Ooo kizlar 1 gun giremedim mesajla dolmus buralar masallah cok aktif bir topigimiz var :)
Allah razi olsun canim benim. Bu topikte hamile olmayan kalmaz insallah bahar bereketiyle geldi ard arda bir cok olumlu sonuclar aldik. Insallah devamida gelir hepiniz dualarimdasiniz.
Aayyy guzelimmm hadi hayirlisiyla cok guzel gecer insallah. Hic olumsuz dusunme buralar bereketlendi bu aralar. Cok buyuk dua halkasi yaptik hergun birbirimize dua ediyoruz. Allahin izniyle seninde tutacak insallah canim
Allah razi olsun canim. Hamile kalan arkadaslarda hayirlisi ile sonuna kadar saglikli bir sekilde ilerler insallah. Hic stres bitmiyor. Ilk once yumurta oluscakm8 sonra dollenecekmi sonra tutunacakmi sonra kese olusacakmi kalp atisi olcakmi hic bitmez bu telas. Rabbim sonuna kadar hayirli bir sekilde kucagimiza almamizi nasip etsin insallah
Beni doktorum pazartesi cagirdi canim. Pazartesi sabah kan testimi tekrarlicam ultrasonlada bakariz dedi ama ultrasonla keseleri gormek icin cok erken degil mi anlamadim. Sen keseyi gormedin dimi henuz.