Canım kanama durunca orada pihtilasiyor ve bu pıhtı da enfekte olabiliyormus. O nedenle kan tahlili yapıp antibiyotik verebiliyorlar. Benim önce kanda crp ve hemogram istemişlerdi. O testleri gün durumuna göre kontrol amaçlı istiyorlar. İnşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer

Kizlar bilginize. Benim gibi sorun yasiyan
Doktorum biraz önce yazdi, endiseye gerek yokmus. Bi dahada mandalina yemem

kinalikadin seninde ayrintili icin haftan gelmis baksana )) kocaman olmus masallah. dr incelerken sende bakarsin uzun uzun yavruna
Hiç sorma o kadar heyecanlıyım ki korku var çok bir de sadece arada bir nadiren bir seyirme hissediyorum hiç hareket yok daha. 18+1 oldu bugün hissetmiyor gibiyim.
Ayrıntılı da herşeye bakılıyor sanırım ya kötü bir şey duyarsam diye endişeliyim. Allah yardımcımız olsun

Çok haklısın canım, ihmale de gelmez zaten. Ben bu akşam bir gideyim acile olmazsa. İşin kötüsü eşim de bana pimpiriklisin diyor :)

canım 22.haftada hissettim ben hareketlerini. Hiç endişe etme. İlk gebelikler ve genelde kız bebeklerde daha geç hissediliyor. Detaylı ultrason sonucun da çok güzel çıkacak inşallah, sen rahatça bebişini izle keyfini çıkar :) Nerede yaptıracaksın ayrıntılıyı belli oldu mu?

Kalp atışını da duymak nasip olsun inşallah kese kaç mm tam okuyamadım resimden

kimi gec hissediyor canim ilk gebelik te ozellikle diyorlar ama ben erken hissetim cok guzel duygu sende yakinda hissetmeye baslarsin. ayrintilida iyi bir perinatologa git ve bebegini izle :) korku oluyor haliyle kotu seyler duyurmasin rabbim saglikli haberini alip oyle cik ordan insallah.

Çok haklısın canım, ihmale de gelmez zaten. Ben bu akşam bir gideyim acile olmazsa. İşin kötüsü eşim de bana pimpiriklisin diyor :)
:) aman desinler bosver anneligin mantigi olmuyor. kaygi endise hep var . allah korktugumuza ugratmasin.kendi vucudunu en iyi sen bilirsin bariz belli degisikliklerde gitmekte fayda var .

Öyle mii baya da varmış o zaman heyecan yapmayayım. Erkek bebek daha mı erken hissediliyor yani ayy inşallah kuzumm yaa çok heyecanlıyımm dua et banada başkentte perinatolog sertaç esin yapacak 2 hafta var daha

Duymazsın Allah'ın izniyle. Sağlıkla kucağına alacaksın inşallah

Aminn inşallah canımm o günü de bir atlatırsam inşallah başkente perinatolog sertaç esin e gideceğim. İnşallah bende hissederim. Peki nasıl bir his bende sürekli bir seyirme var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…