Mrb arkadaşlar, 2017 temmuz ayında tüp bebek ile anne oldum bende çok şükür. Sorununuz erkek faktörüydü. Sperm sayımız çok düşüktü. Şiddetli oligospermi.. Aşılama bile yapmadan direkt tüp bebek denedik. Ve ikinci denemede başarıya ulaştık. Bahçeci de yapıldı tedavimiz bu arada. Burada çok araştırıp ona karar verdik. Maddi olarak zorladı tabi ki bizi ama buna da şükür bu da bi imtihan diyorum. En önemli olan şey inanmak ve üzülmemek. Rabbim dileyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin. Soru sormak isteyen olursa seve seve elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.

Arkadaslar E2 P4 testi yaptılar bugün bana sonuc kagıdım hastanede kaldı yalnız siteden buldum dogru bulduysam tabi böyle yazıyor fazla değilmi korktum ben şimdi bir arkadaslar sordu merak ettim doktor baktı gerçi kız gösterdi ama doktoru yanına gitmedim oan oyuzden ne dedi bilmiyorum
Estradiol 4726
Progesteron 1,55

Eki Görüntüle 2149107 kizlar bgn tahlil sonucum,acaba sonuclar kotumu tup bebek yada asilama yaptirsammi
Merhaba maldelmor tahlil sonuçların ne zaman ne için yapıldı. Bu tahlilleri isteyen doktorla konuştun mu canım. Buradaki kimse sana tüp bebek yaptır yada yaptırma diyemez. Kadın Doğum uzmanı ne diyor, ultrasonla adetliyken muayene oldun mu, sperm testi yaptırdın mı gibi bir sürü yolu var. Umarım en kısa sürede bebeğine kavuşursun.

bebek tedavsi icin gitmistm cnm pco varmis d.konfrol hapi kullndm bicay. ultrasonla baktirsm kist yok. esimjn sperm testi guzl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…