Bir an once sonuçlansa keşke pozitifi görsem keşke ama hayal gibi geliyor
Canım o hayal gibiler bitmiyor ki ben daha tedaviye başlamadan negatifi düşünüyorum sonra kendime kızıyorum :) İnşallah güzel olacak kuzum merak etme sen içini ferah tut dua et bol bol

Bir de meraktan soruyorum geçen sefer bana yüzde 40 şans vermişlerdi şimdi yüzde 50. Yaşın 36 dan g3nç olsaydı oran artardı dediler. Sizlere ne oran veriyolar transfer öncesi :)

Kızlar kesemizi gördük bugün2 kese görünüyor dedi doktor. Birinin içinde mercimek kadar belli, diğer kese flu dedi. Haftaya kadar gelişebilir de, tek gebeliğe dönebilir de dedi.

Eklentiler

• 9893F4B0-733E-4645-B185-608156F08D92.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 48
  • D66E92F9-E9AA-424A-8F69-839E74E4E392.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 46
ye ye kuzum yumrtanıda fazla kalınlıkta iyi değil diye biliyorum kuZu ama sen gine araştır bende transferden sonra iyice dikkat etcem yediklerime bu dediklerinide yycem kuzu suyu bool bol içiyorum zaten

Kızlar kesemizi gördük bugün2 kese görünüyor dedi doktor. Birinin içinde mercimek kadar belli, diğer kese flu dedi. Haftaya kadar gelişebilir de, tek gebeliğe dönebilir de dedi.
Ayyy kuzum çok sevindim nekadar güzel fotoğraf onlara dolabın üstüne as gördükçe için açılsın allahm bizlerede nasipp etsin dua et bize

Ah süper yaa:) hayırlısı olsun inşallah. Beni de haftaya perşembe çağırdı kese için. 5+3 olacak o tarihte. Sen kaçıncı haftasın?

Ayy canım Allahım bağışlasın inşallah ikiside seninle olur Allahım tamamına erdirsin kucağına aldığın günleride yaşatsın inşallah Rabbim bizlerede nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah

ye ye kuzum yumrtanıda fazla kalınlıkta iyi değil diye biliyorum kuZu ama sen gine araştır bende transferden sonra iyice dikkat etcem yediklerime bu dediklerinide yycem kuzu suyu bool bol içiyorum zaten

Aynen canım yarasın hepimize yediklerimiz inşallah Bende hatırlatıcı kurdum hem telefonuma hem bilgisayarıma elimden geldiğince içmeye çalışıyorum suyu oda istemeyerek mecburi olduğu için yoksa hiç aramıyorum suyu

aynn kuzu mecburen herşeyi yapcaz yiycezz kuzuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…