• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım şubat 20 de ilk denemem kimyasal oldu 23 ünde de hasta olmuştum bu ayında 23 ünde olmam gerekiyordu hala olmadım bi kan verdim bende normal gebelik sonucu yani inşallah güzel haberler alırım Allahın izniyle canım benim Nisanın sonuna doğruda dondurulmuşlarla başlayacaktım yeniden gecikince kafam karıştı inşallah hamilelik yoksa daha fazla gecikmem :110:
ah kuzum hadi bakalım hayırlısı olsun. Çok güzel olsun sonucu inşallah :)

inşallah canm sen heycanını hepizmizle paylaştn o bize yetr kuzuuuu hic buzamana kadr hislerim ruyalarm yanlış çıkmadı insallah gine ckmaz kuzummmmm pozitifi yazarsn :-)

Ayy kuzum benim ya aminn inşallahh inşallahh yine çıkmaz :KK68: her güzel anıma ortak oluyorsunuz iyiki varsınız canımlarım benim:KK19::KK200:

Kızlar maalesef negatif ama üzülmedim hiç öyle bugün doktoruma da bir mesaj atacağım neden bu kadar gecikti belki muayeneye falan çağırır bu adetimle başlarız dondurulmuşlara tabi gecikmeli olarak başlanılabiliyorsa yoksa mayısa kalacak :( İnşallah yavrularımı alırım da size o zaman yazarım hamileyim diye Allahım büyük hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız güzel arkadaşlarım benim :KK200: :KK15::KK19:

Kızlar maalesef negatif ama üzülmedim hiç öyle bugün doktoruma da bir mesaj atacağım neden bu kadar gecikti belki muayeneye falan çağırır bu adetimle başlarız dondurulmuşlara tabi gecikmeli olarak başlanılabiliyorsa yoksa mayısa kalacak :KK43: İnşallah yavrularımı alırım da size o zaman yazarım hamileyim diye Allahım büyük hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız güzel arkadaşlarım benim :KK200: :KK15::KK19:
Tüm sayfaları heyecanla okudum valla negatifi görünce üzüldüm canım inşallah bu ay nasip eder ALLAH

Kızlar maalesef negatif ama üzülmedim hiç öyle bugün doktoruma da bir mesaj atacağım neden bu kadar gecikti belki muayeneye falan çağırır bu adetimle başlarız dondurulmuşlara tabi gecikmeli olarak başlanılabiliyorsa yoksa mayısa kalacak :KK43: İnşallah yavrularımı alırım da size o zaman yazarım hamileyim diye Allahım büyük hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız güzel arkadaşlarım benim :KK200: :KK15::KK19:
Umut işte canım benim yaa Allah nasip ettikten sonra. Bence de dr la konuş söktürücü verir belki. Sanmıyorum tedaviyi geciktirecek bir sebep olacağını bebişlerine kavuşacaksın eminim:KK200::anneadayı:

Umut işte canım benim yaa Allah nasip ettikten sonra. Bence de dr la konuş söktürücü verir belki. Sanmıyorum tedaviyi geciktirecek bir sebep olacağını bebişlerine kavuşacaksın eminim:KK200::anneadayı:

İnşallah canım benim güzel destekçilerim benim Allah razı olsun hepinizden inşallah yakında yavrularımı alıp öyle veririm güzel haberleri :dua: :KK200: Hepimiz sırayla yazarız doldururuz pozitif haberlerle inşallah :dua::emir_bebek:

Tez Zamanda gönlüne göre olur kucağına alırsın bebişini

İnşallah canım benim güzel destekçilerim benim Allah razı olsun hepinizden inşallah yakında yavrularımı alıp öyle veririm güzel haberleri :dua: :KK200: Hepimiz sırayla yazarız doldururuz pozitif haberlerle inşallah :dua::emir_bebek:
İnşallah ya ne kadar güzel olurdu hepimiz birden hamile kalsak ahh ahh

Back
X