5. Güne bekletecektir embriyolog sanırım. İnşallah sağlıkla hamile kalırsın.

Canım çok sevindim inşallah sonuna kadar güzel ilerler bebislerin maşallah

Canım ne güzel heyecanlar rabbim güzel haberler almayı nasip etsin

Olmadı kızlar, sonuç negatif
Üzül ağla kahrol ama vazgecme pes etme. Bende cok uzuldum agladim kahroldum ama pes etmedim yeniden toparlanip anne olmak icin cabalamaya basladim bile Allah yardimcin olsn insallah kisa surede yine denersin Rabbim herkse annelik duygusunu yasamayi nasip etsin... benim bebehimde dusmeseydi 5 bucuk aylik olacakdi dunden beri agliyorum ama Allah birgun bizide guldurecek inaniyorum sabirla bekliyorum...

Çok üzüldüm canım çok zor.dualarim seninle.ben de negatif görünce tek tim. Çok üzülmüştüm.allah hepimize güç versin

Sağol canım, nasıl oldu bilmiyorum ama çok normal karşıladım. Hayırlısı ise olsun diye dua etmiştim zamanı gelmedi diye düşünüyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…