Kesinlikleee.. o kadar çok istiyorum ki anlatamam.. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize ..

Hiç öyle çok zor filan diye düşünme . Ne zorluklar var hayatta insan allahım mecbur etmesin. Biraz zaman geçsin daha tecrübeli olarak bilinçli olarak tekrar deneyeceksin ve pozitiftir göreceksin inşallah.

Slm kızlar uzun zamandır giremedim...tup bebek denemem negatif çıktı bilenler biliyor..adet olmustum 31 temmuz da ama dün bugün az az gelmeye başladı tekrar boyle olan var mı ne oldu bana anlayamadım... yardımcı olursanız sevinirim kızlar...

Kizlar beta hcg 266 ya yukseldi cok sukur bunuda atlattim ama progestoranum biraz dusmus 13den 9.bucuga dusmus doktor ilaclari artirdi biraz prolutan igneyi uc gunde bir vurulucam fitilide gunde 3 kez 2ser tane insallah oda yukselir dua edin bana

Gözün aydın arkadaşım düşen değerin dengelenir ilaçlarla, dualarımız seninle

Selam tüp bebek denemesinden sonra adette düzensizlik bende de olmuştu. 2. Adetimle düzene girmişti doktorum normal demişti

Canım ben negatiften sonra 15 gün e bir kanamam oldu sonrasında 45 günde oldum . 4. Ayda düzene girdi . İlaçlar allak bullak ediyor vücudumuzu .

Gözün aydın maşallah çok iyi gününe göre Rabbim ol derse her şey olur işte kanıtı sağlıkla devam eder inşallah.
Canım arkadaşlarda yazmış Karadut kırmızı dut özellikle bunun az olgunlaşmış olanı ağız yarasina çok iyi olur bu mevsimde olmazsa sanırım yok pekmezi mümkünse ekşi olanından ye şifa olsun inşallah.

Bulucam bir şekilde canım, çünkü yayılmaya başladı bir taneydi kaç tane oldu geçeceği yok

P papatya8484 cok sevindim senin adina...benimde 2.gun embriyosu idi aidi ama olmadı...İşte sende bir orneksin Rabbim ol deyince oluyor... Allah'ım hayirlisiyla saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Tesekkur ederim. İnşallah bu değer artar.
Rabbim bizim yardımcımız olsun. Hayırlısıyla kucağımiza alırız bebekleri

Amin inşallah canım. Rabbim en hayırlısını verir hep şükretmemiz lazım

İyi ol girmesende olur canım, sıkıntı yok gibi yarın kontrol var sürekli diken üstünde hissediyorum ama iyiyiz inşallah. Bol bol dua ediyorum hepimiz için sağlıkla evlatlarımıza kavuşalim diye.
oyyyy kuzumm benim cok sagol düşündüğünüz için rabbim gönlüne gore versin bi aksilik ckmamistr insallh.. bnde 9 hftalkken oldu herşey rabbim yüzünüze baksın : -)

iyi olmanıza sevindim kuzumm nekdrlk oldu

Merhaba arkadaşlar. Bende geçen tekrar merkeze gittim. Doktor bey genetik testi sonucun çıksın ondan sonra arayacağım dedi. Omepa q10 ve previt positive vitaminleri kullaniyorum. Sonuçta 1 ayda çıkıyormuş. Bu ay tedaviye başlamamış olduk. Vitaminler fayda etsin diye mi başlamadılar acaba? Sizde de genetik testin sonucu beklendi mi?

Vitaminler bende kaşıntı yapıyor sanki sizde de yaptı mi? Bu ay tedavim olmayacağı için normal yolla şansımı denesem mi? Ne cok soru sordum. Kafam çok karıştı.

oyyyy kuzumm benim cok sagol düşündüğünüz için rabbim gönlüne gore versin bi aksilik ckmamistr insallh.. bnde 9 hftalkken oldu herşey rabbim yüzünüze baksın : -)
Çok şükür canım iyiyiz dr detaylı bakmıyor zaten kalpleri atıyor bize yetiyor çok şükür. Riskli dönemler o yüzden hepimiz bu dönemlerde böyle diken üstünde oluyoruz. Rabbim hepimizin yüzüne baksın, İnan tanıdık tanımadık bütün evlat hasreti çeken kardeşlerim için dua ediyorum ne zor yoklugu biliyorum çünkü. Kıymetini bilmeyen kendiliğinden bir sürü çocuğu olan bazı insanlar görüyorum kk da onlar için de kıymetini bildirsin Rabbim diye dua ediyorum. Yer Gök dua üzerine imiş. Elimizden başkası gelmez. Sağlığına kavuş kafanı toparla biz yine buradayiz her zaman destekçiniz canım.

Genetik sorunlu gebelik geçirmediysen dene tabi neden boş geçsin. Genetik isteyince bekliyorlar tabi bizde de beklemişti dr. Verdiği ilaçlar hücre yenilemeye yardımcı. Allah şifa versin tez vakitte inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…