Bebekler iyi bizde ona seviniyoruz ikiz olunca biraz daha zorluyor sanırım rahmi geçecek inşallah hepimiz sağlıkla doğuralim evlat sahibi olalım

Canım öncelikle bebeklerin ve senin iyi olmanıza çok sevindim.
Bundan sonra inşallah bi daha kanama görmezsin.
Rahim ağzı uzunluğunu ihmal etme canım doktorların çoğu önemsemiyolar bu durumu.
Biz baştan önlemimizi alalım canım tedbirli olmakta fayda var,senin birde ikiz gebelik doktorun daha ayrıntılı bilgi vermesi gerekir.
Herşey gönlünce olsun canım Allah yar ve yardımcın olsun.
Allah kimseyi evladıyla sınamasın sağ salim evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin, olmayanlarada hayırlısıyla versin inşallah.

Çok geçmiş olsun canım, içini ferah tut Allah'ın izniyle sağlıkla dünyaya gelecekler. Dualarım seninle
Allah razı olsun canım daha iyiyim eve geldik.
Sonradan açılıyor bizim rahim sanırım, benim rahim için tüp Bebek doktorum ilk gittiğimde 3-4 yıl kadar önce rahmin dokuz yaşındaki bir çocuğun rahimi kadar üçüncü doğuma ancak dokuz ay çocuğu taşır demişti iki üç ayda düştü kalbi durdu down sendromlu idi ama aklıma takılı kalmış İkizler için yeterince yer var mi diye endişe ediyorum evhamin sonu yok. Biz de senin yolunda sağlıkla ilerleyelim. Sen de güzelce dogur da güzel örnek ol

ohh cok sukur . bebekler iyi ise sorun yok allah yasatmasin birdaha. canim kanama alani olmasa bile baglarda yada plasenta dan kaynakli olabiliyor. sen bol bol yat hic kalma.ben artik oyleyim gececek elbet bu gunler kucagimiza alinca unutacagiz.
Yatacağım canım on gün daha evdeyim su doğum gününe ışınlanmak istiyorum tez elden sağlıkla dogduklarini goreyim diye. Bebeklerin iyi olacaklarını bilsem uyutun beni doğacakları güne kadar diyeceğim

İnşallah aklımda canım soracağım. Rabbim hepimize yardım etsin, sağolasin

ayy canim benim su gibi akip gecsin istiyoruz hemen o gun gelsin kucagimiza alalim. bende mod olarak iyi degilim ama sukur sebebim bebegim iyi. allah beterinden korusun heebirimizinkini.bi sekilde gun gun yaklasiyoruz.gecen gunde soyledim dogumdan sonra oturup iyice aglayacagim .hemde ne aglama kimse susturamayacak ama sonra diyorum bebegim uzulur sutum kesilir allah korusun. 2 yil bekle sonra agla diyorum kendime tekrar.ruh halim bu sekilde

becidina canim rahim agzini mutlaka her kontrolde olcuyordur dr.merak etme .riske atilmaz bu konu. vajinal bakilmasi daha gercek bilgi veriyor idrar sikisik olmadan vs. 10 gun dinlen .sonra kontrole gidince notlarini al herseyi teker teker sor.o an unutuluyir cunku. aklina olumsuz seyler getirme. ben inaniyorum kucaklarimiza alacagiz saglikla. ikiz bebis annesi olacaksin.

Kıyamam ya :) insan nasıl doluyor değil mi en iyi yaşayanlar anlar canım.. zaten o yüzden burada birbirimize destek olup duacı oluyoruz.. yani başımızda onca arkadaş eş dost var ama kimse anlamıyor

