Çok teşekkür ederim. Bunu duyduğuma çok sevindim. Bunların hepsini teyzeme anlatacağım. Örnekleri var teyze oluyor diyeceğim.olmayacağına o kadar inanmış ki :) Bende çok olumlu düşünüyorum

ben Normalde 53 kilo bir kızım. Ve bir gram göbeğim yoktu. Herkes bana ne diyeti yaptığımı sorardı.Bir gram göbek yoktu.Ama şimdi bildiğin koca göbekli biri oldum
Eyvahh ben yandım o zaman balık etliyim ben artık hamile sanar herkes benii

Anladım canım daha iyi olmuş senin için inşallah sırayla veririz güzel haberleri aminn inşalllah canım benim

Kizlar merhaba aranza yeni geldm cuma transferm.var lutfen dua okurmusunuz 5 gun embryosu olup tutan varmi kizlar

Merhaba canım hoşgeldin İnşallah sımsıkı tutunur sana yavrun benimde ilk denemem 5. gün blast embriyoydu kimyasal oldu maalesef şimdi dondurulmuşlar için hazırlanıyorum Rabbim seninde yüzünü güldürsün bu sefer inşallah canım

Ohh en güzeli keşke bende evimde olsam :) Bende işyerinde müzik dinliyorum tek başımayım keyif yapıyorum kuzumm Akşama görümcemin kınası var kurtlarımı dökcem inşallahh
Ayyy kıyamam olsun sende hafta sonları evinde olursun. Bizde hafta sonu boya yapcaz kocacımlaa transfer olmadan temizligimiide yapmış olurum.. Ooohhh benim yerimede döktürrrrrrrr

Öyle yaparlar hep zaten uyumanı istediğin zaman uyumazlar İyiyim bende şükğr canım 2 gün önce başladım ilaçlara 26 sında ilk kontrol transfer ne zaman olacak bakalım bekliyorum

Canım çok saolasın ben iyiyim. Kalp atışları için cmt günü gideceğiz. Heyecanla bekliyoruz. Sen nasılsın. Duamdasın canım arada girip bakıyorum.

Ohh en güzeli keşke bende evimde olsam :) Bende işyerinde müzik dinliyorum tek başımayım keyif yapıyorum kuzumm Akşama görümcemin kınası var kurtlarımı dökcem inşallahh

Ohh ohh ne güzel valla bizim içinde dök

ben Normalde 53 kilo bir kızım. Ve bir gram göbeğim yoktu. Herkes bana ne diyeti yaptığımı sorardı.Bir gram göbek yoktu.Ama şimdi bildiğin koca göbekli biri oldum
Kuzum nekadar iyisin kendin için uğraşıyorsun bide eşinin teyzesini yükünü sırtlanıyosun allah kalbinize göre versin benim ablam 10senelik evli hastaneye gdiyo normal kadını doğuma rahim filmi çekiliyor bişey yok erkek yaşlı doktor senin asla çocuğun olmaz olursa gel yüzüme tukür sonra ablam biyerde tüp bebek yaptiriyo olmuyor 6ay sonra benim gittiğim hastanede başka doktora gdiyo ve bebişi oluyor şimdi oğlu 1bucuk yaşında ve erkek oldu teyzeleriiii belki teyzenle sorunu aynı değildir ama her doktor doktor değil!

Canım çok saolasın ben iyiyim. Kalp atışları için cmt günü gideceğiz. Heyecanla bekliyoruz. Sen nasılsın. Duamdasın canım arada girip bakıyorum.

Allah iyilik versin canım benim Allahın izniyle kalp atışlarınıda duyarsın inşallah Bende başladım çok şükür ilk kontrolü bekliyorum ilaç kullanıyorum şimdi en yakın zamanda olur transferimde inşallah zaman geçmiyor

Ayyy kıyamam olsun sende hafta sonları evinde olursun. Bizde hafta sonu boya yapcaz kocacımlaa transfer olmadan temizligimiide yapmış olurum.. Ooohhh benim yerimede döktürrrrrrrr
Hepimizin yerine döktürcem kuzum :) Bende haftaya Cumartesi kadın alcam komple ev temizliğine tedaviye başlamadan evim temiz olsun dip köşe ne titiz insanlarız bu durumda bile temizliği düşünüyoruz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…