• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değerin demek yerine değerim gayet güzel demişsinnn yaaa bir an senin değerlerinnde güzel çıkmış gibi nasıl içim hoş oldu anlatamam Dileğimmmm:anne:Burada herkese koşturuyosun muutlu olmanı öyle istiyorumkiiiiiii:dua:

Ayy inşallah onları yazacağım günlerde gelir neşeli arkadaşım benimm elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum canım benim birbirimizin dertlerine sıkıntılarına mutluluklarını ortak oluyoruz hepimiz inşallah sırayla gelecek güzel haberler bizlerden de :KK200: :dua:

Hayırlııı sabahlarrrrrr güzelll annneleeeeerrr. Bol enerji yolluyorum hepinizeeee. Bir gün hepinizzz hamile olarak uyanacaksınızzzz:anneadayı::halay:

@tugken canımmmm sesin çıkmıyorr iyi misinnnn merak ettimmm seniii :KK43:

Hayırlı sabahlar canım benimm aminnn inşallahh :KK200: :KK68:

Canlarımm hepinize hayırlı sabahlaar.. Dün gittik muayne oldum rahim filmi çekindim eşim sperm verdi değerlerimiz çok düşük aşılama tutmaz dedi hoca. Allah izin verirse mayıs adetimle tüp bebek tedavisine başlıyoruz çok heyecanlıyım inşallah sonu güzel olur hepimiz için aynı duayı ediyorum :anneadayı::KK200: Bu arada ben Bülent hocayı çok sevdim çok ilgili sadece merkez çok yoğun adam koşturuyor bir oraya bir buraya garibim :-) İnşallah senin gibi yeşil gözlü bebeklerin olcak burada dedi ay ne duygulandım:KK42: Bu arada morfoloji ve hızımız çok düşük olduğu için mikroçip kullanacakmış. Hemen mayıs gelsin istiyorummmm :spor:

Canım benim hayırlısı olsun inşallah mayısta senden de güzel haberler alırız inşallahh ayy pozitif haberlerle dolar burası inşallahhh :KK200::KK49:

Kızlar günaydın dün 13. Günümdu son kez test yaptık 1189 çıktı. Pazartesiye randevu aldım. Kalp atışını duyunca hamile oldugumu kabul edicem inşallah. Korkuyorum hep

Korkma canım korkma duyacaksın kalp atışlarını da Allahın izniyle inşallahh zaman çok çabuk geçiyor valla :emir_bebek: :KK200:

Egehanezra Egehanezra arkadasim sen de bizi merakta birakma hepimizin ici buruldu cok zor bir durumdasin. Hakkinda herzaman hayirlisini dileyecegim. Hep mutlu ol.. cok yipratan bir yoldayiz. Ama goruyorum ki herkes, ben de yanindayiz:KK200: hersey zamanla yoluna giricek Allahin izniyle:dua:
Kuzum çok sagol alllah razı olsun hepinizden szin desteginiz beni braz dizginledi aksam yemek falan yedikk tatli yapptm ettm sakin geçti yani kuzucukllarrrr[/QUOTE]

Canımm benimm çok çok mutlu oldum inaşlah hep böyle devam eder Rabbim bozmasın huzurunuzu hiçbir zaman inşallahhh en iyisini yapmışsın :KK200:

günaydınnnn hayırlı sabahlar herkese... yarın benim transferim var benim için dua eder misiniz...:KK200:

Günaydın canım sanada hayırlı sabahlar ederiz tabiki Rabbim inşallah senden koparmaz bebeğini sımsıkı tutunur pozitif sonuçlar alırsın inşallahhh :KK200: :KK68:

Kuzum çok sagol alllah razı olsun hepinizden szin desteginiz beni braz dizginledi aksam yemek falan yedikk tatli yapptm ettm sakin geçti yani kuzucukllarrrr

Canımm benimm çok çok mutlu oldum inaşlah hep böyle devam eder Rabbim bozmasın huzurunuzu hiçbir zaman inşallahhh en iyisini yapmışsın :KK200:[/QUOTE]
Kuzum çok sagol alllah razı olsun hepinizden szin desteginiz beni braz dizginledi aksam yemek falan yedikk tatli yapptm ettm sakin geçti yani kuzucukllarrrr

Canımm benimm çok çok mutlu oldum inaşlah hep böyle devam eder Rabbim bozmasın huzurunuzu hiçbir zaman inşallahhh en iyisini yapmışsın :KK200:[/QUOTE]insalllah kuzum insallah rabbim herkese huzur versin alllah razı olsun hepinizden :-)

Canımm benimm çok çok mutlu oldum inaşlah hep böyle devam eder Rabbim bozmasın huzurunuzu hiçbir zaman inşallahhh en iyisini yapmışsın :KK200:

Canımm benimm çok çok mutlu oldum inaşlah hep böyle devam eder Rabbim bozmasın huzurunuzu hiçbir zaman inşallahhh en iyisini yapmışsın :KK200:[/QUOTE]insalllah kuzum insallah rabbim herkese huzur versin alllah razı olsun hepinizden :-)[/QUOTE]

Aminn inşallah canım benim :KK200:

Nediyosun canm yandk desene ozman eşim duyarsa ben demiştim der cnku dondururken diyodu ya basina bsey gelse baskasinnkini koysalar falan falan napcaz ya smdi diken üstünde kalcaz eyvahhhhhh :-)

Canım her merkez bir olmuyor maalesef bizimde güvenmekten başka birşey gelmiyor elimizden Allahım kimseye yaşatmasın böyle bir şeyi :dua:

Gayet güzel katlamış. Bi şey dedi mi doktor
çok güzel dedi değer için çarşamba günü içinde test istedi canım bakayım yarın nasıl bir sonuç alacağım inşallah güzel gelişir süreç sağlıkla

A anneveoglusu Cerenimo Cerenimo @metceykelebek kızlar pozitifler katlanmış maşallah hepinize. Kuzucuklarınızda güzel güzel büyüsün inşallah.
kinalikadin kinalikadin canım nasıl geçti opu sayfayı pek takip edemedim. İnşallah güzel haberlerle devam edersin.
@Egehanezra arkadaşım inşallah evinde huzuru en kısa zamanda bulursun. Bu Bebek stresi geri kalan herşeyi çekilmez ve anlamsız kılıyor bazen.

A anneveoglusu Cerenimo Cerenimo @metceykelebek kızlar pozitifler katlanmış maşallah hepinize. Kuzucuklarınızda güzel güzel büyüsün inşallah.
kinalikadin kinalikadin canım nasıl geçti opu sayfayı pek takip edemedim. İnşallah güzel haberlerle devam edersin.
@Egehanezra arkadaşım inşallah evinde huzuru en kısa zamanda bulursun. Bu Bebek stresi geri kalan herşeyi çekilmez ve anlamsız kılıyor bazen.
allah razı olsun bir tanem
senin tedavi aşama ne durumda transfer ne zamana

Back
X