Evet nasip canım. Ben ilkini devlette yaptırdım ohss oldum ölümlerden döndüm miyomum vardı çok büyük imza atıp ameliyat olmadan denemek istedim miyomlarla yapmıyorlar çünkü. Olmadı... beni büyük tüp bebek merkezlerine yönlendirdiler bahçeciye gittim elimde 5 yıllık rahim filmimle. Aylin hanım vardı Fulya'da o muayene etti filme baktı hidrosalpenks var sende yani tüpümde sıvı birikmesi kadındaki tecrübeye hayran kaldım oysaki 4-5 sene sebepsiz dendi miyomum küçücüktü çapa tıp fakültesi rapor bile vermedi doğal yolla gebe kalabilirim diye. Konu çok uzun kısaca anlatayım ikinciyi Euro fertilde denedim ameliyat oldum sağ tüpüm alındı artı miyomlar açık ameliyatla sonra oda negatif... sonunda memorialle tanıştım hemen hsg istedi tekrar sol tüpte de sıvı birikmiş haydaaa bi daha mı ameliyat evet maalesef ikinci tüpe de elveda ettim
psikolojim alt üst oldu ama yıkılmadım bu arada eşimde varikosel ameliyatı olmuştu çok çok önce. Neyse sol tüpte gitti. Üçüncü tedavide pozitif aldım kaybettim 10+5te gittim yaklaşık 8. Haftada kalbi durmuş hiç farketmedim genetiğe gönderdik kromozom bozukluğu çıktı. Yine hamdolsun dedim çünkü oda büyük bir imtihan Rabbim bilir herşeyin en iyisini. O beni çok yıkmıştı biraz zor toparladım 4. Transferimi oldum bu arada bizde maddi manevi çok yıprandık şükür Rabbime tutundu yavrum. Niye bu kadar uzunca detaylı yazdım umudunu kaybetme ilk zamanlar çok zor ama güzel sonuca odaklan sadece. ben bunu çok geç öğrendim odaklanmayı Rabbim hepimizin yardımcısı olsun yavrularını bağışlasın en kısa zamanda hepimize kucağımıza almayı nasip etsin