- Konu Sahibi kinalikadin
- #5.701
Henüz bi aşamada değilim :) Pazartesi muayne olacağım kuzum ilk görüşme yaniii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz bi aşamada değilim :) Pazartesi muayne olacağım kuzum ilk görüşme yaniii![]()
İNşallah canm teşekkür ederimm
Yok cnm ben bir yere gitmiyorum şu anda.İstanbul da Medipol Üniversitesinde 1 denemem oldu kimyasal gebelik oldu ne yazık ki adet olmayı bekliyorum.Allah kısmet ederse Mayısta 2 tane dondurulmusum var onlarla denıcem.İNşallah canm teşekkür ederimmSende Bülent Hocaya gidiyorsun değil mi ??
Anladım kuzum hayırlısı napıyoruz umudu kaybetmeden devammYok cnm ben bir yere gitmiyorum şu anda.İstanbul da Medipol Üniversitesinde 1 denemem oldu kimyasal gebelik oldu ne yazık ki adet olmayı bekliyorum.Allah kısmet ederse Mayısta 2 tane dondurulmusum var onlarla denıcem.![]()
inşallah cnm işimiz biraz zor ama bakalım hayırlısı olur inşallah.Keşke olsa da bi rahat nefes alabilsek çok yorulduğumu hissediyorum bazen.Ama yılmak yok çok inatçıyımdır bu konuda işe yaradıAnladım kuzum hayırlısı napıyoruz umudu kaybetmeden devammBak ne güzel dondurulmuş minnoşlar var inşallah sımsıkı tutunurlar sana annesiiiiii
![]()
Haklısın canım süreç zor yorucudur eminim ben bile başlamadan stresi başladı yani :) heheheh kesinlikle bende öyle canımmminşallah cnm işimiz biraz zor ama bakalım hayırlısı olur inşallah.Keşke olsa da bi rahat nefes alabilsek çok yorulduğumu hissediyorum bazen.Ama yılmak yok çok inatçıyımdır bu konuda işe yaradı![]()
Cnm 1 senede 2 gebelik yaşadım 2 sini de kaybettim.Sana tek diyebileceğim şey bütün hayatın sadece bu tedavi olmasın.Mutlaka kendine bir uğraş bul herhangi bir şey sana iyi gelen bir hobi spor ne olursa.İnşallah tek seferde olumlu sonuc alırsın.Rabbim yardımcın olsun.Haklısın canım süreç zor yorucudur eminim ben bile başlamadan stresi başladı yani :) heheheh kesinlikle bende öyle canımmm![]()
Benim gibi 3.gün embriyosu transfer edilip sonucu bekleyen arkadaş var mı ???
Ben bugün telefonda hemşireye sordum. Benimle birlikte transfer olanlar noldu diye. Hepsi pozitif sonuç almış 5 kişiydik nasıl mutlu oldum. Onlar da hep sormuşlar. Bugün bi kez daha anladım ki bizi bizden başkası anlamiyor
Bende öyle düşünyorum canım tuttu mu tutmadı mı die takıntı haline getirmemem lazım normalde de çok takıntılı biriyim çünkü dediğin gibi hobi bulcam kendime anca öyle atlatırm bu süreci yada bir kafa dinleme tatili neden olmasınnnnnnCnm 1 senede 2 gebelik yaşadım 2 sini de kaybettim.Sana tek diyebileceğim şey bütün hayatın sadece bu tedavi olmasın.Mutlaka kendine bir uğraş bul herhangi bir şey sana iyi gelen bir hobi spor ne olursa.İnşallah tek seferde olumlu sonuc alırsın.Rabbim yardımcın olsun.

canm valla anca adet oldum dün normal hayatıma dondum ıyım cok sukur onumzdekı hafta doktorla goruscem bakalım bellı olcak ona gore :)

Hoşgeldin kuzucukAnladım canım benim hayırlısı olsun Rabbim bu kez nasip eder inşallah canım![]()
![]()
Günaydın kızlar hayrlı cumalar nasılsınız canyoldaşlrımz birbir pozitifi yazıyor insallah bizde yazarız birgün onlar yazdıkça ben burda çok seviniyoorum. Rabbim bizede nasip etsnDlk2606
kinalikadin @Esrarengsiz1016 papatya sinem @Eneaciz daha ismi aklima gelmeyenler k.bakmayn kuzucuklar ama siz anladniz cnlarm
![]()
İyiyim bir cumaa mutluluğuuuu çay içiyorum bir yandan buralarda takılıyorum kuzummmHoşbuldum canım benimmm nasılsın![]()
![]()
Bilmiyorum uzun protokol falan söylemedi ama uzun protokol anladığım kadarıyla bide uzun protokol ile kısa protokol arasındaki fark ne acaba bide cevabınız için teşekkür ederim içimi rahatlattınız
İyiyim bir cumaa mutluluğuuuu çay içiyorum bir yandan buralarda takılıyorum kuzummmSen nasılsın herşey yolundadır umarım
![]()
Günaydın Canım Hayırlı Cumalar Amin canım inşallah biz de en kısa zaman da veririz güzel haberleriGünaydın kızlar hayrlı cumalar nasılsınız canyoldaşlrımz birbir pozitifi yazıyor insallah bizde yazarız birgün onlar yazdıkça ben burda çok seviniyoorum. Rabbim bizede nasip etsnDlk2606
kinalikadin @Esrarengsiz1016 papatya sinem @Eneaciz daha ismi aklima gelmeyenler k.bakmayn kuzucuklar ama siz anladniz cnlarm
![]()
Ankara anatolia canımHarbiden öyle maşAllah doktor içinde güzel bir haber canım sen hangi merkezde ve doktorda denemiştin, İstanbul’da mıydın?