Aminn inşallah canımm o günü de bir atlatırsam inşallah başkente perinatolog sertaç esin e gideceğim. İnşallah bende hissederim. Peki nasıl bir his bende sürekli bir seyirme var
canim sanki icinde biseyler patliyir gibi hisler oluor. boyle pit pit vuruslar yapiyorlar. tabi sonra sonra artik oyle bir vuruyorlarki gobegin zip zip zipliyor:) ordan oraya kayip hareket ediyor.herseyi hissediyorsun allah en kisa zsmanda sanada yasatsin. guzel duygular. maden suyu ic. ve soluna uzan bi bakalim simdi . uygunsan kendini dinle hissedersin

Öyle mii baya da varmış o zaman heyecan yapmayayım. Erkek bebek daha mı erken hissediliyor yani ayy inşallah kuzumm yaa çok heyecanlıyımm dua et banada başkentte perinatolog sertaç esin yapacak 2 hafta var daha
dualarım seninle canım evet erkek daha erken hissediliyormuş. Ama bebekten bebeğe yada annenin iç karın yapısına göre de değişir. Sağlıklı olsunlar da geç hissedelim senin doktorun da Sertaç beydi zaten değil mi? Benim doktorum dışardan bir radyoloğa yönlendirmişti de o nedenle sordum. Hayırlısı inşallah kuzum.

Hemen deneyeceğim şimdi:) bazen sanki ufak ufak kalp atışı gibi pıt pıt bir şey oluyor göbeğime yakın tarafta acaba o mu. İnşallah bende hissederim bende o günleri görürüm canımm

Aynen öyle yeter ki sağlıklı olsunlar canım arkadaşım beklemeye razıyız. Benim dr sertaç bey evet onunla devam ediyoruz çok memnunum acayip prensipli aynı zamanda çok tatlı iyi bir dr. Birbirimize dua ediyoruz Allah kabul etsin herbirimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize

Düşününce mantıklı olan bu canım ense kalınlığına baktırmak daha uygun ve yeterli olur dediğin gibi

Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz sağ salim atlatırsın Allah yardımcın olsun.
Ablamın eltiside tüp bebekle hamile kaldı 16.haftada falan yoğun kanaması olmuştu doktor normal hiç bi sıkıntı yok bebek büyüdükçe oluyo demişti sağ salim doğum yaptı canım

Canım belki serkaj içinde aç kalmanı tavsiye etmişlerdir

kizlar Clexane kullananiz varmi kan sulandirici devlet karsilamiyomus tanesi 150.tl 10 tane yazmis doktor tup bebek doktoru yazdigi icin karsilamiyomus
Kutunun icinde 10 tane igne oluyor. Siz yanlis anladiniz galiba. Kutusu evet 150 tl. Ozel klinikte yazildigi icin devlet karsilamiyor. Hastanede yazilirsa bir sorun olmuyor. Benimkini ozel hastanede yazildi kurum karsiladi. Ama claxen piyasada yok diye esdegerini verdiler

ewt cnm esim yanlis anlamis yorumlari okuyunca aradim eczaciya sormus bidaha

becidina nasilsin canim aklim yuregim seninle allah sifa versin saglikla gec evine bebeklerin karninda.
Canım hastaneden çıktık eve geçtik 10 gün rapor verdi dr on gün sonra tekrar kontrole gideceğiz. Kanama azaldı ama devam ediyor usg de kanama alanı görünmüyor dedi dr ama nasıl kanama var onu anlamadım. Neyse geçecek inşallah canım takip edeceğiz bebekler iyi ona seviniyoruz çok şükür.

Canım belki serkaj içinde aç kalmanı tavsiye etmişlerdir
Canım ilk gece doğumhane de bir kontrol yapıldı ama ölçüm yapıldı mi bilmiyorum, on gün sonra kontrole gideceğiz çıktık hastaneden o zaman soracağım bu rahim ağzı yetmezliği meselesini. Kanama azaldı ama devam ediyor normal görünüyor her şey usg de diye gönderdiler.

Bebekler iyi bizde ona seviniyoruz ikiz olunca biraz daha zorluyor sanırım rahmi geçecek inşallah hepimiz sağlıkla doğuralim evlat sahibi olalım

ohh cok sukur . bebekler iyi ise sorun yok allah yasatmasin birdaha. canim kanama alani olmasa bile baglarda yada plasenta dan kaynakli olabiliyor. sen bol bol yat hic kalma.ben artik oyleyim gececek elbet bu gunler kucagimiza alinca unutacagiz.

İlk kez kanama oldu canım valla ben anlamadım ama idrar yolu enfeksiyonu vardı onun için ilaç verildi iyi gördüler durumu eve gönderdiler. Geçecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…