Canım tebrik ederim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin Allahım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

Inşallah canım inşallah hangi aşamadasın şuan bir daha ki ay mı başlayacaksın
Geçen regln döneminde dr gittim tuplere baktı açık çok şükür. Takviye edici vitaminlere falan başladı yumurta kalitesini artıracak bir şeyler yazdı. Önümüzdeki regl için baslayacagiz tedaviye inşallah. Yalnız bende pcos var bu nedenle aynı ay transfer olmayabilir sanırım.

Egehanezra canim tebrik ediyorum. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayida nasip etsin. Size bişey sorucam kızlar opu dan sonra 3.gunum ama hala kasik ağrılarım var vede mide bulandım devam ediyo. Siz bu süreci nasıl atlattiniz

Canım o kadar işlemden geçiliyor çok normal ağrı olması merak etme bir kaç güne geçmiş olur ama çok ağrı artarsa doktoruna söyle mutlaka ohss riski olabilir kullandığım ilaçlardan kaynaklida olabilir mide bulandın kuzum

Benim o sançilar adet olana kadar sürdü kendini sicak tut. Allah sifa versin.

Eki Görüntüle 2149107 kizlar bgn tahlil sonucum,acaba sonuclar kotumu tup bebek yada asilama yaptirsammi
Sadece bu tahlil sonucuyla tüp bebek kararı verilemez. Biz çok uzun yollardan geçtik:) sperm testi, amh, rahim filmi ve detaylı muayene ile bir dolu şeye daha bakılmalı. Mesela sperm sayısı 15 milyondan düşükse ve ileri hareketli sperm sayısı azsa zaten aşılama yaptıramazsınız. Bu uzun ve zorlu bir süreç. Eşinizin ve sizin tüm tahlil tetkikleriniz yapılıp o şekilde bir karar verilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…