Kıyamam ya :) insan nasıl doluyor değil mi en iyi yaşayanlar anlar canım.. zaten o yüzden burada birbirimize destek olup duacı oluyoruz.. yani başımızda onca arkadaş eş dost var ama kimse anlamıyor
aynen canim kimse anlamiyor herkes gecer olur ole seyler vs.ama icinin acisini anlayan yok iyiki birlikteyiz anliyoruz birbirmizi

aynen canim kimse anlamiyor herkes gecer olur ole seyler vs.ama icinin acisini anlayan yok iyiki birlikteyiz anliyoruz birbirmizi
Evet canım iyiki.. ben tedaviden önce o kadar incitildim ki o insanlara sorsan anlamamışlardir bile yaptıklarını.. ama ben üzüldüm bunaldım.. daha sorunumuz ne bilmeden seni kocakarı ilaçları yapan bir yere götürelim dediler içten içe ağladım.. sürekli sorular sordular, bir akrabamiz hiç unutmuyorum çocuk yap diye sıkıştırdı ben espri yapıp çocuk zor oluyor biraz hayatımızı yaşayalım diyorum kadın usteliyor . Ustelemesinin sebebi de ben esimde yada bende şu sorun var ondan olmuyor diyeyim diye ağzından laf almaya calisuyor... Daha neler neler...

Yani bunlar dolmaya sebep ama Allah büyük inşallah yaşadıkları mız guhahlarimiza kefaret olur.. sağlıkla bebisler dünyaya gelir hayırlı sağlıklı evlatlar olur herşeyi unuttururlar bize :)

Ağlamak için başka nedenlerin olur belki bebeğin ağlamasını durduramsyinca oturup onunla ağlayan çok anne var, onlar aglamasin biz de aglamayalim inşallah
Hoş iki gündür hastanedeyim bebeklerin ağlamasını duyuyorum o kadar güzel geliyordu ki sesleri tabi o kaybetme korkusu ile de olur belki bunlar sonra ne olur bilemem.
Evet canım artık not alıp öyle soru sorman lazım yoksa baş edemeyeceğim. Çok dr darlayan biri değilim aslında ben işimi en iyi şekilde yaparım herkesin de böyle yaptığını düşünmeyi tercih ederim. O nedenle çok darlamam gerekiyorsa yapar derim ama mevzu bebeklerim olunca hiç kimseye güvenemiyorum onu anladım.
Hepimiz anne olalım istediğimiz kadar çocuğumuz olsun hem de kendi kendine :)

becidina canım konu dışı olacak ama :) sen öğretmen misin yazim tarzın bana çok düzgün geliyor kurduğun cümleler falan

herkesin etrafinda var böyleleri. neden olmuyir neyi bekliyirsujuz sozleri insanin hayatını mahvediyor. var demekki bisey iste ya kadindan ya erkekten ya vakti zamani gelmedi .... ne duymak istiyirlar bilmiyorum. benimde icimi okadar yakan olduki hep allaha havale ettim dedim sende onlara yasat. bilsinler nasil bisey oldugunu.
suan gorduklerinde bakmiyorlar bile karnima okadar gormezden geliyorlar.
ama dedigin gubi atlatacagiz kucagimiza alacagiz.sakin kimsenin bebeginize karismasinda izin vermeyin .kimsenin koca kari soylemlerini uygulamayin bebeklerinize.opturmeyin dokundurtmayin .

amin canim aminnn bir cok cocugumuz olsun :))) not et en iyisi hem ozman daha iyi soru cebap gidersin . farkli bir duygu gercekten sag gozunu kapatsan solundan korursun bebegini derlerdi dogruymus. sen iyi ol insallah bebeklerinle birlikte

Kızlar merhaba vajinal kuruluşta su bazli kayganlaştırıcılari kullanmak hamilelige engelmidir bu konuda çok fazla anlam karmaşası var. Sizin bilginiz varmi

Kızlar merhaba vajinal kuruluşta su bazli kayganlaştırıcılari kullanmak hamilelige engelmidir bu konuda çok fazla anlam karmaşası var. Sizin bilginiz varmi
Tam tersi bir marka duymuştum spermlerin daha hızlı ilerlemesini sağlayıp gebeliği kolaylaştırıyormuş. Kk da yazanlar olmuştu araştirirsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…