Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
Kızlarrr selam nasılsınız bakalımm bugün kontrolüm vardı benm yumoşlar büyümeye başlamış güzelcee Cetrotide iğne verdi 2 tane birini yaptım ama göbek çevrem baya kızardı ya normal mi acaba
Tup bebek dr.un a belli süre gitmen gerekebilir.bizimki kese görünce estrofem biraktirmisti.kalp atışları duyuldugundada progesstan iğne i biraktirmisti.ve o gün kan sulandırıcı iğne için trombofili paneli testi istedi oda 1 haftada cikti. Genetikte pıhtılaşma olmadigindan igneyide biraktirdi.. sonrası kadın doğum dr.u ma geçtik.tuo bebek dr.u ile isim bitmiş oldu.
anladım kuzum benimde aklımda o kaldı başka dooktra gidince ilaçlar nasıl olacak diye beni aydınlattın Sagol pazartesi gidince konuşurum iyice dr inşallah sağ sağlım haylisiyla sağlıklısıyla doogar bebişlerimizzzz bugün eczacılar hamile oldugumu duyunca çok sevindiler allah herkese versin dedim bi çalışanında olmuyormuş kızlar aminnnnn diye bağırdılar benim mutlululuguma bi başka seviniyor buda beni mutlu ediyor iyiki varsınızzzzzz
yok kuzum sağlık ocağında verdim akşama çıkar yada yarına busefer özelde vermedim özeller uçmuş resmen bide benim ilaçlar ateş pahası resmen aslında tüp bebek cook pahalı bare ilaçları uygun olsa
yok kuzum sağlık ocağında verdim akşama çıkar yada yarına busefer özelde vermedim özeller uçmuş resmen bide benim ilaçlar ateş pahası resmen aslında tüp bebek cook pahalı bare ilaçları uygun olsa
İyi yapmışsın bencede kuzum valla maddi olarak herkesi çok zorluyor gerçekten Allah yardımcımız olsun bebişinde kısmetiyle gelsin inşallah sağlıklı bir şekilde kuzum benim
İyi yapmışsın bencede kuzum valla maddi olarak herkesi çok zorluyor gerçekten Allah yardımcımız olsun bebişinde kısmetiyle gelsin inşallah sağlıklı bir şekilde kuzum benim
anladım kuzum benimde aklımda o kaldı başka dooktra gidince ilaçlar nasıl olacak diye beni aydınlattın Sagol pazartesi gidince konuşurum iyice dr inşallah sağ sağlım haylisiyla sağlıklısıyla doogar bebişlerimizzzz bugün eczacılar hamile oldugumu duyunca çok sevindiler allah herkese versin dedim bi çalışanında olmuyormuş kızlar aminnnnn diye bağırdılar benim mutlululuguma bi başka seviniyor buda beni mutlu ediyor iyiki varsınızzzzzz